| | Un mic joc :-" | |
| |
Autor | Mesaj |
---|
Ramona♥ Membru

Data de inscriere : 27/04/2012 Varsta : 23 Localizare : Constanța.
 | Subiect: Re: Un mic joc :-" Joi Mai 17, 2012 11:23 am | |
| Apocalyptica - I don't care ^^
Stiu ca plec prea des si nu ma-ntorc prea des Dar toate au un sens cand tu le dai un sens Ai inteles de la inceput Nu am ales s-am un trecut Bineinteles, nu sunt un sfant Invat din mers, nu-s vorbe-n vant, nu-s vorbe-n vant
|
|  | | *๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡ Helper

Data de inscriere : 15/05/2012 Varsta : 20 Localizare : Bucuresti
 | Subiect: Re: Un mic joc :-" Joi Mai 17, 2012 11:34 am | |
| C.I.A - Unde e ea
Du.. Du hast... Du hast mich... Du hast mich gefragt... Du hast mich gefragt, und ich hab nichts gesagt!
Willst du bis der Tod euch scheidet, treu ihr sein für alle Tage? _________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] - "I wanna run and escape from your prison, - -But when I leave I feel like something is missing.- -This can't be heaven, it feels like I'm in hell.- -You're like a drug that I can't stop taking.- -I want more & I can't stop craving.- -I still want you, it's easy to see, - -But guess what, honey, you're not that good for me." - |
|  | | Monna Membru

Data de inscriere : 06/01/2012 Localizare : Prahova ♥
 | |  | | *๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡ Helper

| Subiect: Re: Un mic joc :-" Dum Mai 20, 2012 4:05 am | |
| Sting - English Man In New York .
I've tried to hide it, but I can't sleep at night Everything I think about makes me feel like a version of myself They tell their lies and we all synchronize Look to the sky because it's almost over
We want the truth, give us the Absolute We need your help, 'cause we've got nothing!
We want the truth, give us the Absolute We need your help, 'cause we've got nothing left to lose _________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] - "I wanna run and escape from your prison, - -But when I leave I feel like something is missing.- -This can't be heaven, it feels like I'm in hell.- -You're like a drug that I can't stop taking.- -I want more & I can't stop craving.- -I still want you, it's easy to see, - -But guess what, honey, you're not that good for me." - |
|  | | AllXandra Membru

Data de inscriere : 17/04/2012 Localizare : In Inima Ta!!!
 | Subiect: Re: Un mic joc :-" Lun Mai 21, 2012 10:41 pm | |
| Thousand foot krutch - Absolute
De-a lungul timpului am observat Ca din 10 prieteni doar 2 sunt frati de fapt Tovarasiile din interes te fac pervers Sa zambesti cu japca fara sens Azi e normal indicat sa fi diplomat Da.. e modu' in care politicienii te fac Si asta mereu am apreciat Fratii care m-au criticat nu aiurea m-au umflat Toti isi poarta mastile pe fata Dar le dau jos cand vorbesc cu prietenii de-o viata Tu stii ca n-ai nici un frate in jur Cand te izoleaza mult nu e chiar un lucru bun Zi cine e cu tine 100% indiferent de ceea ce se intampla Justitia e oarba o mascarada Fratia fara pata strig Sisului
|
|  | | Monna Membru

