| | Spunetimi si mie cine incepe cearta? | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
♫JυѕтOνєя™♫ Super V.I.P.

Data de inscriere: 04/09/2010 Varsta: 18 Localizare: OνєяGяανє
 | Subiect: Spunetimi si mie cine incepe cearta? Mar Feb 08, 2011 8:37 pm | |
| Nu postez ca sa fac rau sau cearta,ci pentru a afla cine incepe cearta acum!De dimineata eram pe chat si vine in guest cu numele darkside si imi zice ca el e criss!Eu nu l-am crezut,pentru ca oricine ar putea sa vina si sa zica "Eu sunt angel"(de exemplu)!Bun eu nu l-am crezut,si pentru asta imi da ban 10 ore?Stiu ca acum toti veti sari cu gura si vezi zice ca nu am dreptate,ptr ca CRISS ARE IN TOTDEAUNA DREPTATE!!!Sa aud pareri App am facut si o poza in care criss imi zice "over",apoi imi da ban!NU AM APUCAT SA FAC PRINT CAND IMI DA BAN 10 ORE!!! Poza: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]P.s:Aceasta nu este o reclamatie,vreau doar sa vad pentru ce motiv am primit ban 10 ore! |
|
 | |
Annabelle Super V.I.P.

Data de inscriere: 28/06/2010 Varsta: 89
 | Subiect: Re: Spunetimi si mie cine incepe cearta? Mar Feb 08, 2011 8:49 pm | |
| fiind helper ar fi trebuit sa stii ca reclamatile sunt inchise
puteai vb cu el pe pm .. nu scandal  |
|
 | |
♫JυѕтOνєя™♫ Super V.I.P.

| Subiect: Re: Spunetimi si mie cine incepe cearta? Mar Feb 08, 2011 8:50 pm | |
| | Annabelle a scris: | fiind helper ar fi trebuit sa stii ca reclamatile sunt inchise
puteai vb cu el pe pm .. nu scandal  |
Nu pricepi ca nu este o reclamatie?Eu atat vreau,sa aud de ce am luat ban 10 ore?Pentru ca nu l-am crezut pe criss ca e darkside? |
|
 | |
XxXAdytzaXxX Super V.I.P.

Data de inscriere: 22/04/2010 Localizare: In Spatele Tau:P[;X]
 | |
 | |
Criss Angel Super V.I.P.

Data de inscriere: 13/08/2010 Varsta: 21 Localizare: In The Graveyard
 | Subiect: Re: Spunetimi si mie cine incepe cearta? Mar Feb 08, 2011 8:53 pm | |
| tiam dat ban pentru ca tot comentai asdimineata si faceai misto de mine alta data nu mai comenta |
|
 | |
♫JυѕтOνєя™♫ Super V.I.P.

| Subiect: Re: Spunetimi si mie cine incepe cearta? Mar Feb 08, 2011 8:56 pm | |
| Looooool imi bateam joc de tne? Frate nici nu puteam sa imi inchipui ca poti sa minti in halu asta!!!Comentam?Iti ziceam doar ca NU ESTI CRISS si atat!Cika imi bateam joc de tine!Ma nici nu stiu de ce imi bat capu totul vine tot asupra mea!Cu minciuni sau cu adevaruri,tot eu ies rau!Numai am nimic de spus:) |
|
 | |
Criss Angel Super V.I.P.

| Subiect: Re: Spunetimi si mie cine incepe cearta? Mar Feb 08, 2011 9:01 pm | |
| odata ce sa inchis topicul nu mai zaspunzi clar |
|
 | |
♫JυѕтOνєя™♫ Super V.I.P.

| |
 | |
Criss Angel Super V.I.P.

| Subiect: Re: Spunetimi si mie cine incepe cearta? Mar Feb 08, 2011 9:10 pm | |
| ma copile u esti prost sau te prefaci mai deschizi odata topicul si adio helper si ce adevar ma nu mai sti cum sa te scoti |
|
 | |
Isabella Super V.I.P.

Data de inscriere: 11/07/2010 Varsta: 21 Localizare: Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii: Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
 | Subiect: Re: Spunetimi si mie cine incepe cearta? Mar Feb 08, 2011 9:23 pm | |
| Auzi over nu este ici prima data nici ultima cand tu iti mb din staff la misto intr-un timp chiar ma rugam nde tine sa te comporti frumos pe chat sau ai uitat? daca esti asa de nesimtit in cat sa nu recunosti e problema ta dar stii foarte bine ca tu mereu te crezi mai impt decat esti!NU ma intereseaza ca esti helper pe forum regulile chatului trebuiesc respectate!Stii foarte bn ca acum cateva zile in urma cand au fost cv probleme la svr si erea off faceai ca toti dracii pe chat si ma chinuiam sa te potolesc!Tu mereu faci misto de toti! |
|
 | |
| | Spunetimi si mie cine incepe cearta? | |
|