eu nu-mi fac prea tarziu prezentarea pt ca chiar sunt nou

mi-am facut contu' ca sa postez reclamatii ca dau cam des de hackeri sau altii care ma injura din senin (

) , da' am observat ca nu e bine sa-ti bati capu' numa' cu jocu (si sa nu cunosti aproape pe nimeni) tre sa-mi fac si prieteni

)..... deci am 12 ani ( si 2 zile, maine 3

) ) sunt din zalau judetzu salaj si imi plac oamenii de treaba, imi place muzica rap (parazitii si la familia :X) si unele hituri (nu alea de pe taraf sau etno

) ca nu suport cocalarii) imi place sa ies afara cu prietenii la joca cu minge'

)) sau sa facem cine jtie ce ( LoL ) sa ma joc metin sau cv jocuri pe pc ( in unele cazuri, ca daca e vreme buna

) si n-am mult de invatat ies afara clar ) si app de invatat nu-mi place

da oricum nu's ca altii de varsta mea, inteleg ca daca n-ai scoala ajungi sa cersesti 3 lei de la primu care-l vezi in fata... e' da si am uitat sa zic cum ma cheama

ma cheama gaby ( nu cu y da in fn

)) ) si imi mai place sa explic sau sa fac observatii intr-o paranteza dupa ce scriu cv ( ca si in cazu de fata

) , sa imi fac prieteni noi ( nu prosti ) ,shi, i-au multe chesti in ras ( =))))))))))))) )
daca crezi ca te pot ajuta cu cv id de mess: xtra2730 sau numele in joc: poysonystu sau daca is pe shop shopuletzzzzzz ( nush cati de z sunt ca am tinut apasat 10 sec cand lam facut

) ) si app de joc ( !@#$%^ de imun

))))) daca esti pe red sigur mai vazut in map1 cand numi merge imunu si ma bate cnv, cand ma enervez si injur ca si un taran, e si de la faptu ca am rezistenta la nervi "second hand" , adica ma enervez repede

) nam hack cum zic altii ca le iau cate 20k cu noru ( nu vr sa ma laud ca nare rost si nici nu-mi place shiii ala nici nu e cn stie ce dmg ) ca oricum ala nu e hack e faptu ca ala' n-are bonusuri ( si n'am nici set, multi nu inteleg, ca nu's obsedat ca stau sa caut pe net hackuri sau prostii ca atunci nu mai e joc daca faci asa, e o obsesie, si la fel si cu seturile...... )
sper ca v-am facut o impresie buna de mn