|
| Autor | Mesaj |
|---|
ByDark Membru

Data de inscriere: 04/12/2010 Varsta: 18
 | Subiect: Gata ? sa sfarsit?:(( Lun Mai 23, 2011 10:41 pm | |
| Gata?  sa dus ?  sau lasat majoritatea membrilor importanti ai acestei comunitati:| DC?:|de la ce?:  de server ce se va alege:( nu fac reclama dar dupa cate am vazut noul chat.. Va loa o mare majoritate depe acest sv...  pacat..  am inceput sa vad cu adevarat rostul acestui server:( La ce sa ajuns astazi seara chear ma doare Nu multi au ajuns la aceasta performanta de sv.. ca ardeash sh angel..  |
|
 | |
Ninja4Ever Membru

Data de inscriere: 09/05/2011 Varsta: 14 Localizare: Constanta
 | Subiect: Re: Gata ? sa sfarsit?:(( Lun Mai 23, 2011 10:43 pm | |
| Pacat de Tot DE TOT  Asta e viata 1 pas inainte iar 2 inapoi  |
|
 | |
Andra. ♥ Moderator

Data de inscriere: 06/03/2011 Varsta: 15 Localizare: Bucuresti
 | Subiect: Re: Gata ? sa sfarsit?:(( Lun Mai 23, 2011 11:49 pm | |
| Sincer imi pare rau de ce s`a ales.. _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Am corpul plin de răni...Unele mai adânci altele mai superficiale,unele uşor de observat altele foarte puţin vizbile...Viaţa m.a doborât la pământ de prea multe ori şi cu lovituri mult prea dureroase...însă după fiecare căzătură am reuşit cumva să mă ridic stergând sângele şi să pot sta din nou în picioare asteptând următorul pumn care mă va trimite inevitabil înapoi la podea.. Dar iubirea ta , vindecă totul ! |
|
 | |
[GA]ardeash Admin

Data de inscriere: 26/04/2010 Varsta: 32 Localizare: Arad Comentarii: Nu te uita ca nu intelegi nimnic...
 | Subiect: Re: Gata ? sa sfarsit?:(( Mar Mai 24, 2011 1:05 am | |
| Serveru va ramane si forumu .. chatu nu ma intereseaza.. am avut incredere in niste oameni si mor tradat .. cu chat sau fara chat ...si daca trebuie asa imi vand painea de la gura Metin2RoSpeed NU MOARE !!!! _________________ Eu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Hack`er [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Ninja4Ever Membru

Data de inscriere: 09/05/2011 Varsta: 14 Localizare: Constanta
 | Subiect: Re: Gata ? sa sfarsit?:(( Mar Mai 24, 2011 1:09 am | |
| da arde ai treptate dar unii nu stiu sa foloseasca forumu  esti forumu sunt pt ei un loc unde se uita ca matza in calendar dar asta e  |
|
 | |
♫JυѕтOνєя™♫ Super V.I.P.

Data de inscriere: 04/09/2010 Varsta: 18 Localizare: OνєяGяανє
 | |
 | |
pepsyl3mon Super V.I.P.

Data de inscriere: 29/08/2010 Varsta: 17 Localizare: mai conteaza?:S...
 | |
 | |
pită_cu_gem Membru

Data de inscriere: 14/05/2011
 | Subiect: Re: Gata ? sa sfarsit?:(( Mar Mai 24, 2011 1:51 pm | |
| | [GA]ardeash a scris: | | Serveru va ramane si forumu .. chatu nu ma intereseaza.. am avut incredere in niste oameni si mor tradat .. cu chat sau fara chat ...si daca trebuie asa imi vand painea de la gura Metin2RoSpeed NU MOARE !!!! |
Da arde bravo asta dovedeste ca pe mod si owneri ii faceau doar functia si sa-u lasat (unii) E mai bine asa ..Bv ardeash trebuia sa deschiz ochi odata( sa vezi ce se intampla cu ei ) |
|
 | |
.Úniqúe Moderator

Data de inscriere: 26/07/2010 Localizare: RAMNICU VALCEA
 | Subiect: Re: Gata ? sa sfarsit?:(( Mar Mai 24, 2011 2:23 pm | |
| pa  _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
PrototypE Membru Elite

Data de inscriere: 16/02/2011 Varsta: 15 Localizare: La Locatie =)
 | Subiect: Re: Gata ? sa sfarsit?:(( Mar Mai 24, 2011 4:39 pm | |
| chatul merge si acma dar peste 30 de h kred mie imi merge  |
|
 | |
♫JυѕтOνєя™♫ Super V.I.P.

Data de inscriere: 04/09/2010 Varsta: 18 Localizare: OνєяGяανє
 | Subiect: Re: Gata ? sa sfarsit?:(( Mar Mai 24, 2011 5:12 pm | |
| Chat`ul nu se mai sterge , TC !! |
|
 | |
|