| | O propunere pt Gm si O "petitie" | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
B3ny01 Membru

Data de inscriere: 22/06/2011
 | Subiect: O propunere pt Gm si O "petitie" Vin Iul 08, 2011 3:31 am | |
| Salut. As vrea sa va propun cv. Daca s-ar pune in Metin poker? IN map 2 la femeia din centru sa fie o "camera" unde sa fie mese de joc( de poker) sa fie poker texan...(de-ala la care-ti da 2 carti la inceput si vine flopu si restu..). Ar fi interesant? si, normal, ca nu oricine sa poata juca (toti jucatorii mici) sa fie o limita de 100kk adica 100.000.000 yang. Si suma asta sa fie minima ca sa poti intra in camera.
Ce ziceti? Gm? Jucatori?
Se poate?
Ultima editare efectuata de catre B3ny01 in Vin Iul 08, 2011 6:30 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
.Úniqúe Moderator

Data de inscriere: 26/07/2010 Localizare: RAMNICU VALCEA
 | Subiect: Re: O propunere pt Gm si O "petitie" Vin Iul 08, 2011 9:57 am | |
| nu cred ca merge:) _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Ping Membru Elite

Data de inscriere: 18/07/2010 Varsta: 19 Localizare: Cluj
 | Subiect: Re: O propunere pt Gm si O "petitie" Vin Iul 08, 2011 10:11 am | |
| asa ceva e imposibil......... |
|
 | |
gaby11 Membru

Data de inscriere: 16/06/2011 Localizare: aici, acolo, peste tot...
 | Subiect: Re: O propunere pt Gm si O "petitie" Vin Iul 08, 2011 11:15 am | |
| asta e metin mah nu e sala de poker sunt 2 lucruri TOTAL diferite + ca 100kk=100.000.000 yang, nu 100.000 yang astia sunt 100k |
|
 | |
ReMyX13 Helper

Data de inscriere: 29/05/2011 Varsta: 14 Localizare: Constanta/Poarta6
 | Subiect: Re: O propunere pt Gm si O "petitie" Vin Iul 08, 2011 11:19 am | |
| E cv posibil ! am vazut pe un server in care era un aparat [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]si in map 2 Era un teleporter de tele porta intro mapa si acolo erau mai multe aparate dastea ... |
|
 | |
.ÐaякDєѕιgη Helper

Data de inscriere: 05/02/2011 Varsta: 19 Localizare: My World ;x
 | Subiect: Re: O propunere pt Gm si O "petitie" Vin Iul 08, 2011 1:53 pm | |
| Ar fi ceva si app 100kk = 100.000.000 yang _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
.Úniqúe Moderator

Data de inscriere: 26/07/2010 Localizare: RAMNICU VALCEA
 | Subiect: Re: O propunere pt Gm si O "petitie" Vin Iul 08, 2011 2:04 pm | |
| | CyPaKeR a scris: | E cv posibil !
am vazut pe un server in care era un aparat [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
si in map 2 Era un teleporter de tele porta intro mapa si acolo erau mai multe aparate dastea ... |
lol:O_________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
¡Gøđ Moderator

Data de inscriere: 08/05/2010 Varsta: 18 Localizare: Bucuresti Comentarii: Ma descurc!
 | Subiect: Re: O propunere pt Gm si O "petitie" Vin Iul 08, 2011 2:48 pm | |
| Totusi asta ar fi Metin2 sau Pokerstars? ) |
|
 | |
Coca-Cola;x Membru Elite

Data de inscriere: 08/07/2011 Varsta: 15 Localizare: Anywhere.
 | Subiect: Re: O propunere pt Gm si O "petitie" Vin Iul 08, 2011 4:17 pm | |
| | CyPaKeR a scris: | E cv posibil !
am vazut pe un server in care era un aparat [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
si in map 2 Era un teleporter de tele porta intro mapa si acolo erau mai multe aparate dastea ... |
lol? nam vazut asa ceva pana akm da arata misto ) |
|
 | |
B3ny01 Membru

