| | Sa va vad ce muzica [Rock] va place | |
|
|
| Formatia preferata | | Escape The Fate | | 20% | [ 5 ] | | Metalica | | 20% | [ 5 ] | | Skillet | | 4% | [ 1 ] | | Bullet For My Valentine | | 4% | [ 1 ] | | Disturbed | | 4% | [ 1 ] | | Ac/Dc | | 20% | [ 5 ] | | Iron maiden | | 0% | [ 0 ] | | Eyes Set To Kill | | 0% | [ 0 ] | | Evanescence | | 28% | [ 7 ] |
| | Total voturi : 25 | | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
InfectedRock Membru

Data de inscriere: 16/11/2010 Varsta: 20 Localizare: Unde tu nu ai putea fi niciodata !
 | Subiect: Sa va vad ce muzica [Rock] va place Joi Noi 18, 2010 6:38 pm | |
| Cum spune titlul sa va vad va si pun cateva melodii !! IPun doar cu formatia mea "Escape The Fate " : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - trupa mea "Escape The Fate' 4 ever :X sper sa nu o desfiintam !! bine acum |
|
 | |
Criss Angel Super V.I.P.

Data de inscriere: 13/08/2010 Varsta: 21 Localizare: In The Graveyard
 | Subiect: Re: Sa va vad ce muzica [Rock] va place Joi Noi 18, 2010 6:41 pm | |
| mane o alegere foarte grea |
|
 | |
♫JυѕтOνєя™♫ Super V.I.P.

Data de inscriere: 04/09/2010 Varsta: 18 Localizare: OνєяGяανє
 | Subiect: Re: Sa va vad ce muzica [Rock] va place Joi Noi 18, 2010 6:44 pm | |
| metalica a si am o MEL preferata Evenesance-Bring Me To Life! |
|
 | |
InfectedRock Membru

Data de inscriere: 16/11/2010 Varsta: 20 Localizare: Unde tu nu ai putea fi niciodata !
 | Subiect: Re: Sa va vad ce muzica [Rock] va place Joi Noi 18, 2010 6:45 pm | |
| [b] Alege Chriss  ...si daca nu sti nici o mell din Escape  asculta alea..cele mai reusite parerea mea  ) |
|
 | |
Criss Angel Super V.I.P.

| Subiect: Re: Sa va vad ce muzica [Rock] va place Joi Noi 18, 2010 6:57 pm | |
| pai pe toate le ascult si mai is multe trupe care le ascult (Death stars,Evanescence,Him,Megadeth,Negative,Nightwish,The Used,The 69 eyes,PoisonBlack,Sirenia,Within Temptation,Criss Angel - Mindfreak) si multe altele hai ca am votat |
|
 | |
Isabella Super V.I.P.

Data de inscriere: 11/07/2010 Varsta: 21 Localizare: Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii: Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
 | Subiect: Re: Sa va vad ce muzica [Rock] va place Joi Noi 18, 2010 7:49 pm | |
| | Criss Angel a scris: | pai pe toate le ascult si mai is multe trupe care le ascult (Death stars,Evanescence,Him,Megadeth,Negative,Nightwish,The Used,The 69 eyes,PoisonBlack,Sirenia,Within Temptation,Criss Angel - Mindfreak) si multe altele hai ca am votat |
Evenescence |
|
 | |
Suspektu Membru Elite

Data de inscriere: 11/05/2010 Varsta: 14 Localizare: DANGER: Your brain is too small for read this message!
 | Subiect: Re: Sa va vad ce muzica [Rock] va place Joi Noi 18, 2010 8:54 pm | |
| Evanescene  4ever |
|
 | |
Criss Angel Super V.I.P.

| Subiect: Re: Sa va vad ce muzica [Rock] va place Joi Noi 18, 2010 9:25 pm | |
| | InfectedRock a scris: | Cum spune titlul sa va vad va si pun cateva melodii !! IPun doar cu formatia mea "Escape The Fate "
: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - trupa mea "Escape The Fate' 4 ever :X sper sa nu o desfiintam !! bine acum | scz mane ca tiam modificat putin sondaju |
|
 | |
คคг๏ภรt๏ภє Membru

Data de inscriere: 13/11/2010 Varsta: 13 Localizare: acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!
 | Subiect: Re: Sa va vad ce muzica [Rock] va place Vin Noi 19, 2010 5:17 pm | |
| Escape The Fate! |
|
 | |
sMiLeY! ;x Membru Elite

Data de inscriere: 02/09/2010 Varsta: 16 Localizare: Giurgiu!
 | Subiect: Re: Sa va vad ce muzica [Rock] va place Vin Noi 19, 2010 9:42 pm | |
| Evanescence |
|
 | |
•ďŗè∂м-špırıт• Membru Elite

Data de inscriere: 18/06/2010 Varsta: 18 Localizare: My Own World :X :p
 | Subiect: Re: Sa va vad ce muzica [Rock] va place Sam Noi 20, 2010 9:57 am | |
| | Isabella a scris: | | Criss Angel a scris: | pai pe toate le ascult si mai is multe trupe care le ascult (Death stars,Evanescence,Him,Megadeth,Negative,Nightwish,The Used,The 69 eyes,PoisonBlack,Sirenia,Within Temptation,Criss Angel - Mindfreak) si multe altele hai ca am votat |
Evenescence |
:X:X:X:X:X
cantaretzu la Escape the fate e drq emo ))))), dar canta bne )..
so.. Evenescence..
|
|
 | |
KlausePs Membru Elite

Data de inscriere: 04/08/2010 Varsta: 16 Localizare: In lumea mea :P
 | Subiect: Re: Sa va vad ce muzica [Rock] va place Dum Noi 21, 2010 11:54 am | |
| Bullet for my Valentine e trupa mea prefera |
|
 | |
DarkMeiden Moderator

Data de inscriere: 08/05/2010 Localizare: Deva
 | Subiect: Re: Sa va vad ce muzica [Rock] va place Dum Noi 21, 2010 12:00 pm | |
| |
|
 | |
†♥C¡טּPả_CiטּP$→Øß§€§$iøn♥† Membru Elite

Data de inscriere: 21/08/2010 Varsta: 19 Localizare: la curcani ....
 | Subiect: Re: Sa va vad ce muzica [Rock] va place Dum Noi 21, 2010 1:57 pm | |
| Evenescence lol  |
|
 | |
αℓєχ ;x Super V.I.P.

Data de inscriere: 06/09/2010 Varsta: 101 Localizare: Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..
 | Subiect: Re: Sa va vad ce muzica [Rock] va place Dum Noi 21, 2010 2:25 pm | |
| Skillet.. Sincer de Evenescence ..nu am auzit.. |
|
 | |
| | Sa va vad ce muzica [Rock] va place | |
|