| | Atentie : Furt conturi. Nu va lasati pacaliti ! | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
[Owner]Angel Admin

Data de inscriere: 13/04/2010 Varsta: 20 Localizare: Targu Jiu Comentarii: Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
 | Subiect: Atentie : Furt conturi. Nu va lasati pacaliti ! Joi Iun 16, 2011 11:42 am | |
| Stimati jucatori Metin2RoSpeed, Este obligatia voastra de a nu intra in alte siteuri "fantoma" pentru cereri GM sau alte concursuri false. Singurul site unde puteti gasi totul in siguranta este [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] de unde pleaca si forumul nostru cat si chatul. Orice alte siteuri in care se specifica anumite concursuri sau inscrieri pentru postul de GM sunt false.Singura modalitate prin care va puteti inscrie ca gm este la adresa de mail [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] cu cererea de pe forum, din sectiunea Cereri GM, completata ! Metin2RoSpeed nu organizeaza concursuri sau inscrieri pentru postul de GM pe siteuri externe si nu desfasoara absolut nici o activitate pe astfel de siteuri, in special domenii gratuite.In continuare va voi arata un model de site "fantoma" ce va fura conturile odata "inscrisi" : Site fals In cazul in care veti intra pe alte siteuri decat siteul oficial [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si va veti pierde conturile si/sau itemele, nici un membru al echipei Metin2RoSpeed nu raspunde de neglijenta dvs. indiferent daca itemele au fost sau nu cumparate. Inca o data va rog, nu va lasati pacaliti de astfel de persoane cu siteuri fantome !
Ultima editare efectuata de catre [Owner]Angel in Lun Mai 14, 2012 7:08 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
.Úniqúe Moderator

Data de inscriere: 26/07/2010 Localizare: RAMNICU VALCEA
 | Subiect: Re: Atentie : Furt conturi. Nu va lasati pacaliti ! Joi Iun 16, 2011 11:52 am | |
| bine de stiut eu am patit asa mi-a dat unu un site gen speed scria speed etc  ) da eu nu l-am luat in serios _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Isabella Super V.I.P.

Data de inscriere: 11/07/2010 Varsta: 21 Localizare: Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii: Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
 | Subiect: Re: Atentie : Furt conturi. Nu va lasati pacaliti ! Joi Iun 16, 2011 12:10 pm | |
| Sper ca toti sa citeasca  |
|
 | |
¡Gøđ Moderator

Data de inscriere: 08/05/2010 Varsta: 18 Localizare: Bucuresti Comentarii: Ma descurc!
 | Subiect: Re: Atentie : Furt conturi. Nu va lasati pacaliti ! Joi Iun 16, 2011 12:16 pm | |
| E mai mult vina jucatorilor,nu vor sa inteleaga ca daca intra pe un site nu i`au GM,macar sa vada toti... _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Daca aveti probleme lasati pm ,va ajut cu placere! |
|
 | |
TheAssassin Membru

Data de inscriere: 08/05/2011 Varsta: 15 Localizare: undeva departe
 | Subiect: Re: Atentie : Furt conturi. Nu va lasati pacaliti ! Joi Iun 16, 2011 12:56 pm | |
| nota  din partea mea |
|
 | |
ǩhƪLL V.I.P.

Data de inscriere: 14/03/2011 Varsta: 13 Localizare: Shibusen
 | Subiect: Re: Atentie : Furt conturi. Nu va lasati pacaliti ! Joi Iun 16, 2011 1:01 pm | |
| Este foarte bine de stiut si in primul rand: 1.Se dau de gol daca spun ca nu se iau in considerare conturile de 34 in "concurs" . In al doilea rand: 2.As vrea sa amintesc o informatie pretioasa : "Membrii staff-ului Metin2RoSpeed nu o sa va ceara NICIODATA datele de logare!!!!" |
|
 | |
^_^ZCF^_^ Super V.I.P.

