eu Membru

Data de inscriere: 10/11/2010
 | Subiect: Care freze vi se par tari(la baieti)?:> Vin Noi 12, 2010 4:49 pm | |
| Spuneti-va parerea despre frezele characterelor din joc...Mie la sura imi place acea peste ochi (neagra), la ninja,,acea verde si cu un fel de pleata :>,la warr acea cu batic (rosu) si la shaman...Acea cu plete...  ..Spuneti'va parerea! |
|
คคг๏ภรt๏ภє Membru

Data de inscriere: 13/11/2010 Varsta: 13 Localizare: acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!
 | Subiect: Re: Care freze vi se par tari(la baieti)?:> Sam Noi 13, 2010 12:46 pm | |
| |
|
eu Membru

Data de inscriere: 10/11/2010
 | Subiect: Re: Care freze vi se par tari(la baieti)?:> Sam Noi 13, 2010 12:54 pm | |
| am postat la discutii libere..aici poti vb de orice..in limita bunului simt..  ... |
|
คคг๏ภรt๏ภє Membru

Data de inscriere: 13/11/2010 Varsta: 13 Localizare: acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!
 | Subiect: Re: Care freze vi se par tari(la baieti)?:> Dum Noi 14, 2010 8:50 am | |
| warn dublu dupa parerea mea si daca nu vrei sa fi prieten cu mine lasama in pace si nu mai comneta
|
|
SpaWnN Membru

Data de inscriere: 13/10/2010 Varsta: 16 Localizare: In gradina Canada/L.A:))
 | Subiect: Re: Care freze vi se par tari(la baieti)?:> Dum Noi 14, 2010 9:06 am | |
| AaronStone nu te mai baga in topikurile facute de altii:| si de la un timp comentezi aiurea:| |
|
kenzor a.k.a sAAb V.I.P.

Data de inscriere: 31/05/2010 Varsta: 15 Localizare: Suceava
 | Subiect: Re: Care freze vi se par tari(la baieti)?:> Dum Noi 14, 2010 9:16 am | |
| | AaronStone a scris: | warn dublu dupa parerea mea si daca nu vrei sa fi prieten cu mine lasama in pace si nu mai comneta
|
COPILE , WARN 1 tu te bagi pe toate topicurile ! Faci asta ca sa obtii helper?
Sa stii ca nu iti iese
In limita bunului simt dar toti incepeti sa va certati .. !
T.C. |
|