| | "Sansa" Upgrade , p.s:Norocul ti-l mai faci si cu mana ta ;) | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
BugMafia Membru

Data de inscriere: 30/05/2011 Varsta: 16 Localizare: Craiova
 | Subiect: "Sansa" Upgrade , p.s:Norocul ti-l mai faci si cu mana ta ;) Sam Iun 04, 2011 1:16 pm | |
|  Dupa cum stiti NU EXISTA hack pentru fierar. Cred ca acest joc este facut dupa o serie de calcule matematice: “Al x-lea player are o sansa de reusita mai mare decat de obicei“, “La ora x, y minute si z secunde, un item reuseste la un anume fierar“. In ziua de azi, exista persoane care cred ca daca fac anumite lucruri (ritualuri, cum imi place mie sa spun) inainte de a da un item la marit. Sau, sa puna itemul pe fierar atunci cand fierarul face ceva. Mai jos am scris doar cateva “ritualuri“: Prima data arunci itemul jos si il ridici de 3 ori. Apoi pui vraja kamara (sau cum i-o spune) pe tine si cand fierarul duce mana de 3 ori consecutiv la frunte, pui itemul pe fierar si apesi ok. Ar trebui sa reuseasca… sau nu. Pui itemul pe fierar si de 5 ori apesi “Nu” iar a 6-a oara apesi “Da“. Si.. ca si sus.. itemul ar trebui sa reuseasca … sau nu. Pui Blessul pe item si dai de 3 ori “Nu” iar a 4-a oara, apesi “Da“. Atunci cand apesi da, ar trebui sa te afli in miscare. Bineinteles ca itemul ar trebui sa reuseasca… sau nu. Fierarul din Map2 e mai bun decat cel din Map1 si ar trebui sa mariti itemele doar la fierarul din map2. Atunci cand e aglomerat pe server, fierarul esueaza. Deci… sa tragem concluziile: -Ca sansa de reusita : Fierarul din DT > Fierarul Breslelor > Fierarul din Map2 > Fierarul din Map1 -Ca si cost : Fierarul din DT < Fierarul din Map1 = Fierarul din Map2 < Fierarul Breslelor Deci.. apelati cu incredere la Fierarul din DT. Daca aveti si voi alte " ritualuri " astept parerile voastre >  < Multumesc ! |
|
 | |
♫JυѕтOνєя™♫ Super V.I.P.

Data de inscriere: 04/09/2010 Varsta: 18 Localizare: OνєяGяανє
 | Subiect: Re: "Sansa" Upgrade , p.s:Norocul ti-l mai faci si cu mana ta ;) Sam Iun 04, 2011 4:49 pm | |
| Nici eu nu stiam aceste lucruri MULTUMIM !! Bravo si ms ink odata !! |
|
 | |
.Úniqúe Moderator

Data de inscriere: 26/07/2010 Localizare: RAMNICU VALCEA
 | Subiect: Re: "Sansa" Upgrade , p.s:Norocul ti-l mai faci si cu mana ta ;) Sam Iun 04, 2011 4:50 pm | |
| bun Ghid  _________________  |
|
 | |
BugMafia Membru

| Subiect: Re: "Sansa" Upgrade , p.s:Norocul ti-l mai faci si cu mana ta ;) Sam Iun 04, 2011 5:49 pm | |
| Va multumesc  O sa incerc sa mai fac Ghiduri/Tutoriale in continuare  |
|
 | |
xNessquick Membru

Data de inscriere: 13/02/2011 Varsta: 14 Localizare: Arad
 | Subiect: Re: "Sansa" Upgrade , p.s:Norocul ti-l mai faci si cu mana ta ;) Dum Iun 05, 2011 9:53 am | |
| |
|
 | |
Ðяuiđ. Helper

Data de inscriere: 24/08/2010 Varsta: 15 Localizare: Bucuresti[•]
 | Subiect: Re: "Sansa" Upgrade , p.s:Norocul ti-l mai faci si cu mana ta ;) Dum Iun 05, 2011 4:15 pm | |
| Bravo bun tutorial ..App se numeste "Vraja Kharma" _________________ Pace: Pm pentru orice fel de probleme. Oricand•!• ╔═.♥.══════╗ ••••Ðяuiđ.•••• ╚══════.♥.═╝ ℒℴνℯ Metin2RoSpeed By3: |
|
 | |
BugMafia Membru

| |
 | |
----->>Viruss<<----- Membru Elite

Data de inscriere: 05/03/2011 Varsta: 14 Localizare: La mare
 | Subiect: Re: "Sansa" Upgrade , p.s:Norocul ti-l mai faci si cu mana ta ;) Dum Iun 05, 2011 5:31 pm | |
| mamaa da cn nu stia de chestia asta  ) iti zic io un ritual te duci la un fierar nu cont care deci sa zicem ca imbunatatim un itm da in pui pe fierardai sal imbunatatesti si apesi nu...astepti 1 minut FIX un minut si dupa aia dati da si va reusi LA SIGUR e bug asta ca pe ro cate itm =9 amfakt asa...rar mai esuau |
|
 | |
BugMafia Membru

| |
 | |
BugMafia Membru

| |
 | |
--->Munie<--- Membru

Data de inscriere: 04/12/2010 Varsta: 18 Localizare: Drobeta Turnu-Severin
 | Subiect: Re: "Sansa" Upgrade , p.s:Norocul ti-l mai faci si cu mana ta ;) Mar Iun 07, 2011 10:08 pm | |
| |
|
 | |
♫JυѕтOνєя™♫ Super V.I.P.

Data de inscriere: 04/09/2010 Varsta: 18 Localizare: OνєяGяανє
 | |
 | |
^_^ZCF^_^ Super V.I.P.

Data de inscriere: 22/04/2010 Varsta: 18 Localizare: undeva'n romania
 | Subiect: . Mier Iun 08, 2011 8:12 pm | |
| eu am apelat la ala din dt pe ro si ma "scutit" de vreo 200kk  cel mai bn si mai bn e sa folosesti bless cand ai un item bun  |
|
 | |
GoodWather Membru

Data de inscriere: 06/05/2010 Varsta: 15 Localizare: Timisoara
 | Subiect: Re: "Sansa" Upgrade , p.s:Norocul ti-l mai faci si cu mana ta ;) Lun Iun 27, 2011 11:26 am | |
| Bugmafia nu vb u k assasin are 13 ani uitate si u putin in poza de la avataru tau=)))))))))))))) |
|
 | |
----->>Viruss<<----- Membru Elite

Data de inscriere: 05/03/2011 Varsta: 14 Localizare: La mare
 | Subiect: Re: "Sansa" Upgrade , p.s:Norocul ti-l mai faci si cu mana ta ;) Mar Iun 28, 2011 7:07 pm | |
| | GoodWather a scris: | | Bugmafia nu vb u k assasin are 13 ani uitate si u putin in poza de la avataru tau=)))))))))))))) |
nu conteaza varsta nu se stie pe cn cunosc io si PN iati vraja karma ) dai la baba la Am auzit ca esti clarvazatoare si iei talisman |
|
 | |
| | "Sansa" Upgrade , p.s:Norocul ti-l mai faci si cu mana ta ;) | |
|