|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
kenzor a.k.a sAAb V.I.P.

Data de inscriere: 31/05/2010 Varsta: 15 Localizare: Suceava
 | Subiect: Melodii preferate ! Lun Ian 24, 2011 7:08 pm | |
| Am facut acest topic , ca sa posteze toti aici melodiile preferate , sau ce mai apare nou , ca sa nu se faca 1000 de topicuri Deci va rog postati aici . Incep eu , uitati 2 melodii preferate d`ale mele . : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Spuneti cum vi se par , si nu mai faceti alte topicuri , postati aici ! |
|
 | |
(HellDreamer) Membru Elite

Data de inscriere: 18/12/2010 Varsta: 16 Localizare: Romania
 | Subiect: Re: Melodii preferate ! Lun Ian 24, 2011 8:03 pm | |
| |
|
 | |
StreetSura Membru

Data de inscriere: 23/06/2010 Varsta: 18 Localizare: Into Heaven
 | Subiect: Re: Melodii preferate ! Lun Ian 24, 2011 9:16 pm | |
| Ce plictisitor ... Dak dau 2 pagini in urma apar cel putin 3 topicuri cu melodii |
|
 | |
¡Gøđ Moderator

Data de inscriere: 08/05/2010 Varsta: 18 Localizare: Bucuresti Comentarii: Ma descurc!
 | Subiect: Re: Melodii preferate ! Lun Ian 24, 2011 9:40 pm | |
| |
|
 | |
kenzor a.k.a sAAb V.I.P.

| Subiect: Re: Melodii preferate ! Lun Ian 24, 2011 9:43 pm | |
| Street Sura am facut asta , ca sa nu se mai faca 20 topicuri Inca unaa  )) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Edit:Godfather , e bestiala aia cu Soulja Boy :X |
|
 | |

| Subiect: Re: Melodii preferate ! Lun Ian 24, 2011 9:59 pm | |
| |
|
 | |
¡Gøđ Moderator

Data de inscriere: 08/05/2010 Varsta: 18 Localizare: Bucuresti Comentarii: Ma descurc!
 | Subiect: Re: Melodii preferate ! Mar Ian 25, 2011 9:22 am | |
| Lordi-This is halloween(am cv cu mel asta:)) ) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cargo-Ca o stea [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
tฬเรt lє๓0ภєl Membru Elite

Data de inscriere: 05/05/2010 Localizare: Il caut pe god si nul gasesc...il caut pe god si nul gasesc...toate legendele sa apeleze la mine:X
 | Subiect: Re: Melodii preferate ! Mar Ian 25, 2011 11:30 am | |
| | †Ǥ๏๔Ŧคtђєг† a scris: | Lordi-This is halloween(am cv cu mel asta:)) ) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Cargo-Ca o stea [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
Nice<3:) soulja boy o stiu...e misto cum dans;)
Pentru Pysoyuu aia cu hieroglifele:))
Dedicatiee pt god si adytza:)) sssse stieeeeeeeee
4Over deadh si pepsylemon,and assasin 16:) pepsy te astept la un lemon:))si la o bere:) pe aman-2
4 saab:) tot asha man...
Issa si Cryss ;)The love exist
PT angel:) mt2speed(Un vis devenit realitate) Respect man:)...stiu ca nu iti place hip hop si rap...dar....melodia asta mi se pare ca este specifica serverului:) Un vis devenit realitate
Pt lavi,clumsy,M`duu,tzopix,issa,Annabelle(myly) se stiee:) Ce gagixi explozive:) Sa le stapaniti cu bine(se stiu ei cine) |
|
 | |
pepsyl3mon Super V.I.P.

Data de inscriere: 29/08/2010 Varsta: 17 Localizare: mai conteaza?:S...
 | Subiect: Re: Melodii preferate ! Mar Ian 25, 2011 12:34 pm | |
| Hai sa pun si eu..app ms twist:P
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] --> ptr marii gagicari=)))
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] --> chiar nu o
pierde:P
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] --> No comment:P |
|
 | |
ReLeSs Membru

Data de inscriere: 26/11/2010 Varsta: 17
 | Subiect: Re: Melodii preferate ! Mar Ian 25, 2011 1:42 pm | |
| numai roackeri pe aici...nu`s roacker da nici manelist.. asckult cv de genu --__--
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a eram sa uit...tare melodia cu Soulija Boy.. |
|
 | |
ObsessionDoll Super Moderator

Data de inscriere: 15/12/2010 Varsta: 18 Localizare: # Bucuresti ! [In inima ta] ;x
 | Subiect: Re: Melodii preferate ! Mar Ian 25, 2011 2:11 pm | |
| |
|
 | |

| Subiect: Re: Melodii preferate ! Mar Ian 25, 2011 2:29 pm | |
| | †Ǥ๏๔Ŧคtђєг† a scris: | Lordi-This is halloween(am cv cu mel asta:)) ) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Cargo-Ca o stea [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
e de datoria mea de fan lordi sa-ti zik iar ca aia nus lordi ala e marly manson cu melodia this is hallowen...videoclipu e doar adaptat si nush de ce scrie lordi...
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
Annabelle Super V.I.P.

Data de inscriere: 28/06/2010 Varsta: 89
 | Subiect: Re: Melodii preferate ! Mar Ian 25, 2011 3:11 pm | |
| |
|
 | |
kenzor a.k.a sAAb V.I.P.

| Subiect: Re: Melodii preferate ! Mar Ian 25, 2011 4:00 pm | |
| Twist , mersii , chiar ascult genul ala de muzica  , [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
In Photoshop Art Membru

Data de inscriere: 15/01/2011
 | Subiect: Re: Melodii preferate ! Mar Ian 25, 2011 7:18 pm | |
| |
|
 | |
|