Data de inscriere : 06/01/2012 Localizare : Prahova ♥
 | |  | | Skei17 Membru

Data de inscriere : 31/03/2012 Localizare : Pe buda =]
 | Subiect: Re: Un mic joc :-" Dum Mai 27, 2012 9:01 am | |
| - cσρiℓa a scris:
Verbal feat Ft Puya - Fratii mei Vine...peste tine...te ingheata Ploaia te loveste in fata Singur mereu N-ai curajul sa crezi in tine Poate de lumina se ascunde Noaptea ce in tine patrunde Singur stingher Totul pare absurd si la fel
Nush nu prea ascult deastea...eu ascult rapp=]] Te-ai pus pe cruce de fraier, Iisuse Ca oamenii-s tot muci, cu febra si tuse, Cu flegme pe buze, cu temeri si scuze, Cu germeni in spuse, cu cer negru-n cuget El discerne cu fulger, digera cu ulcer Si dispera cand nu e cel ce din sfere sa urce Da' ingerii au cancer la aripi si acum zboara in jos Da' nu-s ingeri, au cange e totu' pe dos Pamantu-i frumos, verde l-a pictat tactu' ca blegu' Ca daca-l facea gri, poate nu vedeam jegu', Poate nu vedeam negru din orice respir, Poate nu-mi lipsea muzica din textu' lu Shakespeare Da-s toti surdo-muti, crestini urati Pasind pe spini desculti, copii nascuti carunti Cersind cu jind la adulti, scapand suspin sa-i cruti Sa-i uiti, sa nu-i aduci in lumea asta de ciuti Suntem deja prea multi. |
|  | | ReMyX13 V.I.P.

Data de inscriere : 29/05/2011 Varsta : 20 Localizare : Constanta/Poarta6
 | Subiect: Re: Un mic joc :-" Dum Mai 27, 2012 11:17 am | |
| deliric 1 - scrisoare pentru Iisus
Shout to all my Lost Boys Sha-sha-sha-sha-sha-sha-shout to all my Lost Boys we rowdy Shout to all my Lost Boys Sha-sha-sha-sha-sha-sha-shout to all my Lost Boys we rowdy Shout to all my Lost Boys Sha-sha-sha-sha-sha-sha-shout to all my Lost Boys we rowdy Shout to all my Lost Boys Sha-sha-sha-sha-sha-sha-shout to all my Lost Boys Peace! BAYYYH!
|
|  | | Skei17 Membru

Data de inscriere : 31/03/2012 Localizare : Pe buda =]
 | Subiect: Re: Un mic joc :-" Dum Mai 27, 2012 12:42 pm | |
| [quote="ReMyX13"]deliric 1 - scrisoare pentru Iisus
Shout to all my Lost Boys Sha-sha-sha-sha-sha-sha-shout to all my Lost Boys we rowdy Shout to all my Lost Boys Sha-sha-sha-sha-sha-sha-shout to all my Lost Boys we rowdy Shout to all my Lost Boys Sha-sha-sha-sha-sha-sha-shout to all my Lost Boys we rowdy Shout to all my Lost Boys Sha-sha-sha-sha-sha-sha-shout to all my Lost Boys Peace! BAYYYH!
Se numeste Deliric1-negru aia a mea a ta nush.... |
|  | | pepsyl3mon V.I.P.

Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 23 Localizare : Dej,jud Cluj
 | Subiect: Re: Un mic joc :-" Dum Mai 27, 2012 2:21 pm | |
| si eo la cne tre sa ghicesc melodia acum?...in fine Să nu mă laşi viaţa mea Orice ţi s-ar întâmpla Dar nici eu n-am să te las De-aş mai trage câte-am tras Dar eu te iubesc de mor De-acolo din corason Dar eu te iubesc de mor De-acolo din corason |
|  | | ,,;;[TheBoy];;,, Membru Elite

Data de inscriere : 04/09/2011 Varsta : 22 Localizare : In IAD, printre ingeri
 | Subiect: Re: Un mic joc :-" Joi Mai 31, 2012 4:00 am | |
|  duute ma  nu imi dadeam seama de unde sunt versurile.. asa ca am cautat pe google.. si erau de la o manea  numai postati manele ca-mi bag p**a  Daca eram postas, fugeam la dealeri in oras Cand tu mureai de foame, eu fumam iarba si hash Daca eram gropar, te ingropam normal, o data Apoi te profanam, preluand bijuteria preferata Daca eram farmacist, si cumparai calmante Te-mbarligam sa bagi in tine anabolizante Daca eram vidanjor, teleportam c***t cu presiune Calamitand, eventual, intreaga lume etc... |
|  | | Nevermore Membru

