Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaCalendarFAQMembriGrupuriInregistrareConectare
Cititi Regulamentul..Forum, Joc, Chat !!!

Impartiti | 

Care freze vi se par tari(la baieti)?:>

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
eu
Membru
Membru

Data de inscriere: 10/11/2010

MesajSubiect: Care freze vi se par tari(la baieti)?:>   Vin Noi 12, 2010 4:49 pm

Spuneti-va parerea despre frezele characterelor din joc...Mie la sura imi place acea peste ochi (neagra), la ninja,,acea verde si cu un fel de pleata :>,la warr acea cu batic (rosu) si la shaman...Acea cu plete...Very Happy ..Spuneti'va parerea!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
คคг๏ภรt๏ภє
Membru
Membru

Data de inscriere: 13/11/2010
Varsta: 13
Localizare: acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!

MesajSubiect: Re: Care freze vi se par tari(la baieti)?:>   Sam Noi 13, 2010 12:46 pm

topic inutil
Sus In jos
eu
Membru
Membru

Data de inscriere: 10/11/2010

MesajSubiect: Re: Care freze vi se par tari(la baieti)?:>   Sam Noi 13, 2010 12:54 pm

am postat la discutii libere..aici poti vb de orice..in limita bunului simt..Neutral...
Sus In jos
คคг๏ภรt๏ภє
Membru
Membru

Data de inscriere: 13/11/2010
Varsta: 13
Localizare: acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!

MesajSubiect: Re: Care freze vi se par tari(la baieti)?:>   Dum Noi 14, 2010 8:50 am

warn dublu dupa parerea mea si daca nu vrei sa fi prieten cu mine lasama in pace si nu mai comneta

Sus In jos
SpaWnN
Membru
Membru

Data de inscriere: 13/10/2010
Varsta: 16
Localizare: In gradina Canada/L.A:))

MesajSubiect: Re: Care freze vi se par tari(la baieti)?:>   Dum Noi 14, 2010 9:06 am

AaronStone nu te mai baga in topikurile facute de altii:| si de la un timp comentezi aiurea:|
Sus In jos
kenzor a.k.a sAAb
V.I.P.
V.I.P.

Data de inscriere: 31/05/2010
Varsta: 15
Localizare: Suceava

MesajSubiect: Re: Care freze vi se par tari(la baieti)?:>   Dum Noi 14, 2010 9:16 am

AaronStone a scris:
warn dublu dupa parerea mea si daca nu vrei sa fi prieten cu mine lasama in pace si nu mai comneta

COPILE , WARN 1 tu te bagi pe toate topicurile ! Faci asta ca sa obtii helper?

Sa stii ca nu iti iese

In limita bunului simt dar toti incepeti sa va certati .. !

T.C.
Sus In jos

Care freze vi se par tari(la baieti)?:>

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» FETE vs BAIETI
» BaNcUrI SuPeR TaRi
» Yahoo care traduce
» 5 Legende Inficosatoare Care S-au Adeverit