Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaCalendarFAQMembriGrupuriInregistrareConectare
Cititi Regulamentul..Forum, Joc, Chat !!!

Impartiti | 

Toti doritori de distractie!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
◎FrienD★
Super V.I.P.
Super V.I.P.

Data de inscriere: 13/05/2010
Varsta: 16
Localizare: Timisoara
Comentarii: Imi plac fetele(la nebunie)!Imi mai place Metin2 si iubesc fotbalul!

MesajSubiect: Toti doritori de distractie!   Dum Ian 02, 2011 4:56 pm

M-am gandit ca a trecut si anul 2010 sa facem o petrecere pentru intampinarea anului 2011 in Metin2RoSpeed!Toate 3 regatele sunt participante!Sper sa nu va bateti in intre voi !
Petrecere va incepe maine la ora 20:00 in Centrul Desertului!Daca aveti partenera veniti cu ea!
Ar fii mai frumos daca am fii imbracatii la fel deci sa veniti baietii cu un smoking si fetele cu o rochie de mireasa!
Vom dansa,vom rade si va fii si un concursc Ms si Mr in care fiecare jucator alege daca participa dar toti care se prezinta sunt rugati sa aleaga un Ms si Mr la momentul petrecerii!
Sper sa veniti destui !Stiu ca va fii un lag infernal dar totusi sa intampinam anul 2011 cum se cuvine!Wink
Se cauta si 5 bodyguarzi pentru Mentinerea Petrecerii fara batai si 2 fotografii care sa faca poze si sa le posteze pe forum!
Daca pot veni si [GA]ardeash si [Owner]Angel ar fii super dar nu cred ca au timp dar totusi daca au timp sunt rugati sa vina!Wink
Cu respect,FrienD! Razz

Ultima editare efectuata de catre ◎FrienD★ in Lun Ian 03, 2011 12:08 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
XxXAdytzaXxX
Super V.I.P.
Super V.I.P.

Data de inscriere: 22/04/2010
Localizare: In Spatele Tau:P[;X]

MesajSubiect: Re: Toti doritori de distractie!   Dum Ian 02, 2011 5:13 pm

◎FrienD★ a scris:
M-am gandit ca a trecut si anul 2010 sa facem o petrecere pentru intampinarea anului 2011 in Metin2RoSpeed!Toate 3 regatele sunt participante!Sper sa nu va bateti in intre voi !
Petrecere va incepe maine la ora 20:00 in Centrul Desertului!Daca aveti partenera veniti cu ea!
Ar fii mai frumos daca am fii imbracatii la fel deci sa veniti baietii cu un smoking si fetele cu o rochie de mireasa!
Vom dansa,vom rade si va fii si un concursc Ms si Mr in care fiecare jucator alege daca participa dar toti care se prezinta sunt rugati sa aleaga un Ms si Mr la momentul petrecerii!
Sper sa veniti destui !Stiu ca va fii un lag infernal dar totusi sa intampinam anul 2011 cum se cuvine!Wink
Se cauta si 4 bodyguarzi pentru Mentinerea Petrecerii fara batai si 2 fotografii care sa faca poze si sa le posteze pe forum!
Daca pot veni si [GA]ardeash si [Owner]Angel ar fii super dar nu cred ca au timp dar totusi daca au timp sunt rugati sa vina!Wink
Cu respect,FrienD! Razz

Buna idee..dar sigur or sa fie cativa care or sa se lupte:)
Sus In jos
DarkyFunnky
Helper
Helper

Data de inscriere: 20/08/2010
Varsta: 14
Localizare: Bucuresti

MesajSubiect: Re: Toti doritori de distractie!   Dum Ian 02, 2011 5:23 pm

Foarte buna ideea Smile
Sus In jos
¡Gøđ
Moderator
Moderator

Data de inscriere: 08/05/2010
Varsta: 18
Localizare: Bucuresti
Comentarii: Ma descurc!

MesajSubiect: Re: Toti doritori de distractie!   Dum Ian 02, 2011 5:45 pm

◎FrienD★ a scris:
Se cauta si 4 bodyguarzi pentru Mentinerea Petrecerii fara batai si 2 fotografii care sa faca poze si sa le posteze pe forum!
Cu respect,FrienD! Razz

vreau eu sa fiu bodyguard k nu ma bate toata lumea:)))
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.metin2rospeed.ro/
◎FrienD★
Super V.I.P.
Super V.I.P.

