Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaCalendarFAQMembriGrupuriInregistrareConectare
Cititi Regulamentul..Forum, Joc, Chat !!!

Impartiti | 

Am o idee..rog GA sa se uite si ceilalti playeri... PRO SAU CONTRA

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
αℓєχ ;x
Super V.I.P.
Super V.I.P.

Data de inscriere: 06/09/2010
Varsta: 101
Localizare: Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..

MesajSubiect: Am o idee..rog GA sa se uite si ceilalti playeri... PRO SAU CONTRA   Lun Dec 06, 2010 9:02 am

Deci am o idee.:
1.In loc sa ne zbatem atata pt un metin de 100 ...sa faci o harta ..noua si sa pui acolo metineeee...si moobi de lvl mare, si moobi creati de tne, si boosi.
2.Sa fie mai multi GA ca sa avem serverul deschis mai mult
3.In metinele de 100 GA sa ne faca un cadou cu o arma dinaceea ..ori arma de gm: ex: pumnale de gm,sabie sensei.
Incep eu:
1.PRO
2.PRO
3.PRO
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
K!llє4ŶӨü
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere: 07/06/2010
Varsta: 17
Localizare: In fatza PC-ului :D

MesajSubiect: Re: Am o idee..rog GA sa se uite si ceilalti playeri... PRO SAU CONTRA   Lun Dec 06, 2010 9:14 am

1. NU ...daka face GA o harta cu metine si bossi....vor enii toate regatele..si sti cat lag o sa fie Suspect
Sus In jos
αℓєχ ;x
Super V.I.P.
Super V.I.P.

MesajSubiect: Re: Am o idee..rog GA sa se uite si ceilalti playeri... PRO SAU CONTRA   Lun Dec 06, 2010 9:40 am

Pai daca o sa fie mai multi GA si o sa trine deschis srv...nu o sa fie lag ..!
Sus In jos
Loo
Membru
Membru

Data de inscriere: 19/12/2010
Localizare: Lumea mea.Unde nu esti bine venit.

MesajSubiect: Re: Am o idee..rog GA sa se uite si ceilalti playeri... PRO SAU CONTRA   Mar Dec 21, 2010 4:10 pm

Un asa mare dobitoc nu am mai vazut.Am 3 Comentari
1
Cum draq tu nu vezi ca si asa e lag da daka mai face o mapa unde sa vina toate regatele ce o sa fie acol hyper lag?
2
Daca ar pica arme de GM la metine de 100 nu crezi ca nu ai mai avea loc peacolo .(ine unu cu seturi se pune pe liber va omoara pe toti si ia el sabile nu?)
3
Nici sondaj nu sti sa faci DOBITOCULE
Sus In jos
†ן๏к3г†→Øß§€§$iøn
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere: 23/11/2010
Varsta: 21
Localizare: la WC

MesajSubiect: Re: Am o idee..rog GA sa se uite si ceilalti playeri... PRO SAU CONTRA   Mar Dec 21, 2010 4:12 pm

ce copil facut di ngreseala esti loo Wink
omu a dat o idee Wink ce ai cu el? ca poateti zic si eu cv copil facut din detergent Neutral
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.metin2ro.ilive.ro/
♫JυѕтOνєя™♫
Super V.I.P.
Super V.I.P.

Data de inscriere: 04/09/2010
Varsta: 18
Localizare: OνєяGяανє

MesajSubiect: Re: Am o idee..rog GA sa se uite si ceilalti playeri... PRO SAU CONTRA   Mar Dec 21, 2010 4:26 pm

†gιgσℓ¢σℓαѕяℓ$→Øß§€§$iøn† a scris:
ce copil facut di ngreseala esti loo Wink
omu a dat o idee Wink ce ai cu el? ca poateti zic si eu cv copil facut din detergent Neutral

Smile))))))))))))))))))))))Bai eo nush.....1.CONTRA.....2.PRO............3.CONTRA!

Loo mi se pare mie sau esti facut ca sa respiri aer degeaba si sa mananci alocatia Romaniei degeaba?
Am observat ca uh mereu ai cv de comentat...si meriti ban ptr limbaj....copil batut de soarta ce esti(ce copil?......cred ca ai 3 ani nu te poti numi copil)
Sus In jos
αℓєχ ;x
Super V.I.P.
Super V.I.P.

MesajSubiect: Re: Am o idee..rog GA sa se uite si ceilalti playeri... PRO SAU CONTRA   Mar Dec 21, 2010 4:48 pm

Loo a scris:
1
Cum draq tu nu vezi ca si asa e lag da daka mai face o mapa unde sa vina toate regatele ce o sa fie acol hyper lag?
2
Daca ar pica arme de GM la metine de 100 nu crezi ca nu ai mai avea loc peacolo .(ine unu cu seturi se pune pe liber va omoara pe toti si ia el sabile nu?)
3
Ce sa zic?
Nu am nimic de comentat, pentru ca mamicuta si taticutu tau nu au avut destula carte sa te invtete si pe tine bunele maniere.
Poate ca nu am VRUT sa fac un sondaj?
Te`ai intrebat asta?
Si dobitoci sunt parintii nu eu,, pentru ca nu`s eu ala,, cred ca tu esti :
Nascut prin L*** pentru corn , lapte, si alocatie.
Sa iti mai zic eu ceva,Daca te iau eu la injuraturi pe aicia..Neutral..
A, inca ceva, nu se scrie peacolo se scrie pe acolo si daca te ducea mintea scriai p`acolo.
Dar n`ai cu cine..
Ce sa fac..am avut si eu o idee dar nu se poate,
Rog un MOD sa inchida topicul Sad
Sus In jos
pepsyl3mon
Super V.I.P.
Super V.I.P.

