|
|
| Care sunt cele mai amuzante bancuri? | | Cu Blonde. | | 21% | [ 4 ] | | Cu Alinutza. | | 5% | [ 1 ] | | Cu Bula. | | 63% | [ 12 ] | | Cu Pacala. | | 0% | [ 0 ] | | Altele.. | | 10% | [ 2 ] |
| | Total voturi : 19 | | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
DarkyFunnky Helper

Data de inscriere: 20/08/2010 Varsta: 14 Localizare: Bucuresti
 | Subiect: Bancuri:) Dum Dec 19, 2010 5:18 pm | |
| Puneti fiecare cate un banc  Incep yo: Bula se duce la scoala si profesoara ii da tema pt acasa 4 propozitii,Ajunge Bula acasa o intreaba pe maicasa ,Maicasa: -Taci cati dau cu tigaia in cap! Se duse la tasu,Tasu se uita la meci: Goooooooooooolllll! S-a dus la bunicasa care dadea de mankare la porci: Un purcelus mik si gras. Se duce si la sorsa care invata la istorie sorsa zice: Stefan cel Mare A doua zi sa dus bula la scoala ii zice profesoara -Bula zi propozitiile Bula:Taci cati dau cu tigaia in cap. Profa:Bula te duc la director Bula:Goooooolll! Profa:Bula drept cine ma iei? Bula:Un purcelus mik si gras. Profa :Dar tu cine te crezi? Bula:Stefan cel mare. |
|
 | |
♫JυѕтOνєя™♫ Super V.I.P.

Data de inscriere: 04/09/2010 Varsta: 18 Localizare: OνєяGяανє
 | Subiect: Re: Bancuri:) Dum Dec 19, 2010 5:38 pm | |
| )))O stiam de mult pe asta......votez cu bula! |
|
 | |
αℓєχ ;x Super V.I.P.

Data de inscriere: 06/09/2010 Varsta: 101 Localizare: Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..
 | Subiect: Re: Bancuri:) Dum Dec 19, 2010 5:43 pm | |
| Acuma depinde si de bancuri:)))
Ce are Schwartzeneger foarte mare, Brad Pitt mic şi Madonna deloc? Ce credeai, numele de familie.
|
|
 | |
DarkyFunnky Helper

| Subiect: Re: Bancuri:) Dum Dec 19, 2010 5:58 pm | |
| Copiii la şcoală discută despre felul cum fumează taţii lor. Ionel: Tata scoate fum pe gură şi pe nas. Gigel: Mare scofală. Al meu scoate fum pe gură, pe nas şi pe urechi. Fănel: Să-l vezi pe al meu, cînd scoate fum şi pe ochi. Bulă: Ce vorbiţi voi acolo? Tata scoate fum pe gură, pe nas, pe urechi, pe ochi şi pe c*r. - Ce spui, Bul?? L-ai văzut tu scoţînd fum pe c*r? - Nu, dar i-am văzut chiloţii plini de nicotină. Tot cu Bula  ) |
|
 | |
♫JυѕтOνєя™♫ Super V.I.P.

Data de inscriere: 04/09/2010 Varsta: 18 Localizare: OνєяGяανє
 | Subiect: Re: Bancuri:) Dum Dec 19, 2010 6:03 pm | |
| | ∂αякуƒυηηку a scris: | Copiii la şcoală discută despre felul cum fumează taţii lor. Ionel: Tata scoate fum pe gură şi pe nas. Gigel: Mare scofală. Al meu scoate fum pe gură, pe nas şi pe urechi. Fănel: Să-l vezi pe al meu, cînd scoate fum şi pe ochi. Bulă: Ce vorbiţi voi acolo? Tata scoate fum pe gură, pe nas, pe urechi, pe ochi şi pe c*r. - Ce spui, Bul?? L-ai văzut tu scoţînd fum pe c*r? - Nu, dar i-am văzut chiloţii plini de nicotină.
Tot cu Bula ) |
=))))))))))))))))))))))))looool:)))))))))))fac pe mne:)))=)))))) |
|
 | |
DarkyFunnky Helper

| Subiect: Re: Bancuri:) Dum Dec 19, 2010 6:13 pm | |
| Bulă mergea la şcoală. Trece el pe lîngă un şantier, pune laba pe o cărămidă. La şcoală, se întoarce profa să scrie pe tablă, pac, Bulă dă cu cărămida-n ea. Se-ntoarce aia: - Bulă, tu ai dat ! - Să moară mama dacă am dat! Sa duce Bulă acasă, mă-sa moartă. A doua zi, se duce Bulă, ia cărămida, pac, dă cu ea dupa profă. - Bulă, tu ai dat ! - Să moară sor-mea dacă am dat! Sa duce Bulă acasă, soră-sa moartă. A treia zi, se duce Bulă, ia cărămida, pac, dă cu ea din nou. Se-ntoarce profa: - Bulă, tu ai dat ! - Să moară taică-miu dacă am dat! Sa duce Bulă acasă, taică-su făcea bagajele. - Ce faci, tată? - Ne mutăm dracu' de-aici. A murit mă-ta, a murit soră-ta, azi a murit şi vecinul! |
|
 | |
αℓєχ ;x Super V.I.P.

