|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Ninja4Ever Membru

Data de inscriere: 09/05/2011 Varsta: 14 Localizare: Constanta
 | Subiect: Vreau sa anunt! Joi Mai 12, 2011 11:56 pm | |
| Vreau sa anunt imi pare rau.... vam mintit p toti ..... am folosit hack kick.... imi pare rau.... ! imi pare nespus de rau ca am fost un mincinos.... supararile ca toti au tot ce vor mau dus spre hack nici eu nu mai macunosc.... imi pare nespus de rau!  daca vreti sa ma ierati ok... |
|
 | |
Andra. ♥ Moderator

Data de inscriere: 06/03/2011 Varsta: 15 Localizare: Bucuresti
 | Subiect: Re: Vreau sa anunt! Vin Mai 13, 2011 12:18 am | |
| Orice om merita a 2`a sansa.. :] .. _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Am corpul plin de răni...Unele mai adânci altele mai superficiale,unele uşor de observat altele foarte puţin vizbile...Viaţa m.a doborât la pământ de prea multe ori şi cu lovituri mult prea dureroase...însă după fiecare căzătură am reuşit cumva să mă ridic stergând sângele şi să pot sta din nou în picioare asteptând următorul pumn care mă va trimite inevitabil înapoi la podea.. Dar iubirea ta , vindecă totul ! |
|
 | |
ǩhƪLL V.I.P.

Data de inscriere: 14/03/2011 Varsta: 13 Localizare: Shibusen
 | Subiect: Re: Vreau sa anunt! Vin Mai 13, 2011 7:15 am | |
| dupa cum zice shikastyle meriti a doua sansa ,cand recunosti greseala e 50% iertata  |
|
 | |
Ninja4Ever Membru

| Subiect: Re: Vreau sa anunt! Vin Mai 13, 2011 8:16 am | |
| imi pare rau... curiozitatea,supararea si necazurile mau indemnat spre hack  ( imi pare rau pt tot |
|
 | |
Ðяuiđ. Helper

Data de inscriere: 24/08/2010 Varsta: 15 Localizare: Bucuresti[•]
 | Subiect: Re: Vreau sa anunt! Vin Mai 13, 2011 9:35 am | |
| ReMix dar....parca acolo la intr ..de ce ai luat ban ai zis ca nu ai folo ...dar Eu sincer ptr ca esti din regatul meu te iert _________________ Pm pentru orice fel de probleme. Oricand•!• ╔═.♥.══════╗ ••••Ðяuiđ.•••• ╚══════.♥.═╝ ℒℴνℯ Metin2RoSpeed |
|
 | |
♫JυѕтOνєя™♫ Super V.I.P.

Data de inscriere: 04/09/2010 Varsta: 18 Localizare: OνєяGяανє
 | Subiect: Re: Vreau sa anunt! Vin Mai 13, 2011 9:48 am | |
| Trebuia sa recunosti de la bun inceput , dar tot te iertam !! |
|
 | |
Isabella Super V.I.P.

Data de inscriere: 11/07/2010 Varsta: 21 Localizare: Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii: Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
 | Subiect: Re: Vreau sa anunt! Vin Mai 13, 2011 2:14 pm | |
| Alex asa cum ti'am zis si aseara iti zic si acum: "Greseala recunoscuta este pe jumatate iertata!" am spus ca orice om merita o a 2 a sansa in viata deoarece omu din greseli invata si pe parcurs el se poate schimba datorita persoanelor care cu adevarat ii vor binele! Eu incerc sa cred ca asta a fost o minciuna nevinovata sa'i zic asa!Sfatul meu este ca de acum incolo cand gresesti cu ceva sa'ti asumi responsabilitatea pentru faptele facute si ca orice om sa accepti si vorbele bune si criticile altor persoane din jurul tau! Tind sa cred ca asta a fost o invatatura de mine si ca pe parcurs te vei indrepta si poate vei ajunge sa recastigi increderea multor persoane care au crezut in tine si tu le'ai dejamagit pri ceea ce ai facut! Eu iti mai dau o a2 a sansa pentru ca mereu am apreciat persoanele care si'au recunoscut vina si si'au cerut scuze dar scuzele sa fi venit din suflet nu doar de ochii lumii! Sper ca toti sa'ti acorde o a 2 a sansa si sa te incurajam sa devii un om corect nu unul care minte!  |
|
 | |
Ninja4Ever Membru

| Subiect: Re: Vreau sa anunt! Vin Mai 13, 2011 8:35 pm | |
| ms all`s
promit ca o sa ma indrept |
|
 | |
[GA]ardeash Admin