Data de inscriere: 29/08/2010
Localizare: mai conteaza?:S...

MesajSubiect: Re: Am o idee..rog GA sa se uite si ceilalti playeri... PRO SAU CONTRA   Mar Dec 21, 2010 4:57 pm

Loo a scris:
1
2
3

Ce frumos vb inculto...si mai vroiai si mod pe chat si helpar pe forum sau cv de genu....

Fetitzo invata sa vb....el a fkt o propunere...da' se putea sa nu existe cnv cu mintea ta...atat de...sa nu zic...el nu te-a injurat nu ti-a fkt nimic da' uh trebuie sa fi mare Dobitoaca si sa-l injuri;)...se vede cata minte ai..

P.s: nu prea e buna ideea findca s-ar face mult mai mult lag...si nu vei avea sansa sa spargi metinele...
Sus In jos
†ן๏к3г†→Øß§€§$iøn
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere: 23/11/2010
Varsta: 21
Localizare: la WC

MesajSubiect: Re: Am o idee..rog GA sa se uite si ceilalti playeri... PRO SAU CONTRA   Mar Dec 21, 2010 5:16 pm

Loo a scris:
1
2
3

copila facuta din detergent, de alex nimeni nu se ia Smile) exceptii: nimeni scratch
si nici de prietenii mei Sleep
iti dau un sfat: lasate de mt.. nai fatza... da de mario forever ai fatza Smile)
P.S: vere ia cerea ca sa aiba sa fie smechera... sa fie si ea la moda Smile)
eo nam fost nik si am ajuns vreo super-vedeta ( nu de moda dinaia ca nus femeie)
asa ca fetita facuta din greseala lasate de mt apucate de mario ai locuri acolo ... Smile)
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.metin2ro.ilive.ro/
pepsyl3mon
Super V.I.P.
Super V.I.P.

Data de inscriere: 29/08/2010
Localizare: mai conteaza?:S...

MesajSubiect: Re: Am o idee..rog GA sa se uite si ceilalti playeri... PRO SAU CONTRA   Mar Dec 21, 2010 5:22 pm

Loo a scris:
1
2
3

copila facuta din detergent, de alex nimeni nu se ia Smile) exceptii: nimeni scratch
iti dau un sfat: lasate de mt.. nai fatza... da de mario forever ai fatza Smile)
eo nam fost nik si am ajuns vreo super-vedeta ( nu de moda dinaia ca nus femeie)
asa ca fetita facuta din greseala lasate de mt apucate de mario ai locuri acolo ... Smile)

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Sus In jos
αℓєχ ;x
Super V.I.P.
Super V.I.P.

MesajSubiect: Re: Am o idee..rog GA sa se uite si ceilalti playeri... PRO SAU CONTRA   Mar Dec 21, 2010 8:16 pm

Loo a scris:
1
2
3

Merci gigolo, o sa votez cu base:)))))
Sus In jos
ReLeSs
Membru
Membru

Data de inscriere: 26/11/2010

MesajSubiect: Re: Am o idee..rog GA sa se uite si ceilalti playeri... PRO SAU CONTRA   Mar Dec 21, 2010 8:42 pm

Sunt pro cu totul inafara de faza cu la metine sa pice sensei sau pumnale de gm...sa pice otravite chesti destea mai mici nu arme de gm ca asa sa`r imbogati toti si sar alege prafu de acest metin ... asa ca mai bne fara arme de gm .. doar mobii sa cresti dack e nev si iteme mai micutze cum ar fi ( otravita ,otele , etc.. dar de lv mai mick) .
Sus In jos
eu
Membru
Membru

Data de inscriere: 10/11/2010

MesajSubiect: Re: Am o idee..rog GA sa se uite si ceilalti playeri... PRO SAU CONTRA   Mar Dec 21, 2010 10:50 pm

CONTRA LA TOATE...LA CE AM MAI JUCA...DAK NEAR CADEA ARME DE GM USOR AL METINE...O SA DEVIN UN SV..GEN ACELA HAMACHI....PFF...si iti dai seama ce lag o sa fie pe harta aceea..si sa mai discutat problema..orarului...sv....NU SE Poate! MOMENTAN!
Sus In jos
DarkMeiden
Moderator
Moderator

Data de inscriere: 08/05/2010
Localizare: Deva

MesajSubiect: Re: Am o idee..rog GA sa se uite si ceilalti playeri... PRO SAU CONTRA   Mar Dec 21, 2010 10:53 pm

1.CONTRA 2.PRO 3.CONTRA
Sus In jos
ObsessionDoll
Super Moderator
Super Moderator

Data de inscriere: 15/12/2010
Varsta: 18
Localizare: # Bucuresti ! [In inima ta] ;x

MesajSubiect: Re: Am o idee..rog GA sa se uite si ceilalti playeri... PRO SAU CONTRA   Mar Dec 21, 2010 10:55 pm

Contra ! Va fi prea mare lagul !.. Wink
Sus In jos

Am o idee..rog GA sa se uite si ceilalti playeri... PRO SAU CONTRA

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Subiecte similare

-
» pt organizatori si pt ceilalti
» reclamatii playeri
» Contra
» Pareri pro si contra Iphone 4 si 4s