Data de inscriere: 06/09/2010 Varsta: 101 Localizare: Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..
 | Subiect: Re: Bancuri:) Dum Dec 19, 2010 6:15 pm | |
|  )) Soţia lui Bulă, într-o dimineaţă: - Bulă, cum îţi plac ouăle? - Mîngîiate! |
|
 | |
DarkyFunnky Helper

| Subiect: Re: Bancuri:) Dum Dec 19, 2010 6:44 pm | |
|  ) |
|
 | |
(HellDreamer) Membru Elite

Data de inscriere: 18/12/2010 Varsta: 16 Localizare: Romania
 | Subiect: Re: Bancuri:) Dum Dec 19, 2010 7:23 pm | |
| io pun 2 bancuri:
Merge bula cu taicas-o pe drum si vede bula un cal si zice bula: -Uite o vaca! -Ala ii cal! Merge mai departe vede bula o vaca: -Uite un cal! -Aia ii o vaca! Vede un bou bula: -Uite tata un taur! -Bula,ala ii un bou! Merg mai departe si vede un taur: -Uite,un bou! -Ala ii taur.Stai sa-ti explic,bou nu simte nimic cand trece pe langa vaca,dar tauru simte ceva. Merg mai departe trec doua fete in fusta mini.Bula: -Tata ai simtit ceva? -Nu! -Esti un bou!
si urmatorul
Bula merge la scoala acolo doamna invatatoare il intreaba: -Bula cu ce vii la scoala? -Cu bicicleta. -Tom tu cu ce vii la scoala? -Cu gipu doamna. A doua zi profesoara il intreaba pe Bula: -Bula u cu ce vii la scoala? -Cu un Audi. -Atunci de ce ai intarziat? -Mi-o cazut lantul.
|
|
 | |
deyu19 ;x Membru Elite

Data de inscriere: 04/09/2010 Varsta: 17 Localizare: Mures
 | Subiect: Re: Bancuri:) Dum Dec 19, 2010 7:35 pm | |
|  )) ce tari de le stiam Merge bula la tatal lui si ii zice sai dea bani sa cumpere o bike, ii da taicaso 100 lei. Merge bula si se intalneste cu o fata  si ii zice k ii da 100 lei dak isi da tricoul jos, apoi merge acasa sai mai ceara inca 100 k ii mai scumpa bike se intalneste iara cu fata  si ii mai da 100 dak isi da si pantaloni jos, merge acasa sa mai ceara inca 100, se intalneste cu fata  si ii da 100 dak isi da si sutienu jos, merge acasa si mai cere 100 k ii mai scumpa bike si se intalneste cu fata  si ii zice k ii da 100 dak merge cu el in pod la casa. Dupa un timp urca tatal lui bula in pod si il vede acolo cu fata  si il intreaba k ce face: BULA:Unflu roata la bike sper sa va placa  |
|
 | |
αℓєχ ;x Super V.I.P.

| Subiect: Re: Bancuri:) Dum Dec 19, 2010 7:50 pm | |
| Eu stiam la fel numai ca.. Dupa ce o **** in pod.. Vine la tacso` si zice taicasu`. Bula unde e bicicleta? Mi`a cazut lantzu`. |
|
 | |
chitarutza Membru

Data de inscriere: 12/11/2010
 | Subiect: Re: Bancuri:) Dum Dec 26, 2010 7:30 pm | |
| nu conteaza numele conteaza bancul :
bula mergea la schoala si profa il puse sa zica prima litera a alfabetului bula zise b si profa zise ca a gresit ii mai da 2 sanse bula zise d profa zise ca a gresit ear bula mai avea o sansa bula daca gresesti de data asta nush ceti fac si bula zise Z atunci profa il aruncase pe geam si bula zise AAAAAAAAAAAAAAAA! asa bula vezi ca sti? |
|
 | |
DejaVu xD Membru

Data de inscriere: 02/12/2010 Varsta: 15 Localizare: STR8
 | Subiect: Re: Bancuri:) Lun Dec 27, 2010 2:11 pm | |
| frate dc nu le luati de pe net =)) |
|
 | |
racire Membru

Data de inscriere: 24/09/2010 Localizare: paici pacolo :))
 | Subiect: Re: Bancuri:) Lun Dec 27, 2010 3:01 pm | |
| Bula tre sa invete alfabetul si Strula il cheama afera ca il ajuta el maine. Bula l-a crezut si...........ziua urmatoare: Inv:Bula zi alfabetul! Atunci Strula il impunge cu un ac Bula:AAAAAAAAAA Strula:Bula cum face berbecu? Bula:BBBEEE Inv:urmatoarea Strula: Bula o murit ma-ta!!! Bula:CCCCEEEEE? s.a.m.d. |
|
 | |
DegerationX Membru

Data de inscriere: 23/11/2010 Varsta: 15 Localizare: undeva in romania
 | Subiect: Re: Bancuri:) Mar Dec 28, 2010 6:50 pm | |
| alinuta se intoarce de la scoala .mama ei o intraba :Alinuta dc ai chilotii rupti intre picioare? alinuta:nush mama a doua zii alinuta se intoarce iar de la scoala mama intreaba iar:Alinuta dc ai chilotii rupti intre picioare? alinuta:nush mama a treia zii mama:alinuta am adus doctori,vraci sa vedem dc vii cu chilotii rupti mereu vracul:jur pe barba mea cea sura ca'asta-i gaura de **** |
|
 | |
|