Data de inscriere : 21/02/2012 Varsta : 25 Localizare : iasi/pascani
 | Subiect: Re: Un mic joc :-" Joi Mai 31, 2012 10:08 am | |
| Cheloo-Daca eram All aboard, and jump on the Ganja Bus We now want the new weed, beat under us Rollin' up, roll like we thunderous Somkin' up, Rasta not sprinkle dust Too much ecstasy, make manna exit us Too much fantasy, here upon next to us Fit in ganja weed, always notorious Sucker censor me, if you feel glorious We have weed in our cakes and Oreo's sa va vad acum :> (multi o sa bage google aici  ) ) |
|  | | FrostBite Helper

Data de inscriere : 14/01/2012 Localizare : Sibiu
 | Subiect: Re: Un mic joc :-" Dum Iun 10, 2012 12:17 am | |
| - Nevermore a scris:
- Cheloo-Daca eram
All aboard, and jump on the Ganja Bus We now want the new weed, beat under us Rollin' up, roll like we thunderous Somkin' up, Rasta not sprinkle dust Too much ecstasy, make manna exit us Too much fantasy, here upon next to us Fit in ganja weed, always notorious Sucker censor me, if you feel glorious We have weed in our cakes and Oreo's
sa va vad acum :> (multi o sa bage google aici ) )
Cypress Hill ft Damian Marley - Ganja Bus Aku eu: Ma iubeste ma iubeste cineva, Si-mi trimite mult noroc in calea mea Ma iubeste ma iubeste Dumnezeu Si ii multumesc pentru norocul meu Eu ma joc cu banii, daia mor dusmanii Lumea e invidioasa, Hai lasa lasa lasa ca mie nu-mi pasa Hai lasa ca steaua mea e tot norocoasa. Va las si idiciu =)): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|  | | Lika. Membru Elite

Data de inscriere : 28/03/2011 Localizare : Bacău
 | |  | | FrostBite Helper

| Subiect: Re: Un mic joc :-" Dum Iun 10, 2012 1:06 am | |
| - Lika . a scris:
- Nicolae Guta si Nicu Guta Ma iubeste cineva ..... Pff tu chiar asculti asa ceva ?;S
Ok, poţi să începi să mă judeci Bine, dar nu mă trage de mâneci Ştii că viaţa mea e ca un meci Dacă nu-ţi convine jocul, poţi să pleci Eu îmi văd de ale mele şi nu-mi plac lumile astea pararele Cu de-ăştia care fug după avere Şi când le merge bine, îmi trimit vedere . 
Off:Nup nu e aia , v-am lasat si indiciu. Si nu ascult manele (doar la chefuri  ) , am pus aia doar asa:) On: Spike feat GuessWho- Lumea mea As I walk through the valley of the shadow of death I take a look at my life And realize there's nothin' left 'Cause I've been brassin' and laughin' so long that, Even my mama thinks that my mind is gone But I ain't never crossed a man that didn't deserve it Me be treated like a punk, you know that's unheard of You betta watch how ya talking And where ya walking Or you and your homies might be lined in chalk _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |

| Subiect: Re: Un mic joc :-" Dum Iun 10, 2012 12:13 pm | |
| Off: Martinez, nui nici-o problema ca si Lika asculta .. dar ii e rusine sa recunosaca  )) ON: Nu cunosc versurile.. decat daca caut pe google La 4 ani votati in sila , in spume , in gluma Imbratisand increzator acelasi tip de ciuma Casa Poporului e un stup de trantori obezi Biserica e un loc in care te rogi , platesti si nu crezi |
|  | | Coca-Cola;x V.I.P.

Data de inscriere : 08/07/2011 Varsta : 21 Localizare : Constanta
 | Subiect: Re: Un mic joc :-" Dum Iun 10, 2012 12:16 pm | |
| Cheloo - Pericol  stiu pentru ca o ascult si eu. Am o mie de ochi deschişi care văd tot , nu pot Să mă prefac că nu văd , îi bat foarte departe , mă dor Tu doar delimitezi , eu redefinesc atât de firesc concepte Captez , mă alimentez şi mă eliberez , mă eliberez de... |
|  | | FrostBite Helper