Data de inscriere: 26/04/2010 Varsta: 32 Localizare: Arad Comentarii: Nu te uita ca nu intelegi nimnic...
 | Subiect: Re: Vreau sa anunt! Sam Mai 14, 2011 2:50 am | |
| A2`a sansa o acord foarte rar, si numai atunci cand stiu ca merita, pentru ca de la a 2`a sansa urmeaza si a 3a, si a 4`a, si asa mai departe..... Odata ce a facut ceva, sigur va repeta acea greseala, dar daca imi arata si imi demonstreaza ca nu se va mai repeta... sunt dispus sa ii dau a 2a sansa.... Totul depinde de ce face pe viitor.... Pentru ca cineva sa`mi recastige increderea e nevoie de eforturi... oricum rareori se intampla ca a 2`a sansa sa nu aiba acelasi sfarsit ca si prima... _________________ Eu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Hack`er [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Ðяuiđ. Helper

Data de inscriere: 24/08/2010 Varsta: 15 Localizare: Bucuresti[•]
 | Subiect: Re: Vreau sa anunt! Sam Mai 14, 2011 9:59 am | |
| Remix ...{dupa spusele lui arde}....Cred ca ar trebui sa'i demonstrezi ca meriti a doua sansa asa ca ...fa ceva....in privinta asta _________________ Pm pentru orice fel de probleme. Oricand•!• ╔═.♥.══════╗ ••••Ðяuiđ.•••• ╚══════.♥.═╝ ℒℴνℯ Metin2RoSpeed |
|
 | |
Ninja4Ever Membru

| Subiect: Re: Vreau sa anunt! Sam Mai 14, 2011 11:31 am | |
| arde azi imi dau reforamatare la calculator...
o sa se stearga tot
mai ales ca hack-ul lam sters |
|
 | |
Isabella Super V.I.P.

Data de inscriere: 11/07/2010 Varsta: 21 Localizare: Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii: Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
 | |
 | |
[GA]ardeash Admin

Data de inscriere: 26/04/2010 Varsta: 32 Localizare: Arad Comentarii: Nu te uita ca nu intelegi nimnic...
 | Subiect: Re: Vreau sa anunt! Dum Mai 15, 2011 4:04 am | |
| Aproape tot timpul am dreptate... Nimeni nu ia pe serveru asta ban degeaba din ura sau invidie ..etc.. numai daca calca pe bec... Daca becul so spart.. au o problema _________________ Eu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Hack`er [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Ninja4Ever Membru

| Subiect: Re: Vreau sa anunt! Dum Mai 15, 2011 5:05 am | |
| Vrea sa anunt plecarea mea de pe speed ca am aflat ca nu mai pot spera la une-banned sa imi deblocheze contul  astelf dupa 330+ de ore p speed sa terminat  am jucat foarte mult si am reusit mult si prostia mea a stricat totu... daca vreti sa mai tinem legatura dati-mi pm si va las id meu de mess  o sa ma gasiti p multe sv de metin2 cu numele ReMiX13  oricum mia facut multa placere sa intalnesc asa lume minunata care ma ajutat no sa va uit nici odata My The Best Friend`s isa  enimga (TATII) mai ajutat foarte mult iti multumesc shika(ANDRA) mamiii  t`besck God Over Cosmin Takere Eclipse :d my best friend  si multi altii ADIO  |
|
 | |
◎FrienD★ Super V.I.P.

Data de inscriere: 13/05/2010 Varsta: 16 Localizare: Timisoara Comentarii: Imi plac fetele(la nebunie)!Imi mai place Metin2 si iubesc fotbalul!
 | Subiect: Re: Vreau sa anunt! Dum Mai 15, 2011 7:31 am | |
| Ninja4Ever man si eu mam lasat dar ai sa vezi ca teai atasat de niste prieteni!O sa vezi ca te intorci dupa un timp asa fac majoritatea care se lasa!  Eu iti spun ca iti va fii dor de prietenii tai!Si te vei intoarce daca nu pe joc pe chat forum! Eu iti zic un proverb care se potriveste acestui server:Intra cine vrea,Iese cine poate! Deci nu rezolvi nimic daca te lasi!Daca te lasi renunti la o lupta! Iti spun nu te lasa !  |
|
 | |
|