Data de inscriere: 18/06/2010 Varsta: 18 Localizare: My Own World :X :p
Subiect: Re: Scuzati topicul ! Dar ma dispera copilul ala ;( Dum Noi 14, 2010 9:27 am
sAAb a scris:
Deci Aaron stone se baga in toate topicurile
Orice si oriunde postezi zice ca ai postat gresti !
Eu cred ca face asta pentru ca vrea sa obtina helper dar nici chiar asa !
Bafta ;x
te lasi? X( da-l in kolo d copil.. dai warn, si la final obtine un ban in lok d helper.. si nu are cum sa obtina ala helper fai reclamatie pe forum.. )
Data de inscriere: 13/11/2010 Varsta: 13 Localizare: acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!
Subiect: Re: Scuzati topicul ! Dar ma dispera copilul ala ;( Dum Noi 14, 2010 6:22 pm
sAAb scuze pt am fost asa cu voi sper sa ma iertati nu o sa mai fiu asa niciodata scuze.
Data de inscriere: 13/11/2010 Varsta: 13 Localizare: acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!
Subiect: Re: Scuzati topicul ! Dar ma dispera copilul ala ;( Dum Noi 14, 2010 6:46 pm