| Subiect: Re: Un mic joc :-" Mier Iun 27, 2012 8:25 am | |
| - Coca-Cola;x a scris:
- Cheloo - Pericol
stiu pentru ca o ascult si eu.
Am o mie de ochi deschişi care văd tot , nu pot Să mă prefac că nu văd , îi bat foarte departe , mă dor Tu doar delimitezi , eu redefinesc atât de firesc concepte Captez , mă alimentez şi mă eliberez , mă eliberez de...
Habar nu am. Oooo , oooo , oooO Dragostea se face in minim doi E secret ramane intre noi (x2) Bigdi boom shaka laka e fierbinte ca vara E incinsa rau ca desertul Sahara Se aprinde ia foc arde ca tigara N-o stinge nici apa nici Niagara _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |

| Subiect: Re: Un mic joc :-" Mier Iun 27, 2012 9:01 am | |
| - Martinez a scris:
- Coca-Cola;x a scris:
- Cheloo - Pericol
stiu pentru ca o ascult si eu.
Am o mie de ochi deschişi care văd tot , nu pot Să mă prefac că nu văd , îi bat foarte departe , mă dor Tu doar delimitezi , eu redefinesc atât de firesc concepte Captez , mă alimentez şi mă eliberez , mă eliberez de...
Habar nu am.
Oooo , oooo , oooO Dragostea se face in minim doi E secret ramane intre noi (x2)
Bigdi boom shaka laka e fierbinte ca vara E incinsa rau ca desertul Sahara Se aprinde ia foc arde ca tigara N-o stinge nici apa nici Niagara
Habbar n'am. N-ascult asa ceva. La a mea era Specii - Vezi. Iti vine sa vomiti cand m-auzi Invinge-ti teama; Strange tare din dinti si da afara doar zeama. Toti copiii de cinspe ani isi dau pareri cu parerea Cu privire la pu*a mea, Si cum percep io durerea. 2-10 2-0 2-2 receptie, Va iau la toti ai tai-n pu*a fara exceptie. Fetelor n-ati inteles, Bineiteles mai dati un tur Nu va citim gandurile...noi va fut*m in cur. Sa moara [licra??] Da-mi sticla Sau te pun in atele Dorm la fel de bine-n sant, Ca intr-un hotel de patru stele. V-aduc la cunostinta, Ca nu trec in nefiinta Si n-am regrete ca n-am procesor de constiinta. Ma numesc idealist Vreau o lume mai buna Da-mi fac poze cu casa ta, Cand arde sub clar de luna. Ca sa fiu [intreg??] cand o sa-l vad pe scaraotchi, O sa-mi bat in pu*a cateva cristale swarowski. Daca rap inseamna bling-bling, Straluciti la comanda; Sa ma criticati ca n-ati facut nimic, E o idee riscanta. Spune in doua cuvinte Ce-ai gandit o viata; Si am sa-ti spun in doua sute, Ce-am borat de dimineata. Am o fata falsa trasa Peste fata mea reala Si pot discuta decent, Cand imi sterg o bala. Am boala pe tot ce nu-mi place, Asta ma face isteric Da nu sunt indiferent Si ce am, Am pe merit.
Ultima editare efectuata de catre Coca-Cola;x in Mier Iun 27, 2012 12:32 pm, editata de 2 ori |

| Subiect: Re: Un mic joc :-" Mier Iun 27, 2012 12:17 pm | |
| Stiu sigur ca sunt versurile celor de la Parazitii.. dar nush exact ce melodie.. Parazitii - Dujmaniti'ma toti.. daca nu ma insel  Pun pariu că şi la chimie învăţai bine, dar nu ştii ce-i aia Chetamină, Romparkin, Tussin Forte, Glutetimin şi Codeină şi nici Amitriptilină ...Regenon, Diazepam, Extraveral, Fortral, Mescalină, Amfetamină, Metadonă, Dopamină, Rohypnol, Cumvimstil, Sefatol şi Rivotril, Prozac, Roletra, Plexa şi Plegomazin Pun pariu că cei ca tine nu ştiu nici măcar cum se scriu, aşa că zi-mi... Câte puţin despre cocaină şi despre haşiş |

