| | [PHOTOSHOP] New>BANNERfORmETIN2ROSPEEDbYpITA | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
pită_cu_gem Membru

Data de inscriere: 14/05/2011
 | Subiect: [PHOTOSHOP] New>BANNERfORmETIN2ROSPEEDbYpITA Mier Mai 18, 2011 4:06 pm | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Astept NOTE VA ROG!!! |
|
 | |
.Úniqúe Moderator

Data de inscriere: 26/07/2010 Localizare: RAMNICU VALCEA
 | Subiect: Re: [PHOTOSHOP] New>BANNERfORmETIN2ROSPEEDbYpITA Mier Mai 18, 2011 4:21 pm | |
| 10 _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
ByDark Membru

Data de inscriere: 04/12/2010 Varsta: 18
 | Subiect: pai Mier Mai 18, 2011 5:09 pm | |
| Vezi cum e treaba asta pitza? ma criticai pe mn ca nu stiu sa fac img sau sthu eo ce.. Sati aduc cateva critici.. 1: acesta nu e un banner e mai de graba un wallpaper:)marimea bannerului e intre 980x250/468 × 60 depinde de forum.. 2: renderul.. nare o treaba cu metin2.. e diferenta completa.. doar numele e pus pe aceeas culoare/font... 3: ai stricat renderul cu numele prea mare.. si imaginea sura prea mica...puse prea ingramadite.. Totus un 7.. pt efort.. si timp pierdut.. dar imaginea e complet 0.. in loc sa cri metin2.. mai bn bagai alt nume.. sh ca render secundar un robot.. orcm, bv.. |
|
 | |
ǩhƪLL V.I.P.

Data de inscriere: 14/03/2011 Varsta: 13 Localizare: Shibusen
 | Subiect: Re: [PHOTOSHOP] New>BANNERfORmETIN2ROSPEEDbYpITA Mier Mai 18, 2011 5:19 pm | |
| un 8 , sunt 2 lucruri pe care le vad clar pe "bannerul" tau sunt: sura aia si scrisul |
|
 | |
pită_cu_gem Membru

| Subiect: Re: [PHOTOSHOP] New>BANNERfORmETIN2ROSPEEDbYpITA Mier Mai 18, 2011 8:16 pm | |
| hitman trebe sa critici nu ?nici nu sti cei ala photoshop si tu vorbesti?tu sti ca a fost facute de la 0 poza asta?dintr-o imagine alba? Da enigma dar ....nu imi place sa fac pe marimi de banner normal mai tare arata asa...e un walpeper ..si nu e pizza e paine:)(pita) |
|
 | |
xXxNightAnGeLxXx Super V.I.P.

Data de inscriere: 19/06/2010 Varsta: 15 Localizare: Constanta ;)
 | Subiect: Re: [PHOTOSHOP] New>BANNERfORmETIN2ROSPEEDbYpITA Mier Mai 18, 2011 8:25 pm | |
| scz ca iti zic dar img nu e prea reusita...
Textul lasa de dorit... Fundalul nu se potriveste cu textul... Iar acel sura nu se potriveste acolo... ai facut totul sus si jos ai lasat un spatiu liber...
Scz ca iti spun nu prea imi place... |
|
 | |
zmR Membru

Data de inscriere: 17/02/2011 Varsta: 21 Localizare: I do not know where
 | Subiect: Re: [PHOTOSHOP] New>BANNERfORmETIN2ROSPEEDbYpITA Mier Mai 18, 2011 9:24 pm | |
| | ByDark a scris: | Vezi cum e treaba asta pitza? ma criticai pe mn ca nu stiu sa fac img sau sthu eo ce..
Sati aduc cateva critici..
1: acesta nu e un banner e mai de graba un wallpaper:)marimea bannerului e intre 980x250/468 × 60 depinde de forum..
2: renderul.. nare o treaba cu metin2.. e diferenta completa.. doar numele e pus pe aceeas culoare/font...
3: ai stricat renderul cu numele prea mare.. si imaginea sura prea mica...puse prea ingramadite..
Totus un 7.. pt efort.. si timp pierdut..
dar imaginea e complet 0.. in loc sa cri metin2.. mai bn bagai alt nume.. sh ca render secundar un robot.. orcm, bv.. |
da finu ai dreptate un 7 la fel pt efort |
|
 | |
♫JυѕтOνєя™♫ Super V.I.P.

Data de inscriere: 04/09/2010 Varsta: 18 Localizare: OνєяGяανє
 | |
 | |
Ninja4Ever Membru

Data de inscriere: 09/05/2011 Varsta: 14 Localizare: Constanta
 | Subiect: Re: [PHOTOSHOP] New>BANNERfORmETIN2ROSPEEDbYpITA Mier Mai 18, 2011 10:22 pm | |
| 6 nu ma prea pricep la PhotoShop dar daca ma apuc sigur fac o imagine mai frumoasa  nu imi place culori amestecate alan-dala scrisul prea mare sura prea mic.. |
|
 | |
pită_cu_gem Membru

| |
 | |
♫JυѕтOνєя™♫ Super V.I.P.

Data de inscriere: 04/09/2010 Varsta: 18 Localizare: OνєяGяανє
 | Subiect: Re: [PHOTOSHOP] New>BANNERfORmETIN2ROSPEEDbYpITA Joi Mai 19, 2011 11:13 am | |
| Nu stie de unde sa ia photo shopu ?? Da tu stii ma cotei ?? Cand m-ai rugat pe mine sa iti dau pe mess site sa iei ps ca nu stii de unde ??E usor sa minti sa stii !!
Topic Closed se ajunge la cearta !! |
|
 | |
| | [PHOTOSHOP] New>BANNERfORmETIN2ROSPEEDbYpITA | |
|