| | Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
sMiLeY! ;x Membru Elite

Data de inscriere: 02/09/2010 Varsta: 16 Localizare: Giurgiu!
 | Subiect: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Lun Ian 31, 2011 1:48 pm | |
| Ma voi lasa de speed deoarece de atunci cand am aparut in poza aia cu chatu toata lumea mi'a intors spatele si ma ameninta ca iau 4 ever pe chat si ca mi se scoate functia de helper pe forum...asa ca il voi ruga pe Angel sa imi ia functia si nu voi mai pune piciorul niciodata pe speed 
Mi'a parut bine ca v'am cunoscut si bafta la joc...
P.S Voi tine legatura pe mess doar cu cativa prieteni care intotdeauna au fost langa mine la bine si la greu. |
|
 | |
Hokage Cosmin Membru Elite

Data de inscriere: 06/09/2010 Varsta: 15 Localizare: Pe forum mai ales pe chat :))
 | Subiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Lun Ian 31, 2011 1:51 pm | |
| Anitza  nu te retrage mai poti avea o sansa sa te impaci cu toti Imi pare rau... Drum bun |
|
 | |
LoveDream Membru

Data de inscriere: 23/06/2010 Varsta: 16 Localizare: Baia-Mare
 | Subiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Lun Ian 31, 2011 1:53 pm | |
| Hai anytza no te lasa pls |
|
 | |
ToXiC Membru

Data de inscriere: 04/01/2011
 | Subiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Lun Ian 31, 2011 1:54 pm | |
| |
|
 | |
Crimminal.GiRl(larysa) Membru

Data de inscriere: 02/01/2011 Localizare: Prin luume:X
 | Subiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Lun Ian 31, 2011 1:55 pm | |
| Bafta in continuare! |
|
 | |
ObsessionDoll Super Moderator

Data de inscriere: 15/12/2010 Varsta: 18 Localizare: # Bucuresti ! [In inima ta] ;x
 | Subiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Lun Ian 31, 2011 1:56 pm | |
| Nare rost sa te lasi pt asta :-j cine ti`a intors spatele ?
Oricum e alegerea tha , bafta !..  |
|
 | |
Annabelle Super V.I.P.

Data de inscriere: 28/06/2010 Varsta: 89
 | Subiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Lun Ian 31, 2011 2:08 pm | |
| Nu te tinem legata de speed  faci ce vrei bafta! |
|
 | |
Isabella Super V.I.P.

Data de inscriere: 11/07/2010 Varsta: 21 Localizare: Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii: Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
 | Subiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Lun Ian 31, 2011 2:10 pm | |
| Anitza nimeni nu o zis sa pleci din cate vezi functia pe forum o mai ai doar ca noua nu prea ne plac asa oamenii care fug dupa 2 iepuri!
Nu are rost sa te lasi dar nici sa canti la 2 mese nu se poate alegi aici sau acolo!Nimeni nu te tine legata! |
|
 | |
χχρυмαχχ Membru

Data de inscriere: 14/01/2011 Varsta: 21 Localizare: Unde vreau eo...
 | |
 | |
ReMiX13 Membru Elite

Data de inscriere: 10/01/2011 Localizare: La MaRe:X
 | Subiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Lun Ian 31, 2011 2:19 pm | |
| anitza.......... nu pleka....  ( |
|
 | |
sMiLeY! ;x Membru Elite

Data de inscriere: 02/09/2010 Varsta: 16 Localizare: Giurgiu!
 | Subiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Lun Ian 31, 2011 2:24 pm | |
| | Isabella a scris: | Anitza nimeni nu o zis sa pleci din cate vezi functia pe forum o mai ai doar ca noua nu prea ne plac asa oamenii care fug dupa 2 iepuri!
Nu are rost sa te lasi dar nici sa canti la 2 mese nu se poate alegi aici sau acolo!Nimeni nu te tine legata! |
Ai dreptate isa....si am fost o proasta atunci cand m'am dus la ei...intr'adevar vad ca am foarte multi prieteni de incredere... |
|
 | |
χχρυмαχχ Membru

| Subiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Lun Ian 31, 2011 2:25 pm | |
| ca mn a ?  )) si oricum.. imi pare rau .. ce sa zic  ) ne vedem pe mass si chat  |
|
 | |
PoPoNeTz Membru

Data de inscriere: 03/10/2010 Varsta: 18 Localizare: La birou...Mai exact pe scaun
 | |
 | |
(HellDreamer) Membru Elite

Data de inscriere: 18/12/2010 Varsta: 16 Localizare: Romania
 | Subiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Lun Ian 31, 2011 2:44 pm | |
| ...deci te lasi sau nu???deasta nu intru eu niciodata pe chat : ))))) oricum daka te lasi bafta in continuare si sa ai grija daka ramai....buna alegere  PS:WA NU MA MAI LASA-TI TOTI CA DE SAPT TRECUTA TOTI SE LASA  ))) CAND O SA MA REAPUK DE JOC CINE IMI MAI ZICE WB?NUMAI NECUNOSCUTI  ) |
|
 | |
χχρυмαχχ Membru

| Subiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Lun Ian 31, 2011 3:05 pm | |
| |
|
 | |
| | Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... | |
|