| | uitati aici am o surpriza frumoasa :) | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
chitarutza Membru

Data de inscriere: 12/11/2010
 | Subiect: uitati aici am o surpriza frumoasa :) Joi Feb 03, 2011 3:13 pm | |
| am o surpriza pentru voi ma las de uramatoarele : metin2rospeed , chat , forum . deci practic ma las de tot ce e legat de speed mam saturat sa fiu injurat la toate pasurile si pur si simplu nu mai pot indura  . singurul care a fost cu ochii deschisi tot timpu a fost antinoobs el macar intelegea ce se intampla cu tot ce e legat de comunitate . la inceput mia parut foarte bine ca vam cunoscut si credeam ca o sa dureze o vesnicie acm am ales sa va parasesc definitiv . cei care imi vorbeau cam urat si nu prea ma placeau (cum fac toti aproape) stiu ei dece  . poi ce sa va mai zic ma simt foarte rau acm ca va zic asta si nu am ce sa mai zic decat bye all  . ma reapuc de metin2 ro |
|
 | |
AntiNoob Membru Elite

Data de inscriere: 03/12/2010
 | Subiect: Re: uitati aici am o surpriza frumoasa :) Joi Feb 03, 2011 4:03 pm | |
| Deci practic nu cred ca o sa`ti simtim lipsa..du-te taree
|
|
 | |
Inf€®n@l..G!rL{B!a} Membru

Data de inscriere: 03/02/2011 Varsta: 17 Localizare: Rm Valcea:X:X
 | Subiect: Re: uitati aici am o surpriza frumoasa :) Joi Feb 03, 2011 4:09 pm | |
| Nu inteleg de ce vb asa mai KiDa22 Poate uh esti unul dintre cei care nu respecta comunitatea metin2rospeed si daca uh te-ai hotara sa te lasi de ceva si cineva ar spune sa te lasi ca nuti va simti lipsa cum te-ai simti ia zi? chitarutza de ce sa te superi din cauza unor noobi si mie mi se intampla si imi vad de treaba mea sfatil meu e saa nui bagi in seama daca doar atat ii duce capu...... Hai asai ca ramai |
|
 | |
ReMiX13 Membru Elite

Data de inscriere: 10/01/2011 Localizare: La MaRe:X
 | Subiect: Re: uitati aici am o surpriza frumoasa :) Joi Feb 03, 2011 4:09 pm | |
| dute si nu te mai intoarce!!!!  |
|
 | |
AntiNoob Membru Elite

| Subiect: Re: uitati aici am o surpriza frumoasa :) Joi Feb 03, 2011 4:13 pm | |
| Ala mi`a pocit numelee nu ma cheama antinoobs.. ma cheama AntiNoob! |
|
 | |
NinjaxesRO ^_^ Super V.I.P.

Data de inscriere: 02/06/2010 Varsta: 17 Localizare: Pe scaun
 | Subiect: Re: uitati aici am o surpriza frumoasa :) Joi Feb 03, 2011 4:19 pm | |
| |
|
 | |
AntiNoob Membru Elite

| Subiect: Re: uitati aici am o surpriza frumoasa :) Joi Feb 03, 2011 5:00 pm | |
| Fraude taci drq.. Topicuri d folos?  ) LoL.. |
|
 | |
Kingdoo Membru

Data de inscriere: 18/11/2010
 | Subiect: Re: uitati aici am o surpriza frumoasa :) Joi Feb 03, 2011 5:56 pm | |
| ramai mah faci topicuri amuzante....nai cum sa te lasi  si kidazzz din partea mea esti un NOOB |
|
 | |
♫JυѕтOνєя™♫ Super V.I.P.

Data de inscriere: 04/09/2010 Varsta: 18 Localizare: OνєяGяανє
 | Subiect: Re: uitati aici am o surpriza frumoasa :) Joi Feb 03, 2011 7:02 pm | |
| Nu incepeti cearta!!!Chitarutza eu zic sa nu pleci,dar e alegerea ta! |
|
 | |
¡Gøđ Moderator

Data de inscriere: 08/05/2010 Varsta: 18 Localizare: Bucuresti Comentarii: Ma descurc!
 | Subiect: Re: uitati aici am o surpriza frumoasa :) Joi Feb 03, 2011 7:21 pm | |
| |
|
 | |
AntiNoob Membru Elite

| Subiect: Re: uitati aici am o surpriza frumoasa :) Joi Feb 03, 2011 8:49 pm | |
| tot eu comentez? AIUREA? cine a inceput? nu cumva fraude?  |
|
 | |
Kingdoo Membru

| Subiect: Re: uitati aici am o surpriza frumoasa :) Joi Feb 03, 2011 9:02 pm | |
| nu el a inceput  tu iai zis lu chitarutza sa se duca tare Chitaruta ramai nu pleca din cauza unui ''noob'' |
|
 | |
chitarutza Membru

Data de inscriere: 12/11/2010
 | Subiect: Re: uitati aici am o surpriza frumoasa :) Joi Feb 03, 2011 9:41 pm | |
| BINE ACM TREBUIE SA PRIVESC TOT DIN 2 PUNCTE DE VEDERE ADICA UNORA LE PLACE DE MINE SI DE TOPIKURILE MELE PT SUNT AMUZANTE DA NICIODATA NAM AUZIT SA FI FOST UN BUN PRIETEN SAU CEVA DE GENU . O SI ASA PE CARE IL CREDEAM PRIETENU MEU CU OCHII DESCHISI MAI DEZAMAGIT FOARTE TARE NICI NU POT SA MA UIT LA FAZA IN CARE IMI ZICEAI SA MA DUC SI + CA EU TE CREDEAM DE TREABA  VOI NU INTELEGETI CUM MA SIMT EU VOI AVETI FUNCTII PRIETENI CARE TIN CU VOI EU NU AM NIMIC NIMIC! DECAT CATEVA PERSOANE DE PE FORUM CARE SA ZICEM CA MAR DORI CAT DE CAT DOAR PT TOPIKURI . NU VAR PLACEA SA FITI IN LOCUL MEU SI NU STIU CE SA FAC EU EU NU CHEAR NU STIU CE SA FAC PRIVESC TOTUL FOARTE SERIOS SI NUSTIU NUSTU DEASTEA  DAR MAM SATURAT CA TOT CE FAC SA FIE INUTIL SI TOTI SA MA INJURE EU NUSHHH...... SUNT INTRO STARE DIFICILA SI CEI CARE MA INJURATI ACM NU MA GANDESC LA VOI MA GANDESC DACA SA RAMAN SAU NU ... |
|
 | |
Kingdoo Membru

| Subiect: Re: uitati aici am o surpriza frumoasa :) Joi Feb 03, 2011 9:48 pm | |
| mai bne ramai  |
|
 | |
AntiNoob Membru Elite

| Subiect: Re: uitati aici am o surpriza frumoasa :) Vin Feb 04, 2011 8:29 am | |
| Ma omule..eu nici macar nu te cunosc.. Nu iti pot fi prieten daca nu te cunosc..  Macar uita`te si tu ce scrii..nu mai scrie aiurea |
|
 | |
| | uitati aici am o surpriza frumoasa :) | |
|