| | Am facut niste poze de plictiseala | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Andra. ♥ Moderator

Data de inscriere: 06/03/2011 Varsta: 15 Localizare: Bucuresti
 | Subiect: Am facut niste poze de plictiseala Mier Iun 22, 2011 12:48 am | |
| Buna , Tot eu va plictisesc'  ) . Am facut niste poze de plictiseala'  ) . Mneahh' Am incercat cat de cat , dar sper sa ma mai perfectionez pe viitor >;d [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]_________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Am corpul plin de răni...Unele mai adânci altele mai superficiale,unele uşor de observat altele foarte puţin vizbile...Viaţa m.a doborât la pământ de prea multe ori şi cu lovituri mult prea dureroase...însă după fiecare căzătură am reuşit cumva să mă ridic stergând sângele şi să pot sta din nou în picioare asteptând următorul pumn care mă va trimite inevitabil înapoi la podea.. Dar iubirea ta , vindecă totul !
Ultima editare efectuata de catre Shika.Style(Andra) in Mier Iun 22, 2011 1:22 am, editata de 3 ori |
|
 | |
Isabella Super V.I.P.

Data de inscriere: 11/07/2010 Varsta: 21 Localizare: Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii: Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
 | Subiect: Re: Am facut niste poze de plictiseala Mier Iun 22, 2011 12:51 am | |
| |
|
 | |
cяσss. Helper

Data de inscriere: 07/07/2010 Varsta: 22 Localizare: Iasi
 | Subiect: Re: Am facut niste poze de plictiseala Mier Iun 22, 2011 12:55 am | |
| Huaa. Unde`s eu? Trebuia sa fiu primu si cel chipes.. _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Criss Angel Super V.I.P.

Data de inscriere: 13/08/2010 Varsta: 21 Localizare: In The Graveyard
 | Subiect: Re: Am facut niste poze de plictiseala Mier Iun 22, 2011 1:15 am | |
| hmm ce sa scriu nice si ms.................................... |
|
 | |
ReMyX13 Helper

Data de inscriere: 29/05/2011 Varsta: 14 Localizare: Constanta/Poarta6
 | Subiect: Re: Am facut niste poze de plictiseala Mier Iun 22, 2011 1:42 am | |
|  frumoase BVO ! _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Isabella Super V.I.P.

Data de inscriere: 11/07/2010 Varsta: 21 Localizare: Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii: Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
 | Subiect: Re: Am facut niste poze de plictiseala Mier Iun 22, 2011 1:45 am | |
| O poza sper sa va placa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Andra. ♥ Moderator

Data de inscriere: 06/03/2011 Varsta: 15 Localizare: Bucuresti
 | Subiect: Re: Am facut niste poze de plictiseala Mier Iun 22, 2011 1:47 am | |
| Logic k ne place :$. _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Am corpul plin de răni...Unele mai adânci altele mai superficiale,unele uşor de observat altele foarte puţin vizbile...Viaţa m.a doborât la pământ de prea multe ori şi cu lovituri mult prea dureroase...însă după fiecare căzătură am reuşit cumva să mă ridic stergând sângele şi să pot sta din nou în picioare asteptând următorul pumn care mă va trimite inevitabil înapoi la podea.. Dar iubirea ta , vindecă totul ! |
|
 | |
Ping Membru Elite

Data de inscriere: 18/07/2010 Varsta: 19 Localizare: Cluj
 | Subiect: Re: Am facut niste poze de plictiseala Mier Iun 22, 2011 1:47 am | |
| Place place place place bvv:) |
|
 | |
Isabella Super V.I.P.

| Subiect: Re: Am facut niste poze de plictiseala Mier Iun 22, 2011 1:48 am | |
| |
|
 | |
^_^ZCF^_^ Super V.I.P.

Data de inscriere: 22/04/2010 Varsta: 18 Localizare: undeva'n romania
 | Subiect: . Mier Iun 22, 2011 8:50 am | |
| bv  |
|
 | |
cяσss. Helper

Data de inscriere: 07/07/2010 Varsta: 22 Localizare: Iasi
 | Subiect: Re: Am facut niste poze de plictiseala Mier Iun 22, 2011 10:50 am | |
| Sunt foarte frumoase Isa. Bravo _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
.Úniqúe Moderator

Data de inscriere: 26/07/2010 Localizare: RAMNICU VALCEA
 | Subiect: Re: Am facut niste poze de plictiseala Mier Iun 22, 2011 11:26 am | |
| superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mistoooooooooooooooooo ms andra  Isa le-ai facut si tu mistoooo  _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Rosenrot. V.I.P.

Data de inscriere: 03/07/2010 Varsta: 17 Localizare: Constanta
 | Subiect: Re: Am facut niste poze de plictiseala Mier Iun 22, 2011 11:33 am | |
| Toate sunt foarte frumoase  . buna treaba |
|
 | |
|νιηηιε| Membru

Data de inscriere: 11/05/2011 Varsta: 16 Localizare: Undeva departe,poate pe marte:>
 | Subiect: Subiect: Am facut niste poze de plictiseala Mier Iun 22, 2011 11:34 am | |
| WooooW bvo |
|
 | |
¡Gøđ Moderator

Data de inscriere: 08/05/2010 Varsta: 18 Localizare: Bucuresti Comentarii: Ma descurc!
 | Subiect: Re: Am facut niste poze de plictiseala Mier Iun 22, 2011 11:53 am | |
| | Isabella a scris: | O poza sper sa va placa
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
Poza asta e de 20,foarte foarte foarte tare!
Shika,unele poze sunt frumoase,dar cu decupatu`..Sa te invat ceva,atunci cand decupezi dai pe unealta de decupat,si sus arata ceva cu px si vreo trei unelte ,dai pe cea cu minus(adica ultima)aia iti taie ce nu vrei sa decupezi! PS:Nu te supara ca nu zic din rautate,da`poti sa faci poze mult mai frumoase asa!_________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Daca aveti probleme lasati pm ,va ajut cu placere! |
|
 | |
| | Am facut niste poze de plictiseala | |
|