Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaCalendarFAQMembriGrupuriInregistrareConectare
Cititi Regulamentul..Forum, Joc, Chat !!!

Impartiti | 

Mda cam atat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
RoBBB
Membru
Membru

Data de inscriere: 06/12/2010
Localizare: La calculator unde pot sa fiu :))

MesajSubiect: Mda cam atat   Sam Ian 29, 2011 6:51 pm

MDA ms angel ca numai pe mn mai vazut cu hack si pe restu nu

bafta in continuare .. !!!!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
alexis01
Membru
Membru

Data de inscriere: 20/11/2010
Varsta: 17
Localizare: Drobeta Turnu Severin

MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Sam Ian 29, 2011 6:57 pm

RoBBB a scris:
MDA ms angel ca numai pe mn mai vazut cu hack si pe restu nu

bafta in continuare .. !!!!

ban la comanda din partea lui pepsy sau cum ?

astept print-uri AICI Cu mine ... cand m-ati prins cu hack ... pana atunci Wink cer sa mi se scoata banu.... puneti toate dovezile AICI ... fara TC;)

TSfarmer Wink pacat ca revin Wink!
Sus In jos
ObsessionDoll
Super Moderator
Super Moderator

Data de inscriere: 15/12/2010
Varsta: 18
Localizare: # Bucuresti ! [In inima ta] ;x

MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Sam Ian 29, 2011 7:02 pm

Daca ati fost prinsi cu hack pozele au fost dale lu` Angel ca sa nu va puneti itemele pe alt cont !... Smile

Nu va mai ofticati ! Smile
Sus In jos
alexis01
Membru
Membru

MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Sam Ian 29, 2011 7:07 pm

ObsessionDoll a scris:
Daca ati fost prinsi cu hack pozele au fost dale lu` Angel ca sa nu va puneti itemele pe alt cont !... Smile

mie unu nu-mi pasa Smile) am pierdut vreo 6 iteme de gm... asa... in al2-lea rand ... in **** mea berila am pus aseara poza cu el ...dece n-a luat ban?

stati calmi ca ma reapuc la rr....

PS: NU-MI PASA VREAU POZELE AICI >>>SAU FILMARILE>>>> FAPTu-I CONSUMAT AM BAN>>>VREAU SA VAD POZELE HAI >>>><<<< hAI PEPSY_ULE
Sus In jos
ObsessionDoll
Super Moderator
Super Moderator

Data de inscriere: 15/12/2010
Varsta: 18
Localizare: # Bucuresti ! [In inima ta] ;x

MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Sam Ian 29, 2011 7:09 pm

Ai grija la limbaj .. oricum vad ca vei lua ban si pe chat .. ai warn 4 !.. Wink
Sus In jos
Isabella
Super V.I.P.
Super V.I.P.

Data de inscriere: 11/07/2010
Varsta: 21
Localizare: Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj)
Comentarii: Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel

MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Sam Ian 29, 2011 7:11 pm

alexis01 a scris:
ObsessionDoll a scris:

mie unu nu-mi pasa Smile) am pierdut vreo 6 iteme de gm... asa... in al2-lea rand ... in **** mea berila am pus aseara poza cu el ...dece n-a luat ban?

PS: NU-MI PASA VREAU POZELE AICI >>>SAU FILMARILE>>>> FAPTu-I CONSUMAT AM BAN>>>VREAU SA VAD POZELE HAI >>>><<<< hAI PEPSY_ULE

Auzi nesimtitule umbla umpic la limbaj ca nu esti la oi aici!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului Http://www.metin2ro.ilive.ro
™ىצط◦ÁŕạGøÑñ◦طצى™
Membru
Membru

Data de inscriere: 18/07/2010
Varsta: 19
Localizare: oriunde vreti voi sa fiu

MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Sam Ian 29, 2011 7:12 pm

sti foarte bine ca faceam mijto de tine ca sa imi dai hacku ca sa te pot prinde pt ca din poze nu prea mere sa vezi . asha ca nu mai face figuri ai hack x3 dmg daca te mai vad jur ca fac poza ca sa nu mai faci figuri,..............,

Ultima editare efectuata de catre ™ىצط◦ÁŕạGøÑñ◦طצى™ in Sam Ian 29, 2011 7:15 pm, editata de 2 ori
Sus In jos
XxXAdytzaXxX
Super V.I.P.
Super V.I.P.

Data de inscriere: 22/04/2010
Localizare: In Spatele Tau:P[;X]

MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Sam Ian 29, 2011 7:13 pm

Dak Angel te`a prins in fapt... q hacku on nu cred ca mai are rost sa iti arate cnv dovezi Smile ..ai jucat destul q el te`ai distrat , te`ai bucurat cand ne bateai la warr... akm s`a intros roata Wink stii vb aia "Cine rade la urma rade mai bine" si vad ca asa este Wink
Si in legatura cu banul nu cred ca ti se va scaote Wink ...dak jucai corect nu se mai ajungea la nici 1 ban Smile
Sus In jos
alexis01
Membru
Membru

MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Sam Ian 29, 2011 7:14 pm

™ىצط◦ÁŕạGøÑñ◦طצى™ a scris:
sti foarte bine ca faceam mijto de tine ca sa imi dai hacku ca sa te pot prinde pt ca din poze nu prea mere sa vezi . asha ca nu mai face figuri ai hack x3 dmg daca te mai vad jur ca fac poza ca sa nu mai faci figuri,

bha mijto o sa fac eu de toti care postarati impotriva mea... Ca nu vad un print unde sa am eu hack ....
nici robbb
nici viruss

asa k ... si tu issabela stii ca esti praf la metin2 Smile)

hai dati-mi print-uri !:X:X:X:X:X affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid Suspect
Sus In jos
pepsyl3mon
Super V.I.P.
Super V.I.P.

