Andrei Şerban(intel2) Membru

Data de inscriere: 09/09/2010 Varsta: 13 Localizare: 0.0!
 | Subiect: M-am intors hotarat sa-mi fac dreptate! Mier Noi 03, 2010 11:43 am | |
| Am scapat de ban permanent ,eram member si acum am acelasi nume andreyboy!Pana nu aflu motivul si cine ma banat nu ma las! |
|
CretzuV Membru

Data de inscriere: 09/08/2010 Localizare: Ploiesti ~
 | Subiect: Re: M-am intors hotarat sa-mi fac dreptate! Mier Noi 03, 2010 11:50 am | |
| Sunt cu tine man, iti dau dreptate. Se fac prea multe abuzuri p'aici, e deajuns  |
|
Isabella Super V.I.P.

Data de inscriere: 11/07/2010 Varsta: 21 Localizare: Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii: Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
 | Subiect: Re: M-am intors hotarat sa-mi fac dreptate! Mier Noi 03, 2010 1:25 pm | |
| | intel2 a scris: | | Am scapat de ban permanent ,eram member si acum am acelasi nume andreyboy!Pana nu aflu motivul si cine ma banat nu ma las! |
Motivul pentru care ai fost banat este ca te dai drept GM ceea ce nu esti editezi poze in care apari drept Owner pe chat si te lauzi pe forum ca esti GM  |
|
saga Membru

Data de inscriere: 04/11/2010
 | Subiect: Re: M-am intors hotarat sa-mi fac dreptate! Joi Noi 04, 2010 6:44 pm | |
| bv
//MrX : avertisment: nerespectarea regulamentului forumului: posthunt pe viitor te rog argumenteaza-ti opinia
|
|