Data de inscriere: 22/06/2011
 | Subiect: :) Vin Iul 08, 2011 6:29 pm | |
| Da inteleg ca nu e pokerstars sau cum se scrie dar asa ar avea jucatorii motive sa joace( aia de 127). SI sa se faca si campionat (pt ca limita de yang e de 2kkk) si la sfarsitul a doua saptamani cand se pun si arme( daca se mai pun) sa se dea un premiu..normal el sa fie unu fain si pe masura...de ex o arma de gm sau altceva de valoare... A si nu mi-ar placea poker in stilul de mai sus (in poza) ci ca si la tv la sport.ro (unde e si Daniel Negreanu) ca sa aiba fiecare jucator sansa lui. Si normal sa se joace pe puncte..100kk e sa intri si sa-ti iei "jetoane" si sa se puna puncte...ca asa ai putea sa ai mai multe jetoane.(yang).
Ganditi-va si dati cu parerea. Cati bani sau arme ati putea face..sau premii de diferite "marimi" si valoare. Normal, Gm decide ce premii se vor lua si daca se va pune " ideea" mea:)
Eu sper ca sa fie pozitiv raspunsul |
|
 | |
Isabella Super V.I.P.

Data de inscriere: 11/07/2010 Varsta: 21 Localizare: Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii: Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
 | Subiect: Re: O propunere pt Gm si O "petitie" Vin Iul 08, 2011 6:31 pm | |
| | B3ny01 a scris: | Da inteleg ca nu e pokerstars sau cum se scrie dar asa ar avea jucatorii motive sa joace( aia de 127). SI sa se faca si campionat (pt ca limita de yang e de 2kkk) si la sfarsitul a doua saptamani cand se pun si arme( daca se mai pun) sa se dea un premiu..normal el sa fie unu fain si pe masura...de ex o arma de gm sau altceva de valoare... A si nu am zis 100k adica 100 de mi de yang ci 100kk adica 100 de milioane yang. A si nu mi-ar placea poker in stilul de mai sus (in poza) ci ca si la tv la sport.ro (unde e si Daniel Negreanu) ca sa aiba fiecare jucator sansa lui. Si normal sa se joace pe puncte..100kk e sa intri si sa-ti iei "jetoane" si sa se puna puncte...ca asa ai putea sa ai mai multe jetoane.(yang).
Ganditi-va si dati cu parerea. Cati bani sau arme ati putea face..sau premii de diferite "marimi" si valoare. Normal, Gm decide ce premii se vor lua si daca se va pune " ideea" mea:)
Ce pot sa zic interesanta faza cu aparatul dar nu cred ca va accepta Angel... |
|
 | |
^_^ZCF^_^ Super V.I.P.

Data de inscriere: 22/04/2010 Varsta: 18 Localizare: undeva'n romania
 | Subiect: . Vin Iul 08, 2011 8:15 pm | |
| poker nu cred ca merge  |
|
 | |
Coca-Cola;x Membru Elite

Data de inscriere: 08/07/2011 Varsta: 15 Localizare: Anywhere.
 | Subiect: Re: O propunere pt Gm si O "petitie" Vin Iul 08, 2011 8:43 pm | |
| | Isabella a scris: | | B3ny01 a scris: | Da inteleg ca nu e pokerstars sau cum se scrie dar asa ar avea jucatorii motive sa joace( aia de 127). SI sa se faca si campionat (pt ca limita de yang e de 2kkk) si la sfarsitul a doua saptamani cand se pun si arme( daca se mai pun) sa se dea un premiu..normal el sa fie unu fain si pe masura...de ex o arma de gm sau altceva de valoare... A si nu am zis 100k adica 100 de mi de yang ci 100kk adica 100 de milioane yang. A si nu mi-ar placea poker in stilul de mai sus (in poza) ci ca si la tv la sport.ro (unde e si Daniel Negreanu) ca sa aiba fiecare jucator sansa lui. Si normal sa se joace pe puncte..100kk e sa intri si sa-ti iei "jetoane" si sa se puna puncte...ca asa ai putea sa ai mai multe jetoane.(yang).
Ce pot sa zic interesanta faza cu aparatul dar nu cred ca va accepta Angel... |
nu vad nici un motiv pt care nar accepta |
|
 | |
Matze™ Membru Elite

Data de inscriere: 27/04/2010 Varsta: 19 Localizare: iashinghton
 | Subiect: Re: O propunere pt Gm si O "petitie" Sam Iul 09, 2011 11:52 am | |
| interesant..daca nu poker..aparate..  )  ) |
|
 | |
SpeeDutzu Membru Elite