Data de inscriere: 29/08/2010
Localizare: mai conteaza?:S...

MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Sam Ian 29, 2011 7:16 pm

Acum ce mai zici? v-am zis ca o luati toti..va credeti buni pe hack..demonstrati ca sunteti buni fara hack..vrei pozele si filmarile? uiate la ''Ati vrut dovezi..'' cale batuta sa ai:) iti trebe hack...esti praf;) akm v-a aranjat pe toti angel
Sus In jos
Isabella
Super V.I.P.
Super V.I.P.

MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Sam Ian 29, 2011 7:18 pm

alexis01 a scris:
™ىצط◦ÁŕạGøÑñ◦طצى™ a scris:
sti foarte bine ca faceam mijto de tine ca sa imi dai hacku ca sa te pot prinde pt ca din poze nu prea mere sa vezi . asha ca nu mai face figuri ai hack x3 dmg daca te mai vad jur ca fac poza ca sa nu mai faci figuri,

bha mijto o sa fac eu de toti care postarati impotriva mea... Ca nu vad un print unde sa am eu hack ....
nici robbb
nici viruss

asa k ... si tu issabela stii ca esti praf la metin2 Smile)

hai dati-mi print-uri !:X:X:X:X:X affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid Suspect

Praff?Tu vb mai care joci cu hack?=)) ai impresia ca ma doare cu cv ca ma faci tu praff?daca nu aveai hack si ma bateai pe buna dreptate atunci nu comentam dar tu cu hack vb bai copilas facut la xerox=))) vai dar ce te mai oftici ti-am zis ca nu scapi fara ban ma bucur sa vad ca Angel este mereu corect si da ban la copii ca tine!!!!!!!!!!! cheers cheers cheers
Sus In jos
™ىצط◦ÁŕạGøÑñ◦طצى™
Membru
Membru

Data de inscriere: 18/07/2010
Varsta: 19
Localizare: oriunde vreti voi sa fiu

MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Sam Ian 29, 2011 7:18 pm

mha nush de virus chiar asha sigur .. nu am facut poze dar te asigur ca tu shi robb aveti hack de dmg .... asha ca te rog nu mai insista ca ati fost prinsi de angel cu mata in sac .. rob chiar a recunoscut in legatura cu hacku citez: ms angel ca numai pe mine m-ai prins cu hacku . de aici reiese ca el recunoaste hacku

a shi apropo dupa cum a zis shi isa cei acre nu stiu sa bonuseze joaca cu hack cei care stiu stiu joaca fara hack bolovanule

Ultima editare efectuata de catre ™ىצط◦ÁŕạGøÑñ◦طצى™ in Sam Ian 29, 2011 7:21 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
alexis01
Membru
Membru

MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Sam Ian 29, 2011 7:19 pm

p3psylemon a scris:
Acum ce mai zici? v-am zis ca o luati toti..va credeti buni pe hack..demonstrati ca sunteti buni fara hack..vrei pozele si filmarile? uiate la ''Ati vrut dovezi..'' cale batuta sa ai:) iti trebe hack...esti praf;) akm v-a aranjat pe toti angel

eu nu ma vad pe acolo=)) credca nu vezi bine :-Q...

Angel ? m-ai prins in fapt ?:O am dat eu in tine ? Nu Nu NU =))) asa ca nush dece mi-ai dat ban.... vreau dovezile aici :O ork revin baieti:-J....calmi calmi:-J dupa rr ne mai auzim...sau...Wink)

Isabelo sa-ti iau mortin **** ! de curva imbecila hai ca intru acu pe jos fmmm de zdreantza

BAN

Ultima editare efectuata de catre [GA]ardeash in Dum Ian 30, 2011 2:59 am, editata de 1 ori (Motiv : .)
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator

Data de inscriere: 26/07/2010
Localizare: RAMNICU VALCEA

MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Sam Ian 29, 2011 7:20 pm

alexis01 a scris:
ObsessionDoll a scris:

bah kkt ai grije cum vb si app nu ai zis tu ieri hai mah dam war nu folosesc hecku de kick si sti ca ai venit map1 cu cei din NoPower si te-am prins cu heck si ti-am facut si film bine ca ai loat ban Razz daca te reapuci dupa rr il intereseaza pe cineva? Smile)) cine numai cainele tau Roob Smile))=)))

Ultima editare efectuata de catre .ѕυρєяяєρтιℓα in Sam Ian 29, 2011 7:23 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Isabella
Super V.I.P.
Super V.I.P.

MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Sam Ian 29, 2011 7:22 pm

alexis01 a scris:
p3psylemon a scris:

eu nu ma vad pe acolo=)) credca nu vezi bine :-Q...

Angel ? m-ai prins in fapt ?:O am dat eu in tine ? Nu Nu NU =))) asa ca nush dece mi-ai dat ban.... vreau dovezile aici :O ork revin baieti:-J....calmi calmi:-J dupa rr ne mai auzim...sau...Wink)

Isabelo sa-ti iau mortin **** ! de curva imbecila hai ca intru acu pe jos fmmm de zdreantza

Bai copile nu te-am injurat de mama asa ca nu te lua de mama retardatule:@
Sus In jos

Mda cam atat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 3Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Subiecte similare

-
» Nu chiar atat de noua :X
» Mda cam atat
» Top 5 Nume de Useri
» Mihai Traistariu - Cat de frumoasa esti