Comentarii: Imi plac fetele(la nebunie)!Imi mai place Metin2 si iubesc fotbalul!

MesajSubiect: Re: Toti doritori de distractie!   Dum Ian 02, 2011 5:46 pm

†๑۩۞۩๑ReaVeN๑۩۞۩๑† a scris:
◎FrienD★ a scris:
Cu respect,FrienD! Razz

vreau eu sa fiu bodyguard k nu ma bate toata lumea:)))

Aprobat!
Sus In jos
DarkMeiden
Moderator
Moderator

Localizare: Deva

MesajSubiect: Re: Toti doritori de distractie!   Dum Ian 02, 2011 5:52 pm

Foarte buna ideea.

Aș zice să fie mai multi bodyguarzi vreo 10 cam așa!
Sus In jos
Kingdoo
Membru
Membru

Data de inscriere: 18/11/2010

MesajSubiect: Re: Toti doritori de distractie!   Dum Ian 02, 2011 6:08 pm

Si eu osa fiu bodyguard ma bate lumea cam rar Dar friend tot osa dansezi cu mn nu?Smile)) Deci osa ma gasiti cu numele IXenonI clown
Sus In jos
◎FrienD★
Super V.I.P.
Super V.I.P.

MesajSubiect: Re: Toti doritori de distractie!   Dum Ian 02, 2011 6:09 pm

Kingdoo a scris:
Si eu osa fiu bodyguard ma bate lumea cam rar Dar friend tot osa dansezi cu mn nu?Smile)) Deci osa ma gasiti cu numele IXenonI clown

Aprobat!
Sus In jos
OmbledoN
Membru
Membru

Data de inscriere: 16/06/2010
Localizare: Cluj Napoca

MesajSubiect: Re: Toti doritori de distractie!   Dum Ian 02, 2011 6:40 pm

As dori sa fiu si eu bodyguard:P
Sus In jos
DarkMeiden
Moderator
Moderator

Localizare: Deva

MesajSubiect: Re: Toti doritori de distractie!   Dum Ian 02, 2011 6:41 pm

Vreau si eu Fotograf!
Sus In jos
◎FrienD★
Super V.I.P.
Super V.I.P.

MesajSubiect: Re: Toti doritori de distractie!   Dum Ian 02, 2011 6:48 pm

Manu si OmblendoN aprobati!
Sus In jos
tiboca
Membru
Membru

Data de inscriere: 01/01/2011

MesajSubiect: Re: Toti doritori de distractie!   Dum Ian 02, 2011 7:00 pm

as dori sa fiu si eu bodyguard,is bunicel ,si practic nu cred ca o sa fie prea multi scandalagi dar chiar daca vor fi cu cat mai multi bodyguarzi cu atat mai mare protectia. si cat tine petrecerea?
Sus In jos
ιυℓιαηмαη
Membru
Membru

Data de inscriere: 01/12/2010
Localizare: pe scaun...:D

MesajSubiect: Re: Toti doritori de distractie!   Dum Ian 02, 2011 8:10 pm

vreau si eu sa fu bodygard sunt destul de bun dupa parerea mea foarte putine ma bat cheers cheers cheers
Sus In jos
pepsyl3mon
Super V.I.P.
Super V.I.P.

Data de inscriere: 29/08/2010
Varsta: 17
Localizare: mai conteaza?:S...

MesajSubiect: Re: Toti doritori de distractie!   Dum Ian 02, 2011 8:16 pm

As dori spargatoru de petrecere se poate?Smile))))...

Ps glm. dk sunt cv probleme contactatima:)) ca ma bag sub masa!

Va fi un party tareeeeeeee!
Sus In jos
кιℓℓ3я4єvéя
Membru
Membru

Data de inscriere: 11/07/2010
Varsta: 17

MesajSubiect: Re: Toti doritori de distractie!   Dum Ian 02, 2011 8:18 pm

tare ideea bv cheers
Sus In jos