| | Rezultatele de la Wrestlemania 27! | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
¡Gøđ Moderator

Data de inscriere: 08/05/2010 Varsta: 18 Localizare: Bucuresti Comentarii: Ma descurc!
 | Subiect: Rezultatele de la Wrestlemania 27! Lun Apr 04, 2011 10:14 am | |
| A fost cam tarziu anu' asta:)) de la 2 noaptea la 6 dimineata..
Si cum..majoritatea fanilor sunt sigur ca nu v'ati uitat:)) m-am gandit sa va spun si voua rezultatele ..si anume:
Edge vs. Alberto Del Rio-Winner-Edge
Cody Rhodes vs. Rey Mysterio-Winner-Cody Rhodes
C.M.Punk vs. Randy Orton-Winner-Randy Orton
Michael Cole vs. Jerry Lawler-Jerry Lawler
In sfarsit am ajuns aici:))
Undertaker vs.Triple H-Wineeeer-...........UNDERTAKER
Kane&Bigshow&Santino Marella-Vladimir Koslov vs.The Corre-Winners-Prima echipa:))
Koffi Kingstone vs. Wade Barret-Winner-Kofi Kingstone
John Morrison, Snooki, Trish Stratus vs. Dolph Zigler si Laycool-Winner-Prima echipa
The Miz vs John Cena-Winner-The Miz
totusi la meciul hhh vs taker...triple h a fost cel mai aproape sa il bata:)) l'au carat pe undertaker ca sa il scoata din ring pt ca a lesinat de 2 ori... cam atat.. |
|
 | |
Ŧhع.Ün๔عr†คkعr Membru Elite

Data de inscriere: 01/11/2010 Varsta: 15 Localizare: Pe Frozen Throne
 | Subiect: Re: Rezultatele de la Wrestlemania 27! Lun Apr 04, 2011 1:29 pm | |
| |
|
 | |
♫JυѕтOνєя™♫ Super V.I.P.

Data de inscriere: 04/09/2010 Varsta: 18 Localizare: OνєяGяανє
 | Subiect: Re: Rezultatele de la Wrestlemania 27! Lun Apr 04, 2011 2:33 pm | |
| Mda ma asteptam ca undertaker sa castige! |
|
 | |
.Úniqúe Moderator

Data de inscriere: 26/07/2010 Localizare: RAMNICU VALCEA
 | Subiect: Re: Rezultatele de la Wrestlemania 27! Lun Apr 04, 2011 5:55 pm | |
| | ۰Ðєѕιgη۰ a scris: | A fost cam tarziu anu' asta:)) de la 2 noaptea la 6 dimineata..
Si cum..majoritatea fanilor sunt sigur ca nu v'ati uitat:)) m-am gandit sa va spun si voua rezultatele ..si anume:
Kane&Bigshow&Santino Marella-Vladimir Koslov vs.The Corre-Winners-Prima echipa:))
John Morrison, Snooki, Trish Stratus vs. Dolph Zigler si Laycool-Winner-Prima echipa
totusi la meciul hhh vs taker...triple h a fost cel mai aproape sa il bata:)) l'au carat pe undertaker ca sa il scoata din ring pt ca a lesinat de 2 ori... cam atat.. |
)) poi erea clar ca castiga undertaker |
|
 | |
PrototypE Membru Elite

Data de inscriere: 16/02/2011 Varsta: 15 Localizare: La Locatie =)
 | Subiect: Re: Rezultatele de la Wrestlemania 27! Lun Apr 04, 2011 6:14 pm | |
| eu mam uitat la el s undertaker era aproape lesinat de oboseala la meciu cu triple h (HHH)
PS: pakat ca am pierdut =)))) cu rey rey orikum preferatu meu e undertaker dar deja e luat =)))) |
|
 | |
xXxNightAnGeLxXx Super V.I.P.

