DarkyFunnky Helper

Data de inscriere: 20/08/2010 Varsta: 14 Localizare: Bucuresti
 | Subiect: Caut si yo Un fragment de poezie :)->detali in topic :) Vin Mar 18, 2011 3:46 pm | |
| Salutare ma puteti ajuta si pe mn?< caut un fragment de poezie care la interpretare sa nu necesite alte persoane cu alte cuvinte sa o interpretez yo  multumesc anticipat. |
|
Isabella Super V.I.P.

Data de inscriere: 11/07/2010 Varsta: 21 Localizare: Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii: Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
 | Subiect: Re: Caut si yo Un fragment de poezie :)->detali in topic :) Vin Mar 18, 2011 5:26 pm | |
| O poezie oarecare?Sau cauti cv facut de o persoana?Si despre ce anume ce tema vrei sa aibe poezia  |
|
DarkyFunnky Helper

| Subiect: Re: Caut si yo Un fragment de poezie :)->detali in topic :) Sam Mar 19, 2011 9:18 am | |
| Nu conteaza... dar orikum am gasit  : Ce te legeni?... - Ce te legeni, codrule, Fără ploaie, fără vânt, Cu crengile la pământ? - De ce nu m-aş legăna, Dacă trece vremea mea! Ziua scade, noaptea creşte Şi frunzişul mi-l răreşte. Bate vântul frunza-n dungă - Cântăreţii mi-i alungă; Bate vântul dintr-o parte - Iarna-i ici, vara-i departe. Şi de ce să nu mă plec, Dacă păsările trec! Peste vârf de rămurele Trec în stoluri rândurele, Ducând gândurile mele Şi norocul meu cu ele. Şi se duc pe rând, pe rând, Zarea lumii-ntunecând, Şi se duc ca clipele, Scuturând aripele, Şi mă lasă pustiit, Vestejit şi amorţit Şi cu doru-mi singurel, De mă-ngân numai cu el! |
|
PrototypE Membru Elite

Data de inscriere: 16/02/2011 Varsta: 15 Localizare: La Locatie =)
 | Subiect: Re: Caut si yo Un fragment de poezie :)->detali in topic :) Dum Mar 20, 2011 8:03 am | |
| | oOXคภ๔гєเXOo a scris: | Nu conteaza... dar orikum am gasit :
Ce te legeni?...
- Ce te legeni, codrule, Fără ploaie, fără vânt, Cu crengile la pământ? - De ce nu m-aş legăna, Dacă trece vremea mea! Ziua scade, noaptea creşte Şi frunzişul mi-l răreşte. Bate vântul frunza-n dungă - Cântăreţii mi-i alungă; Bate vântul dintr-o parte - Iarna-i ici, vara-i departe. Şi de ce să nu mă plec, Dacă păsările trec! Peste vârf de rămurele Trec în stoluri rândurele, Ducând gândurile mele Şi norocul meu cu ele. Şi se duc pe rând, pe rând, Zarea lumii-ntunecând, Şi se duc ca clipele, Scuturând aripele, Şi mă lasă pustiit, Vestejit şi amorţit Şi cu doru-mi singurel, De mă-ngân numai cu el! |
eh asta ce te legeni am amvuto io in cls a3a =)))))))))))))))))) in cartea de romana |
|
DarkyFunnky Helper

| Subiect: Re: Caut si yo Un fragment de poezie :)->detali in topic :) Dum Mar 20, 2011 8:25 am | |
| mai conteaza  ) orikum a fost buna  |
|
PrototypE Membru Elite

Data de inscriere: 16/02/2011 Varsta: 15 Localizare: La Locatie =)
 | Subiect: Re: Caut si yo Un fragment de poezie :)->detali in topic :) Dum Mar 20, 2011 8:50 am | |
| |
|