Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaCalendarFAQMembriGrupuriInregistrareConectare
Cititi Regulamentul..Forum, Joc, Chat !!!

Echipamente complete !!! 5 5 1
Impartiti | 

Echipamente complete !!!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
AutorMesaj
[GA]ardeash
Admin
Admin

Data de inscriere: 26/04/2010
Varsta: 32
Localizare: Arad
Comentarii: Nu te uita ca nu intelegi nimnic...

MesajSubiect: Echipamente complete !!!   Vin Mar 11, 2011 2:16 am

Incepand cu data de 11.03.2011 se vor putea achizitiona urmatoarele echipamente complete si bonusate la cerere:

1. Echipament Lacrima Cerului .. compus din:

-Coif masca stafie +9 (lvl 41)
-Cercei abanos +9 (lvl 33)
-Colier lacrima cerului +9 (lvl 54)
-Bratara lacrima cerului +9 (lvl 54)
-Scut +9 (lvl 61) la alegere
-Papuci pasare de foc +9 (lvl 59)
-Armura la alegere (otel sau king)
-Arma la alegere in functie de caracter (inafara de arme de GM)

Acest echipament se bonuseaza de catre STAFF cu ce bonusuri doriti dumneavoastra la valoarile maxime din joc !!!

PRET: 100 Ron

2. Echipament Dragon .. compus din:

-Coiful zeului dragon +9 (lvl 90 - aparare 213)
-Cercei dragon de aur +9 (lvl 80)
-Colier dragon de aur +9 (lvl 80)
-Bratara dragon de aur (lvl 80)
-Scutul zeului dragon +9 (lvl 80 - aparare 593)
-Pantofii zeului dragon +9 (lvl 90 - aparare 155)
-Armura la alegere (orice armura, epica sau normala)
-Arma la alegere in functie de caracter (orice arma, epica sau normala)

Acest echipament se bonuseaza de catre STAFF cu ce bonusuri doriti dumneavoastra la valoarile maxime din joc !!!

PRET: 150 Ron
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.metin2rospeed.ro
kenzor a.k.a sAAb
V.I.P.
V.I.P.

Data de inscriere: 31/05/2010
Varsta: 15
Localizare: Suceava

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Vin Mar 11, 2011 2:41 pm

Valorile maxime din joc fiind ? Ca daca e cu 15% demi si alea .. e cam scump
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
^_^ZCF^_^
Super V.I.P.
Super V.I.P.

Data de inscriere: 22/04/2010
Varsta: 18
Localizare: undeva'n romania

MesajSubiect: ..,   Vin Mar 11, 2011 3:59 pm

pai 15%, 20%.....
astea sunt cele maxime
nu ar fi corect sa fie mai mari, chiar daca se doneaza.....

e destul ca poti avea ce bonusuri doresti pe ele Smile
Sus In jos
--->Munie<---
Membru
Membru

Data de inscriere: 04/12/2010
Localizare: Drobeta Turnu-Severin

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Vin Mar 11, 2011 4:03 pm

PN^_^13 a scris:
pai 15%, 20%.....
astea sunt cele maxime
nu ar fi corect sa fie mai mari, chiar daca se doneaza.....

e destul ca poti avea ce bonusuri doresti pe ele Smile

mi se pare cam scump .... macar sa aibe bonusuri mai mari nu ca cele din joc asa nare rost sa dai atatia bani
Sus In jos
Marius Sorin
Membru
Membru

Data de inscriere: 30/08/2010
Varsta: 19

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Vin Mar 11, 2011 5:18 pm

Valorile maxime sunt 32727...pentru valorile bonusurile,status gm,etc..infara de preturile de la shop care pot ajunge la 999kk-1kkk
Daca voi doriti atat...nu va opreste nimeni
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin

Data de inscriere: 13/04/2010
Varsta: 20
Localizare: Targu Jiu
Comentarii: Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Vin Mar 11, 2011 6:58 pm

In primul rand ganditi-va ca toate itemele mentionate la echipamente desi sunt facute cu bonusurile din joc ele sunt la valorile maxime si voi nu veti putea prinde niciodata toate bonusurile maxime si nici bonusurile dorite exact.
Orice arma cumparata la echipamente au paguba medie 40% si paguba competentei 20% pe langa celelalte bonusuri dorite.
Pe restul itemelor se pot pune absolut orice bonusuri chiar daca acestea nu sunt permise in joc (ex. imun la necunostinta pe papuci !)

Asadar, nu cred ca sunt bani prea multi la un set complet cum doriti si cu ce doriti.
Intelegeti ca daca am pune bonusurile mai mari asta ar insemna ca jocul ar fi doar pentru cei care cumpara aceste echipamente ceilalti jucatori fiind dezavantajati din start. Orice bonus va fi 20% maxim chiar daca normal, in joc, are 15%.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://metin2rospeed.ro
--->Munie<---
Membru
Membru

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Vin Mar 11, 2011 11:21 pm

[Owner]Angel a scris:
In primul rand ganditi-va ca toate itemele mentionate la echipamente desi sunt facute cu bonusurile din joc ele sunt la valorile maxime si voi nu veti putea prinde niciodata toate bonusurile maxime si nici bonusurile dorite exact.
Orice arma cumparata la echipamente au paguba medie 40% si paguba competentei 20% pe langa celelalte bonusuri dorite.
Pe restul itemelor se pot pune absolut orice bonusuri chiar daca acestea nu sunt permise in joc (ex. imun la necunostinta pe papuci !)

Asadar, nu cred ca sunt bani prea multi la un set complet cum doriti si cu ce doriti.
Intelegeti ca daca am pune bonusurile mai mari asta ar insemna ca jocul ar fi doar pentru cei care cumpara aceste echipamente ceilalti jucatori fiind dezavantajati din start. Orice bonus va fi 20% maxim chiar daca normal, in joc, are 15%.

150 ron o suma frumusica , dar speram ca intemele sa fie facute super bune si gandite de cnv cu experienta
voi incerca sa-mi iau unu dar astept bani de la maicamea :freaklol deci ramane pe saptamana viitoare :rocky:
Sus In jos
^_^ZCF^_^
Super V.I.P.
Super V.I.P.

Data de inscriere: 22/04/2010
Localizare: undeva'n romania

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Vin Mar 11, 2011 11:57 pm

Citat:
150 ron o suma frumusica , dar speram ca intemele sa fie facute super bune si gandite de cnv cu experienta
voi incerca sa-mi iau unu dar astept bani de la maicamea :freaklol deci ramane pe saptamana viitoare :rocky:

nu cred ca ai inteles, bonusurile ti le alegi tu...tu vei da comanda pentru ele...fiecare item va contine ce bonusuri doresti tu Razz
Sus In jos
♥Michael♥
Membru
Membru

Data de inscriere: 01/12/2010
Varsta: 17
Localizare: Undeva' Langa Arad ! Mai repede ma gasesti pe metin :P

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Sam Mar 12, 2011 4:45 am

[Owner]Angel a scris:

Pai si acum ceilalti jucatori nu sunt dezavantajati din start?Eu, si alti jucatori care nu au situatia financiara de a da 150 ron pentru un set de iteme ne-am chinuit sa bonusam iteme din prima zi din care s-a deschis serverul...si acum nu o sa avem nici cea mai mica sansa in fata jucatorilor cu iteme modate Neutral
Cu chestia asta ati stricat serverul(parerea mea si a altor 1000 de jucatori)
Sus In jos
--->Munie<---
Membru
Membru

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Sam Mar 12, 2011 8:16 am

praf a scris:
[Owner]Angel a scris:

Pai si acum ceilalti jucatori nu sunt dezavantajati din start?Eu, si alti jucatori care nu au situatia financiara de a da 150 ron pentru un set de iteme ne-am chinuit sa bonusam iteme din prima zi din care s-a deschis serverul...si acum nu o sa avem nici cea mai mica sansa in fata jucatorilor cu iteme modate Neutral

eu cred ca [Owner]Angel face acest lucru pentru intretinerea sv , credema ca ca sv acesta nu merge de buna voie ii trebuie un impuls financiar :rocket:
Sus In jos
deyu19 ;x
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere: 04/09/2010
Varsta: 17
Localizare: Mures

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Sam Mar 12, 2011 10:43 am

e fff buna idea pe care a propuso Angel chiar dak sunt putin cam scupe dar merita orice ban
bv cheers :bravo:
Sus In jos
kenzor a.k.a sAAb
V.I.P.
V.I.P.

Data de inscriere: 31/05/2010
Varsta: 15
Localizare: Suceava

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Sam Mar 12, 2011 7:35 pm

praf a scris:
[Owner]Angel a scris:

Praf , cam asa e pe toate serverele , nu cred ca nu o sa bati pe nimeni , ca nu are toata lumea 150 lei sa se modeze si esti tu singurul care nu are .. sunt mai multi in situatia ta .

Vorba aia : Dai un ban si stai in fata , cam asa e si aici ..
Sus In jos
DarkMeiden
Moderator
Moderator

Data de inscriere: 08/05/2010
Localizare: Deva

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Sam Mar 12, 2011 8:49 pm

Parerea mea este:Acesti bani se duc la firma de host ,ca aproape toata lumea se plangea ca nui non-stop ,cai lag..etc ,dar pentru asta trebe sa platesti pe lumea asta nu se face totul moka;)Totusi ii o idee buna.Wink
Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
Super V.I.P.
Super V.I.P.

Data de inscriere: 04/09/2010
Localizare: OνєяGяανє

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Sam Mar 12, 2011 9:39 pm

Mda...destul de buna ideea...ar fi si mai bine daca s-ar putea plati si prin cartele....de ex:5 coduri de reincarcare(sa zicem)....Asa doar cei peste 14 ani pot sa-si cumpere,hmm....Ar fi si mai usor asa pentru cei de peste 14 ani[zic eu]...In fine tot decizia lui angel ramane...Eu doar am facut o propunere...Orikm foarte buna idea!

Respect Staff!
Sus In jos
Amidamaruu
Membru
Membru

Data de inscriere: 12/11/2010

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Sam Mar 12, 2011 11:19 pm

Angel o intrebare aceste iteme fac si cartofi prajiti?ca asa as da 150 lei pe itm da totus ne facand cartofi pai degeaba....si pretu de 150lei prea exagerat am impresia ca te-ai invatat la bani:)))) :>

Cu respect xAmidamaruuX
Sus In jos

Echipamente complete !!!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 10Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

Subiecte similare

-
» Echipamente complete !!!
» Counter-Strike
» Echipamente Modate
» Dance or die