Data de inscriere: 19/06/2010 Varsta: 15 Localizare: Constanta ;)
 | Subiect: Re: Rezultatele de la Wrestlemania 27! Lun Apr 04, 2011 7:40 pm | |
| bagamias ceva in neamu lu the rock  ) Am pus la pariuri un bilet totu sau nimic... BA DECI TOATE MECIURILE MI-AU IESIT BINE IN AFARA DE MIZ VS CENA. La 4-5 dimineata ma vedeam deja cu bani in mana... Cand il vad pe the rock ca se baga ... Moama am inebunit X( Eu voiam ca undertaker sa castige pentru ca nu vreau sa piarda la wrestlemania... APP. Partea buna e ca si The Rock si-a pierdut din fani  cand la sfarsit sa urcat pe ring nimeni nu il mai aclama  TOTUSI ASTEPT SA VAD CE ZICE CENA DISEARA LA RAW... Jur ca daca il vad pe the rock primu lucru care il fac e... Sa ii cer un autograf  ) ( e actoru meu favorit ) apoi sa il injur mai pe romaneste pt ca din caza lui am pierdut 10 milioane  ) X( |
|
 | |
¡Gøđ Moderator

Data de inscriere: 08/05/2010 Varsta: 18 Localizare: Bucuresti Comentarii: Ma descurc!
 | Subiect: Re: Rezultatele de la Wrestlemania 27! Lun Apr 04, 2011 10:56 pm | |
| |
|
 | |
Hokage Cosmin Membru Elite

Data de inscriere: 06/09/2010 Varsta: 15 Localizare: Pe forum mai ales pe chat :))
 | Subiect: Re: Rezultatele de la Wrestlemania 27! Mar Apr 05, 2011 3:20 pm | |
| Sa fim seriosi... booker-ii nu erau atat de prosti incat sa ii i-a centura lui Miz... Sper ca la extreme rules John Morisson sa primeasca un push pentru centura WWE... |
|
 | |

| Subiect: Re: Rezultatele de la Wrestlemania 27! Mar Apr 05, 2011 3:31 pm | |
| app... la anu pe 1 aprilie la wm 28 cena vs the rock  ) |
|
 | |
Hokage Cosmin Membru Elite

Data de inscriere: 06/09/2010 Varsta: 15 Localizare: Pe forum mai ales pe chat :))
 | Subiect: Re: Rezultatele de la Wrestlemania 27! Mier Apr 06, 2011 4:47 pm | |
| | ۰Ðєѕιgη۰ a scris: | A fost cam tarziu anu' asta:)) de la 2 noaptea la 6 dimineata..
God :@ ai uitat de meciul pt titlul SUA Sheamus vs Daniel Bryan=Sheamus WINNER(Dark match) |
|
 | |
bYdRaGoS Membru

Data de inscriere: 01/04/2011
 | Subiect: Re: Rezultatele de la Wrestlemania 27! Mier Apr 06, 2011 5:49 pm | |
| |
|
 | |

| |
 | |
♫JυѕтOνєя™♫ Super V.I.P.

Data de inscriere: 04/09/2010 Varsta: 18 Localizare: OνєяGяανє
 | Subiect: Re: Rezultatele de la Wrestlemania 27! Mier Apr 06, 2011 5:56 pm | |
| Chiar nu ma asteptam sa piarda Cena...Sa se bage The Rock stiam ca se va intampla...dar nu si ca cena pierde:)))))) |
|
 | |
Andra. ♥ Moderator

Data de inscriere: 06/03/2011 Varsta: 15 Localizare: Bucuresti
 | Subiect: Re: Rezultatele de la Wrestlemania 27! Dum Apr 17, 2011 2:35 pm | |
| |
|
 | |
----->>Viruss<<----- Membru Elite

Data de inscriere: 05/03/2011 Varsta: 14 Localizare: La mare
 | Subiect: Re: Rezultatele de la Wrestlemania 27! Mier Apr 20, 2011 2:28 am | |
| io am vazut tot de la 2 la 6 :PPPPPPPPP dar meciul dintre triple h si undertaker a fost fenomenal |
|
 | |
| | Rezultatele de la Wrestlemania 27! | |
|