|
| Autor | Mesaj |
|---|
Emonel Membru

Data de inscriere: 20/04/2011 Varsta: 17 Localizare: Constanta...
 | Subiect: UN SHOW IN MT2 Mier Apr 20, 2011 9:51 pm | |
| Sal`deci ma gandeam la un fel de event dar este mai diferit ...mam tot uitat pe alte srv` de metin din alte tari si am combinat mai multe evente si a iesit asta...: DECI Ownerul`sa incerce sa bage o mapa destul de spatioasa si sa aibe ceva gen scena...Stiti emisinea ROMANII AU TALENT...cam asa sa fie si aia ...diferiti playeri pot face echipe sau pot veni indivitual cu diferite chestii cum ar fi dansul sau duelurile sau altceva...iar concursul asta sa aiva si juriul ( ma gandeam ca juriul sa fie staff`ul ...si la final sa alegem un concurent sau o echipa , trupa etc... castigatoare...si ii vom da un premiu ...
Astept pareri [/font] |
|
 | |
Matze™ Membru Elite

Data de inscriere: 27/04/2010 Varsta: 19 Localizare: iashinghton
 | Subiect: Re: UN SHOW IN MT2 Mier Apr 20, 2011 9:55 pm | |
| talente?  ) o grupa de shamance ar castiga sigur la dans;)) |
|
 | |
xXxNightAnGeLxXx Super V.I.P.

Data de inscriere: 19/06/2010 Varsta: 15 Localizare: Constanta ;)
 | Subiect: Re: UN SHOW IN MT2 Mier Apr 20, 2011 9:56 pm | |
| ideea e destul de interesanta.... Pacat ca asta ie metin2 ci nu WOW  ) Aici nu poti face mare lucru decat sa dansezi... Si chiestia cu mapa e o idee buna dar o mapa se creeaza foarte greu Chiestia e ca staff'ul decide... Ideea ar fi destul de buna dar nu poti face multe chiesti in metin2... |
|
 | |
Emonel Membru

| Subiect: Re: UN SHOW IN MT2 Mier Apr 20, 2011 9:57 pm | |
| Da...se poate dar altii gasesc altceva mai interesant...nush...
App: Am uitat sa mentionez ca concursul dak se va tine va avea preselectii semifinale si finala... |
|
 | |
[--::คภ๏ภเ๓ยร::--] Membru

Data de inscriere: 28/02/2011 Varsta: 17 Localizare: in anonimat :) Bacau ;x
 | Subiect: Re: UN SHOW IN MT2 Mier Apr 20, 2011 10:11 pm | |
| tare |
|
 | |
----->>Viruss<<----- Membru Elite

Data de inscriere: 05/03/2011 Varsta: 14 Localizare: La mare
 | Subiect: Re: UN SHOW IN MT2 Mier Apr 20, 2011 10:25 pm | |
| nu ma va zic eu cum ar fi tare sa fie sa se face event pvp adica se se aleaga un numar anumit de playeri si sa se bata intre ei 2 cate 2 care castiga sa mearga mai departe pana ramane doar ultimu castigator si acela si primeasc aun premiu nar fi o idee mai buna? |
|
 | |
●๋� 4KoLLa ●๋� Membru

Data de inscriere: 02/04/2011 Varsta: 14 Localizare: # :| Bucuresti |: # [ .. Locul unde Distractia e pe cinste .. ]
 | Subiect: Re: UN SHOW IN MT2 Mier Apr 20, 2011 10:28 pm | |
| Cred ca ar fi frumoasa parerea lui eMoneL cu Grafica "Romanii Au TalenT" .. Dar mi'se pare cam greu de facut o asemenea Mapa si este cam mult de munca...
Doar Angel si Ardee decid ... |
|
 | |
ǩhƪLL V.I.P.

Data de inscriere: 14/03/2011 Varsta: 13 Localizare: Shibusen
 | Subiect: Re: UN SHOW IN MT2 Joi Apr 21, 2011 5:49 pm | |
| sau sa fie ca luptele cu gladiatori  si sa fie asa cu semifinale...finale etc si premiul sa fie 2kkk si 2 iteme de gm la alegere |
|
 | |
Emonel Membru

| Subiect: Re: UN SHOW IN MT2 Joi Apr 21, 2011 6:41 pm | |
| Dar nu este neaparata nevoie sa faca ei o mapa ca stiu cat de greu e...dar stiti ca la GALBENI e ca un fel de scena...dak se poate gasi pe undeva cva la fel ...sau chiar aia...da aia stiu ca avea un defect sau bug...nu mai stiu |
|
 | |
|