| | The Movie: Sponge Bob In Big Action | |
|
|
| Daca va placut aceasta reclama si vreti sa fac si un film dat Like!!! | | Like | | 65% | [ 19 ] | | Dislike | | 34% | [ 10 ] |
| | Total voturi : 29 | | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
[Noob]BolexUnstoppable Membru

Data de inscriere: 02/07/2011
 | Subiect: The Movie: Sponge Bob In Big Action Sam Iul 02, 2011 2:26 pm | |
| SA TERMINAT NU MAI FAC NIMIC CITITI ULTIMUL POST FACUT DE MINE PUTETI DA TC x(x(x NU MAI SUPORT SA FIU INJURAT SI MULTE CHESTII PE CHAT SI FORUM DESPRE ACEST DESENE ASA CA NU MAI FAC NIMIC...GATA
___________________________________________________________________________________________________________________________________-
Ultima editare efectuata de catre [Noob]BolexUnstoppable in Lun Iul 04, 2011 12:43 pm, editata de 2 ori |
|
 | |
.Úniqúe Moderator

Data de inscriere: 26/07/2010 Localizare: RAMNICU VALCEA
 | Subiect: Re: The Movie: Sponge Bob In Big Action Sam Iul 02, 2011 2:39 pm | |
| misto _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |

| Subiect: Re: The Movie: Sponge Bob In Big Action Sam Iul 02, 2011 2:40 pm | |
| Ms Edit: Cine a dat dislike?  @   @  @  :@ |
|
 | |
Isabella Super V.I.P.

Data de inscriere: 11/07/2010 Varsta: 21 Localizare: Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii: Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
 | Subiect: Re: The Movie: Sponge Bob In Big Action Sam Iul 02, 2011 3:14 pm | |
| Interesant! |
|
 | |

| Subiect: Re: The Movie: Sponge Bob In Big Action Sam Iul 02, 2011 3:27 pm | |
| Mai putin pana la 15 like-uri |
|
 | |
ObsessionDoll Super Moderator

Data de inscriere: 15/12/2010 Varsta: 18 Localizare: # Bucuresti ! [In inima ta] ;x
 | Subiect: Re: The Movie: Sponge Bob In Big Action Sam Iul 02, 2011 7:48 pm | |
| Draguts! _________________ E ciudat cum oameni care te ştiu de mult nu te cunosc decât puţin...care află despre tine doar ce vrei tu să le povesteşti... care te văd râzând sau suferind fără să înţeleagă de ce...Se uită la tine fără să te vadă, te aud fără să te asculte, trăiesc lângă tine fără să te simtă. Sunt zile în care nici eu nu ştiu ce simt sau ce vreau, dar probabil că aşa păţim toţi uneori...Ştiu doar că sunt de o simplitate complicată, sunt un joc de lumini şi umbre, sunt un înger cu ochi de demon. Nu cred în iubirile eterne deşi le caut zi de zi... nu fac promisiuni de teamă să nu le încalc...nu caut duşmani, dar nici nu mă feresc de ei.Construiesc vise zi de zi...Ii iubesc pe restu..dar ma iubesc mai mult pe mine. ♡ |
|
 | |

| Subiect: Re: The Movie: Sponge Bob In Big Action Sam Iul 02, 2011 7:49 pm | |
| Scz de dublu post dar trebuie sal aduc printre primele...subiecte.. Si cei care dati like si dislike lasati si comenturiX(Va rog eu daca o sa se ajunga la 15 dislike-uri mai repede ca la15 like-uri nu mai fac desenele |
|
 | |
╚»DarkAngel♥Madi«╝ Moderator

Data de inscriere: 09/04/2011 Localizare: In spatele thau [;x]
 | Subiect: Re: The Movie: Sponge Bob In Big Action Sam Iul 02, 2011 8:28 pm | |
| Interesatt _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
unnammed Membru

Data de inscriere: 20/02/2011 Varsta: 18 Localizare: Tg. Frumos
 | Subiect: Re: The Movie: Sponge Bob In Big Action Sam Iul 02, 2011 8:50 pm | |
| miar placea sa vad acest film(desene) |
|
 | |
¡Gøđ Moderator

Data de inscriere: 08/05/2010 Varsta: 18 Localizare: Bucuresti Comentarii: Ma descurc!
 | Subiect: Re: The Movie: Sponge Bob In Big Action Sam Iul 02, 2011 9:08 pm | |
| | unnammed a scris: | | miar placea sa vad acest film(desene) |
nu prea ma fascineaza |
|
 | |

| Subiect: Re: The Movie: Sponge Bob In Big Action Sam Iul 02, 2011 11:09 pm | |
| | ♦Jσкєя♦ a scris: | | unnammed a scris: | | miar placea sa vad acest film(desene) |
nu prea ma fascineaza |
Nici pe noi (cei care ne intereseaza si am dat like) nu ne intereseaza de tine
EDIT: sa ajuns la peste 15like-uri ...sunt 16 deocamdata deci asta rezulta 3episoade care le voi posta de pe youtube...pentru ca pana maine maxim voi lua ban...pana voi fii debanat ....o sa durezee ceva...asa ca sa pun episoadele: Ep1: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ep2: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ep3: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sunt scurte si sunt in engleza imi cer scuze dar leam postat doar ca as aveti o idee ...pentru ca voi lua ban si nam inca destul timp sa fac...tot... SI DUPA CE O SA FIU DEBANAT O SA REVIN CU ELE MAI LUNGI SI TRADUSE IN LIMBA ROMANA (ACESTEA SUNT UN FEL DE TRAILERE)
Ultima editare efectuata de catre [Noob]BolexUnstoppable in Sam Iul 02, 2011 11:13 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
Rosenrot. V.I.P.

Data de inscriere: 03/07/2010 Varsta: 17 Localizare: Constanta
 | |
 | |
pepsyl3mon Super V.I.P.

Data de inscriere: 29/08/2010 Varsta: 17 Localizare: mai conteaza?:S...
 | |
 | |
╚»DarkAngel♥Madi«╝ Moderator

Data de inscriere: 09/04/2011 Localizare: In spatele thau [;x]
 | |
 | |

| Subiect: Re: The Movie: Sponge Bob In Big Action Dum Iul 03, 2011 10:13 am | |
| alea de pe youtube nu eu leam facut copile ce nu intelegi:>?eu leam luat doar ca am combinat cv episoade si leam tradus:_w dar ce sa le cerii la cei ca tine |
|
 | |
| | The Movie: Sponge Bob In Big Action | |
|