| Subiect: Re: Un mic joc :-" Mier Iun 27, 2012 12:21 pm | |
| Habar n'am....am dat o cautare Nimeni Altu - Pun pariu... Daca o recunosti pe asta fara sa te uiti pe google esti cel mai tare.
Cand vorbesc de simturi vorbesc ca de anotimpuri Care vin si pleaca, te si patrund in timp ce curg pe beaturi Modificate, salvata, de Mr. Pacha prelucrate, cand ti se zbate? atunci cand dai din coate Sa iesi in fata sa faci de toate, sa produci si tu niste bani, frate Sa-ti rezolvi problemele uita-te sau lasate nerezolvate Problemele noastre, frate, sunt contestate la nesfarsit Fara dar si poate pleaca de sub? ce au mintit Iar noi condamnati in strada sa fugim dupa bani la nesfarsit Ne-am saturat de legile voastre si tot timpul sa fim loviti Fatadele caselor noastre, priveste! toate s-au innegrit La fel ca fetele noastre din cauza salariilor de nimic La fel ca baschetii mei din cauza prafului nedorit La fel ca hasu' ce pun la pipa sa dea o stare de spirit.
|
|  | | w.Don Membru

Data de inscriere : 18/07/2011 Varsta : 22 Localizare : Alba Iulia
 | Subiect: Re: Un mic joc :-" Mier Iul 04, 2012 4:42 pm | |
| Raku feat Pacha Man Si Ombladon - Valori sociale
Mami mamita, me gusta tu carita, Mami mami mamita, que hoy se ve tan linda, Mami mamita, me gusta tu carita, Mami mami mamita, que siento tu calor.
!!! Nu stiu daca am scris corect, asta e. !!! |
|  | | *๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡ Helper

| Subiect: Re: Un mic joc :-" Vin Iul 06, 2012 7:42 am | |
| FREE DEEJAYS - MI RITMO .
Sucker love is heaven sent. You pucker up, our passion's spent. My hearts a tart, your body's rent. My body's broken, yours is spent.
Carve your name into my arm. Instead of stressed, I lie here charmed. Cuz there's nothing else to do, Every me and every you.
_________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] - "I wanna run and escape from your prison, - -But when I leave I feel like something is missing.- -This can't be heaven, it feels like I'm in hell.- -You're like a drug that I can't stop taking.- -I want more & I can't stop craving.- -I still want you, it's easy to see, - -But guess what, honey, you're not that good for me." - |

| Subiect: Re: Un mic joc :-" Vin Iul 06, 2012 9:09 am | |
| Donutz a cautat pe google...clar...habar n-am...ce mama dracului de melodii mai sunt si astea...melodii de oameni distrusi. In fine...
Am vandut coca, m-am spart cu crack si LSD Am ars-o pe speed in desert bet cu motoarele Faceam amfetamina cu kilele Stateam in picioare cu zilele Calculand in dolari pastilele, dozele, bilele Aveam creieru' ars ma bateam de placere Si e limpede ca nu simteam niciun fel de durere Am tras cu arma-n oameni fara sa simt ca stric lucrarea Domnului Si am plecat sa mananc linistit inaintea somnului L-am gasit pe Dumnezeu pentru scurta durata Si-am renuntat sa mai sper c-o sa ma schimb vreodata Mi-am incendiat casa, si-am trecut mai departe Evitand un masacru si-o noua viata pe moarte Am facut ........ in zona albilor Respectand legile obsedante ale culturii indoor Asteptand vesti despre lume fara ... televizor Am trait cu putin, si-am simtit ca nu o sa mor.
Si daca sunteti tari in coae recunoasteti ca nu stiti decat sa cautati pe prietenu vostru, Google.
|
|  | | Tavi Helper

Data de inscriere : 24/06/2010 Varsta : 19 Localizare : Navodari Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau 
 | Subiect: Re: Un mic joc :-" Vin Iul 06, 2012 1:40 pm | |
| chiar nu stiu ce melodie este...
Ip:Yo, I be up in party looking for a hottie to bone I got a drink in my hand and they just called buffalo Poppin' bottles in the house with models in the V.I.P. All the girls make out for the whole damn club to see
Let's go People always say that my music's loud
P.S:nu am pus refrenu`l.Daca lati fi vazut ati fi ghicit din prima ce melodie este..
|
|  | | Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Un mic joc :-"  | |
| |
|  | | | Un mic joc :-" | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |