| | Concurs partea a doua:))Votatii pe cei din clasament:> | |
|
| Votati-l pe preferatul vostru:)) | | xXxNightAnGeLxXx | | 3% | [ 1 ] | | Mara.Marutza | | 0% | [ 0 ] | | ObsessionDoll | | 7% | [ 2 ] | | Annabelle | | 11% | [ 3 ] | | XxXAdytzaXxX | | 7% | [ 2 ] | | Hokage Cosmin | | 3% | [ 1 ] | | p3psylemon | | 33% | [ 9 ] | | Criss Angel | | 11% | [ 3 ] | | BigMan | | 14% | [ 4 ] | | §µ§ρξk†ù | | 7% | [ 2 ] |
| | Total voturi : 27 | | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
¡Gøđ Moderator

Data de inscriere: 08/05/2010 Varsta: 18 Localizare: Bucuresti Comentarii: Ma descurc!
 | Subiect: Concurs partea a doua:))Votatii pe cei din clasament:> Mar Mar 15, 2011 10:28 am | |
| Asa deci clasamentul se facu:)) votati pana vineri iar atunci cum voi repeta si mai jos primesc cv:>  ) Locul 1:10 imagini la alegere in photoshop cu orice efecte orice orice:))
Locul 2:5 imagini la alegere in photoshop...ca si mai sus cu orice efecte...
Locul 3:3 imagini in photoshop cu orice efecte...
Locul 4: 1 imagine in photoshop facuta de mn cu ce vreau eu:))EDIT:castigatorii sper sa nu aleaga imagini cu metin:)) mi-e urat sa fac d'alea |
|
 | |
Q Membru Elite

Data de inscriere: 11/01/2011 Varsta: 16 Localizare: ♥Moldova Noua♥
 | Subiect: Re: Concurs partea a doua:))Votatii pe cei din clasament:> Mar Mar 15, 2011 10:53 am | |
| |
|
 | |
xXxNightAnGeLxXx Super V.I.P.

Data de inscriere: 19/06/2010 Varsta: 15 Localizare: Constanta ;)
 | Subiect: Re: Concurs partea a doua:))Votatii pe cei din clasament:> Mar Mar 15, 2011 2:05 pm | |
| o sa mai pun o data imaginea  :D:D:D: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
PrototypE Membru Elite

Data de inscriere: 16/02/2011 Varsta: 15 Localizare: La Locatie =)
 | Subiect: Re: Concurs partea a doua:))Votatii pe cei din clasament:> Mar Mar 15, 2011 4:37 pm | |
| Criss |
|
 | |
xXxNightAnGeLxXx Super V.I.P.

Data de inscriere: 19/06/2010 Varsta: 15 Localizare: Constanta ;)
 | Subiect: Re: Concurs partea a doua:))Votatii pe cei din clasament:> Mar Mar 15, 2011 4:47 pm | |
| mda... eram sigur ca asa o sa intample voi nu votati poza ce-a mai buna voi votati pe cei mai populari... Chiar si pe cei care nu au postat poze... |
|
 | |
pepsyl3mon Super V.I.P.

Data de inscriere: 29/08/2010 Varsta: 17 Localizare: mai conteaza?:S...
 | Subiect: Re: Concurs partea a doua:))Votatii pe cei din clasament:> Mar Mar 15, 2011 4:59 pm | |
| concursul nu era cu poze..deaia nu am postat;) puteam posta o poza..da' nu e facut...gen concurs poze..  |
|
 | |
¡Gøđ Moderator

Data de inscriere: 08/05/2010 Varsta: 18 Localizare: Bucuresti Comentarii: Ma descurc!
 | Subiect: Re: Concurs partea a doua:))Votatii pe cei din clasament:> Mier Mar 16, 2011 9:26 am | |
| | p3psylemon a scris: | concursul nu era cu poze..deaia nu am postat;) puteam posta o poza..da' nu e facut...gen concurs poze.. |
hai k mai sunt 2 zile tre sa castige unu:))
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
ѕαмαηнєℓтєя Membru

Data de inscriere: 01/03/2011 Varsta: 16 Localizare: SpEeD;X
 | Subiect: Re: Concurs partea a doua:))Votatii pe cei din clasament:> Mier Mar 16, 2011 12:35 pm | |
| Aleg cu pepsy....dak lati cunoaste ati afla ce fel de om este;) Cam naspa ''concursul asta''... |
|
 | |
¡Gøđ Moderator

| Subiect: Re: Concurs partea a doua:))Votatii pe cei din clasament:> Joi Mar 17, 2011 12:12 pm | |
| | ѕαмαηнєℓтєя a scris: | Aleg cu pepsy....dak lati cunoaste ati afla ce fel de om este;) Cam naspa ''concursul asta''... |
votati ma si pe altcineva:)))numai pepsy pepsy? o sa fiu sclavu lui dak castiga:)))))))))))))))))))) |
|
 | |
ѕαмαηнєℓтєя Membru

Data de inscriere: 01/03/2011 Varsta: 16 Localizare: SpEeD;X
 | Subiect: Re: Concurs partea a doua:))Votatii pe cei din clasament:> Joi Mar 17, 2011 12:29 pm | |
| God a venit ieri unu la mn...  ) face eo sant o legenda si vreau sa-i rup gatu lu godfather:))=))))) are numele FBI e un sura..  )) ia masuri e nebun copilu:)) |
|
 | |
pepsyl3mon Super V.I.P.

Data de inscriere: 29/08/2010 Varsta: 17 Localizare: mai conteaza?:S...
 | Subiect: Re: Concurs partea a doua:))Votatii pe cei din clasament:> Joi Mar 17, 2011 12:57 pm | |
| god im place ideea cu sclavu' =)))) |
|
 | |
¡Gøđ Moderator

| |
 | |
| | Concurs partea a doua:))Votatii pe cei din clasament:> | |
|