| | desenele mele(in creion :P ) | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
(HellDreamer) Membru Elite

Data de inscriere: 18/12/2010 Varsta: 16 Localizare: Romania
 | Subiect: desenele mele(in creion :P ) Mier Ian 19, 2011 9:41 pm | |
| am dezvoltat o pasiune pt. desene  din clasa a 4 -a am tot facut desene.... dar m-am lasat.... am gasit cateva dintre ele si am zis sa vi le arat.... unele dintre ele le-am expus pe difertie situri pt. ca alti oameni sa-si dea cu parerea si am avut succes  am primit comenzi pt. diferite desene dar am refuzat deoarece aceasta era o placere... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] asta a fost printre primele imagini ;se vede de ce [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a fost prima mea casa ;am avut probleme cand am ridicat-o [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] iesit in sfarsit animalu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a fost cu cerate [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] sfarsit mi-a iesit casa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ma apucasera pasiunile pt masini da nu prea mi-a iesit [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] la urma mi-a iesit...da am tinut-o doar 2 zile ca dupa am dat-o i-am si semnat-o [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] am evoluat e dintre ultimele creatii [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] asta am facut-o in timpul orei de fizica ca ma plictiseam...si am dat din greseala cu mana peste ea si mi s-a imprastiat umpik [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a fost ultima mea creatie...am vandut-o cu 50 lei la un muzeu... le-am cerut sa-mi faca si mie o poza la ea si sa mi-o trimita si mi-au facut o chichineaza de poza.... sper ca va placa  ....
Ultima editare efectuata de catre HeIIDreamer in Joi Ian 20, 2011 3:36 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
ObsessionDoll Super Moderator

Data de inscriere: 15/12/2010 Varsta: 18 Localizare: # Bucuresti ! [In inima ta] ;x
 | |
 | |

| Subiect: Re: desenele mele(in creion :P ) Mier Ian 19, 2011 9:48 pm | |
| da am avut ca nus asa geniu  pe prima da o face oricine da pe aia am facut-o intra 4 a... da cand zik model nu am pus foaie sub foaie  .... m-am insipirat de la alte desene am mai pus de la mine da niciuna nu e copiata....e facuta cu manuta mea  si oricum mam lasat  ( ca nu mai aveam timp sa desenez din cauza ca aveam multe teme.... mai desenez prin ore cand n-am ce face |
|
 | |
XxXAdytzaXxX Super V.I.P.

Data de inscriere: 22/04/2010 Localizare: In Spatele Tau:P[;X]
 | Subiect: Re: desenele mele(in creion :P ) Mier Ian 19, 2011 9:49 pm | |
| Gj...le ai q desenatu  |
|
 | |
NinjaxesRO ^_^ Super V.I.P.

Data de inscriere: 02/06/2010 Varsta: 17 Localizare: Pe scaun
 | Subiect: Re: desenele mele(in creion :P ) Mier Ian 19, 2011 11:10 pm | |
| Ce tareeeee :O LOL TU CHIAR AI TALENT LA ASTA ! POTI CASTIGA BANI BUNI !  Multa bafta in continuare cu creatiile tale ! |
|
 | |
♫JυѕтOνєя™♫ Super V.I.P.

Data de inscriere: 04/09/2010 Varsta: 18 Localizare: OνєяGяανє
 | Subiect: Re: desenele mele(in creion :P ) Joi Ian 20, 2011 9:05 am | |
| OMG uh chiar ai talent!
GG tineo tot asa |
|
 | |
Th3£oV3® Membru

Data de inscriere: 23/11/2010 Varsta: 17 Localizare: P'e luNna..
 | Subiect: Re: desenele mele(in creion :P ) Joi Ian 20, 2011 10:00 am | |
| Esti talentat frate. Poti scoate bani frumosi din asta.Tineo tot asa.. |
|
 | |
VyLyFiRsT Membru Elite

Data de inscriere: 11/12/2010 Varsta: 17 Localizare: Unde vreau eu.
 | Subiect: Re: desenele mele(in creion :P ) Joi Ian 20, 2011 10:33 am | |
| |
|
 | |

| Subiect: Re: desenele mele(in creion :P ) Joi Ian 20, 2011 10:36 am | |
| ms  )) si coltu strazii nu-i de desenele mele  )))))) oircum doar cate-va am dat ca le pastrez si nu fac dubluri  ))) |
|
 | |
¡Gøđ Moderator

Data de inscriere: 08/05/2010 Varsta: 18 Localizare: Bucuresti Comentarii: Ma descurc!
 | |
 | |
Hokage Cosmin Membru Elite

Data de inscriere: 06/09/2010 Varsta: 15 Localizare: Pe forum mai ales pe chat :))
 | Subiect: Re: desenele mele(in creion :P ) Joi Ian 20, 2011 1:05 pm | |
| Supeer  ) sa nu incepi sa ma copiezi sh pe mne  ) glumeam chiar mi-ar place sa colaborez cu tne odata |
|
 | |

| Subiect: Re: desenele mele(in creion :P ) Joi Ian 20, 2011 1:43 pm | |
| nu copiez nu copiez  oricum pe calculator ma deskurk mai greu cu desenele  ) |
|
 | |
DarkyFunnky Helper

Data de inscriere: 20/08/2010 Varsta: 14 Localizare: Bucuresti
 | Subiect: Re: desenele mele(in creion :P ) Joi Ian 20, 2011 3:21 pm | |
| [size=18]Hell Bv ai talent 
Ultima editare efectuata de catre †Đαякуƒυηηку† in Joi Ian 20, 2011 4:39 pm, editata de 1 ori |
|
 | |

| Subiect: Re: desenele mele(in creion :P ) Joi Ian 20, 2011 3:35 pm | |
| ms  si scz de emoticoane ...  daka vrei le sterg  ) |
|
 | |
AntiNoob Membru Elite

Data de inscriere: 03/12/2010
 | Subiect: Re: desenele mele(in creion :P ) Joi Ian 20, 2011 3:49 pm | |
| google-images-crochiuri..gasiti aproape toate desenele lui..-.- |