Data de inscriere: 22/04/2010 Varsta: 18 Localizare: undeva'n romania
 | Subiect: . Joi Iun 16, 2011 1:07 pm | |
| asta e si normal...fiecare jucator trb sa aibe grija de itemele sale...nu e vina nimanui daca e iresponsabil si da de bunavoie datele contului sau  dar, atentie...aceasta nu e singura modalitate de se fura conturi cu acordul vostru... va sfatuiesc sa nu acceptati poze, programe de la nimeni doar daca aveti incredere deplina in acea persoana, dearece se poate ca fisierul pe care vil trimite cu "gand bun" sa contina un program de memorare a datelor introduse in pc de la tastatura si nu numai, numit keylogger....acest program este destul de avansat, nefiind detectat de antivirus decat dupa o saptamana de activitate(posibil ca la ultimele modele sa nu fie detectate deloc, acestea gasinduse insa la un pret destul de ridicat), cand este prea tarziu, toate datele tastate in timpul acela fiind trimise la proprietarul programului..... eu am patito pe pielea mea  ...deci AVETI GRIJA IN CINE VA INCREDETI.... |
|
 | |
----->>Viruss<<----- Membru Elite

Data de inscriere: 05/03/2011 Varsta: 14 Localizare: La mare
 | Subiect: Re: Atentie : Furt conturi. Nu va lasati pacaliti ! Vin Iun 17, 2011 7:13 am | |
| da dar majoritatea din joc se uita pe forum ca la un chinez sunt multi in joc care nau nici o trb cu forumu |
|
 | |
♫JυѕтOνєя™♫ Super V.I.P.

Data de inscriere: 04/09/2010 Varsta: 18 Localizare: OνєяGяανє
 | Subiect: Re: Atentie : Furt conturi. Nu va lasati pacaliti ! Vin Iun 17, 2011 11:18 am | |
| Bravo angel foarte folositor !! |
|
 | |
Shiori:X Membru Elite

Data de inscriere: 30/08/2010 Varsta: 18 Localizare: din pacate in Romania...
 | Subiect: Re: Atentie : Furt conturi. Nu va lasati pacaliti ! Vin Iun 17, 2011 3:02 pm | |
| ai dreptate shi ar trebui sa citesca totzi |
|
 | |
kiduletzz Membru

Data de inscriere: 07/01/2011 Varsta: 18 Localizare: in your eyes...:P:P
 | Subiect: Re: Atentie : Furt conturi. Nu va lasati pacaliti ! Sam Iun 18, 2011 3:18 am | |
| buna treaba |
|
 | |
Blitz_R16 Membru Elite

Data de inscriere: 24/10/2010 Varsta: 17 Localizare: Iη Yσύя Єγεs xD
 | Subiect: Re: Atentie : Furt conturi. Nu va lasati pacaliti ! Sam Iun 18, 2011 11:45 pm | |
| Cine nu se prinde ca e pacaleala... a incurcat`o |
|
 | |
gaby11 Membru

Data de inscriere: 16/06/2011 Localizare: aici, acolo, peste tot...
 | Subiect: Re: Atentie : Furt conturi. Nu va lasati pacaliti ! Dum Iun 19, 2011 6:57 pm | |
| Angel cine face astfel de site-uri primeste ban ip permanent nu? (asa ar merita) |
|
 | |
ReMyX13 Helper

Data de inscriere: 29/05/2011 Varsta: 14 Localizare: Constanta/Poarta6
 | Subiect: Re: Atentie : Furt conturi. Nu va lasati pacaliti ! Joi Iun 30, 2011 2:40 pm | |
| Sunt tot feluri de site-uri care vor sa ne pacaleasca sa afle conturile si sa fure itemele ... _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Coca-Cola;x Membru Elite

Data de inscriere: 08/07/2011 Varsta: 15 Localizare: Anywhere.
 | Subiect: Re: Atentie : Furt conturi. Nu va lasati pacaliti ! Vin Iul 08, 2011 9:48 pm | |
| au patito cativa prieteni deai mei cu situ deastea io le spusesem sa nu intre da ei... |
|
 | |
| | Atentie : Furt conturi. Nu va lasati pacaliti ! | |
|