| | Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
♫JυѕтOνєя™♫ Super V.I.P.

Data de inscriere: 04/09/2010 Varsta: 18 Localizare: OνєяGяανє
 | Subiect: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 4:36 pm | |
| Deci de cand am revenit pe svr am tot observat ca nu sunt bine primit!Am mai multe motive ptr a crede asta!
1.Cand intru pe chat salut si eo si nik...absolut nikiun sal! 2.Sunt amenintat mereu cu ban de fitzoasele de lary,lore si mylar(patzachinele chat-ului).....doar ptr simplu fapt ca glumesc!Ele mai intai sa se uite la fitzele pe care le au si la cat de resfatate sunt! 3.Mereu toti se iau de mine si incearca sa ma enerveze!
POATE CA NU SUNT SUPORTABIL DAR CA SA MA INCADREZ UNDEVA IMI TRB RESPECT,CEEA CE UNII(in mare parte)NU IMI OFERA.....CUM AR FI,CUM AM PRECIZAT SI MAI SUS FITZELE CELE 3(MYLAR,LORE SI LARY).....ELE CAND EO SALUT ISI VAD DE TREBURILE LOR SI RAD DEGEABA IN CONTINU.....!
Deci astept sa va aud si parerea si dak se poate sa posteze si cele 3 prietene de care am precizat! |
|
 | |
DarkyFunnky Helper

Data de inscriere: 20/08/2010 Varsta: 14 Localizare: Bucuresti
 | Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 4:40 pm | |
| Poi yo nu te cunosc prea bine dar nu pari a fi insuportabil.....Parerea mea...
|
|
 | |
pepsyl3mon Super V.I.P.

Data de inscriere: 29/08/2010 Varsta: 17 Localizare: mai conteaza?:S...
 | |
 | |
♫JυѕтOνєя™♫ Super V.I.P.

| |
 | |
pepsyl3mon Super V.I.P.

| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 4:49 pm | |
| aha tu esti invidios pe ele?  ))) sau cum....?  ))))...soarta:) invata sa iti faci si uh prieteni/prietene si atunci vei vedea ca o sa te salute si pe tn lumea...ce vrei:) |
|
 | |
♫JυѕтOνєя™♫ Super V.I.P.

| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 4:49 pm | |
| Shut up uh baiete!Mai dati comm-uri! |
|
 | |
pepsyl3mon Super V.I.P.

| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 4:51 pm | |
| | bLaCkSiLvEr a scris: | | Shut up uh baiete!Mai dati comm-uri! |
nici maicamea nu ma poate face sa tac...apoi uh? )))
Orkm reiese ca invidia e mare nene;)))))) |
|
 | |
DarkyFunnky Helper

| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 4:52 pm | |
| Retrag cuvintele ejti putin insuportabil  |
|
 | |
pepsyl3mon Super V.I.P.

| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 4:53 pm | |
| |
|
 | |
DarkyFunnky Helper

| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 4:53 pm | |
| Deocamndata cred ca e doar putin insuportabil... |
|
 | |
Annabelle Super V.I.P.

Data de inscriere: 28/06/2010 Varsta: 89
 | Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 4:54 pm | |
| |
|
 | |
αℓєχ ;x Super V.I.P.

Data de inscriere: 06/09/2010 Varsta: 101 Localizare: Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..
 | Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 4:56 pm | |
| Ce aveti cu el fratilor? Mai lasati`l in pace. ON: BlackSilver , sa stii ca in viata e greu, foarte greu.Trebuie sa treci prin problemele vietii si sa te descurci in orice.Cat despre problema lor..sunt fete , asa sunt toate fetele;).Dar noi trebuie sa le ascultam , sa nu le criticam , si o sa vedem noi dupaia ! Eu nu prea mai intru pe chat, pentru ca primu` cuvant cand intru pe chat, MERGE SVU? MERGE SVU? MERGE SVU? Asa ca mai bine , sa nu faci vreo gresala.Ramai aici , si inghiti orice critica.Pentru ca inca nu suntem un masura sa facem ceva in privinta asta;)
|
|
 | |
pepsyl3mon Super V.I.P.

| Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 5:17 pm | |
| [quote="bLaCkSiLvEr"]Deci de cand am revenit pe svr am tot observat ca nu sunt bine primit!Am mai multe motive ptr a crede asta!
1.Cand intru pe chat salut si eo si nik...absolut nikiun sal! 2.Sunt amenintat mereu cu ban de fitzoasele de lary,lore si mylar(patzachinele chat-ului).....doar ptr simplu fapt ca glumesc!Ele mai intai sa se uite la fitzele pe care le au si la cat de resfatate sunt! 3.Mereu toti se iau de mine si incearca sa ma enerveze!
POATE CA NU SUNT SUPORTABIL DAR CA SA MA INCADREZ UNDEVA IMI TRB RESPECT,CEEA CE UNII(in mare parte)NU IMI OFERA.....CUM AR FI,CUM AM PRECIZAT SI MAI SUS FITZELE CELE 3(MYLAR,LORE SI LARY).....ELE CAND EO SALUT ISI VAD DE TREBURILE LOR SI RAD DEGEABA IN CONTINU.....!
Deci astept sa va aud si parerea si dak se poate sa posteze si cele 3 prietene de care am precizat | |
†ן๏к3г†→Øß§€§$iøn Membru Elite

Data de inscriere: 23/11/2010 Varsta: 21 Localizare: la WC
 | Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 5:17 pm | |
| black tu ai noroc ca nai ban  ) eo am ban ca fac prostioare:)) injur (vb frumos  ) ) etc... eo nam cum sa te trag sa ramai ca nu suntem parca la gara:|... acm cum vrei  lasate nu te lasi ok.. sami dai pe prv id tau de mess sa tinem leg  P.S: fitzoase ?  )) topmodele  ) e evolutia nene  ))) P.S2:: vere, fitze? sunt topmodele deja  ) e evoluta bee  )) cum si lu base ia crescut par in cap asa si ele au evoluat  ) doar ca base evolueaza-n par  )).. |
|
 | |
CrimminalGirl(Larysa) Membru

Data de inscriere: 14/11/2010
 | Subiect: Re: Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! Mar Dec 21, 2010 7:03 pm | |
| Lol....patzachina?...de kand pana kand am ajuns sa ma faci asa? )..sunt obligata sa te salut?..la intrebarile de pe mt le raspund la totsi;)..inclusiv tzie..ce vrei mai mult?....tot timpul comentezi....numa replici: taci larysa,taci mylar..daka iti dam kick pt propozitii comentezi la tot...daka nuti convine dane ignore..da nu ma face tu pe mne patzachina;)..patzachina=prostituata, de kand iti permiti tu copilasule sa ma faci prostituata?...vezi q nu te pui q cne traba;)..nam avut nicio treaba cu tne..doar respect regulile chatului!.DAKA NU FACI PROPOZITII PRIMESTI KICK..mi se pare corekt...si daka incepi sa te certi la fel..dar tu tot timpul ai cva de comentat..qm am zis DAMI IGNORE DAKA NUTI CONVINE!..da nam ajuns sa ma faci prostituata!....si cu asta am incheiat orice dicutie cu tine!...sa te mai aud odata ca nu ajungi bne:|
Ultima editare efectuata de catre CrimminalGirl(Larysa) in Mar Dec 21, 2010 8:16 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
| | Cred ca imi iau la revedere ptr totdeauna! | |
|