| | Salut ! O mica prezentare despre mine ... | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
♥Michael♥ Membru

Data de inscriere: 01/12/2010 Varsta: 17 Localizare: Undeva' Langa Arad ! Mai repede ma gasesti pe metin :P
 | Subiect: Salut ! O mica prezentare despre mine ... Joi Iul 07, 2011 2:08 pm | |
| Numele: Michael Varsta: 16 ani Nu sunt chiar nou majoritatea ma stiti de pe joc Numele in joc : SuperSura Imi place sa'mi fac prieteni noi si urasc sa fiu mintit ! Si ca la majoritatea baietilor ador fetele (goo)! Cam atat despre mine... Distractie Placuta
Ultima editare efectuata de catre ♥Michael♥ in Joi Iul 07, 2011 2:23 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
.Úniqúe Moderator

Data de inscriere: 26/07/2010 Localizare: RAMNICU VALCEA
 | Subiect: Re: Salut ! O mica prezentare despre mine ... Joi Iul 07, 2011 2:19 pm | |
| _________________  |
|
 | |
Andra. ♥ Moderator

Data de inscriere: 06/03/2011 Varsta: 15 Localizare: Bucuresti
 | Subiect: Re: Salut ! O mica prezentare despre mine ... Joi Iul 07, 2011 2:24 pm | |
| Michael (goo) . My frateloo (goo) . Ce faci ? (goo) . _________________ Am corpul plin de răni...Unele mai adânci altele mai superficiale,unele uşor de observat altele foarte puţin vizbile...Viaţa m.a doborât la pământ de prea multe ori şi cu lovituri mult prea dureroase...însă după fiecare căzătură am reuşit cumva să mă ridic stergând sângele şi să pot sta din nou în picioare asteptând următorul pumn care mă va trimite inevitabil înapoi la podea.. Dar iubirea ta , vindecă totul ! |
|
 | |
^_^ZCF^_^ Super V.I.P.

Data de inscriere: 22/04/2010 Varsta: 18 Localizare: undeva'n romania
 | Subiect: . Joi Iul 07, 2011 3:16 pm | |
| |
|
 | |
Lika . Membru Elite

Data de inscriere: 28/03/2011 Varsta: 15 Localizare: Bacău .
 | Subiect: Re: Salut ! O mica prezentare despre mine ... Joi Iul 07, 2011 3:19 pm | |
| |
|
 | |
♥Michael♥ Membru

Data de inscriere: 01/12/2010 Varsta: 17 Localizare: Undeva' Langa Arad ! Mai repede ma gasesti pe metin :P
 | Subiect: Re: Salut ! O mica prezentare despre mine ... Joi Iul 07, 2011 10:05 pm | |
| | Shika.Style(Andra) a scris: | | Michael (goo) . My frateloo (goo) . Ce faci ? (goo) . | Pai chiar sunt mirat cand vad ce a ajuns lumea asta le e greu sa tasteze pe 3 butoane (SAL).... |
|
 | |
ObsessionDoll Super Moderator

Data de inscriere: 15/12/2010 Varsta: 18 Localizare: # Bucuresti ! [In inima ta] ;x
 | Subiect: Re: Salut ! O mica prezentare despre mine ... Joi Iul 07, 2011 11:02 pm | |
| Salut colega! . . _________________ E ciudat cum oameni care te ştiu de mult nu te cunosc decât puţin...care află despre tine doar ce vrei tu să le povesteşti... care te văd râzând sau suferind fără să înţeleagă de ce...Se uită la tine fără să te vadă, te aud fără să te asculte, trăiesc lângă tine fără să te simtă. Sunt zile în care nici eu nu ştiu ce simt sau ce vreau, dar probabil că aşa păţim toţi uneori...Ştiu doar că sunt de o simplitate complicată, sunt un joc de lumini şi umbre, sunt un înger cu ochi de demon. Nu cred în iubirile eterne deşi le caut zi de zi... nu fac promisiuni de teamă să nu le încalc...nu caut duşmani, dar nici nu mă feresc de ei.Construiesc vise zi de zi...Ii iubesc pe restu..dar ma iubesc mai mult pe mine. ♡ |
|
 | |
pepsyl3mon Super V.I.P.

Data de inscriere: 29/08/2010 Varsta: 17 Localizare: mai conteaza?:S...
 | Subiect: Re: Salut ! O mica prezentare despre mine ... Vin Iul 08, 2011 12:17 am | |
| Ceao |
|
 | |
.Úniqúe Moderator

Data de inscriere: 26/07/2010 Localizare: RAMNICU VALCEA
 | |
 | |
Isabella Super V.I.P.

Data de inscriere: 11/07/2010 Varsta: 21 Localizare: Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii: Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
 | |
 | |
Blitz_R16 Membru Elite

Data de inscriere: 24/10/2010 Varsta: 17 Localizare: Iη Yσύя Єγεs xD
 | Subiect: Re: Salut ! O mica prezentare despre mine ... Mar Noi 08, 2011 10:11 am | |
| Saluth  |
|
 | |
| | Salut ! O mica prezentare despre mine ... | |
|