Data de inscriere: 06/05/2010 Varsta: 15 Localizare: Timisoara
Subiect: Va rog din suflet:| Vin Iul 08, 2011 10:40 pm
Pfff:| Va rog din suflet sa imi scoatei banu de pe chat:( De 1 ani si cv am banul acest:| NU ESTE DIN VINA MEA K AM PRIMIT ACEST BAN 4EVER ESTE DIN CAUZA LU AHYLE CEL ARE A JUCATE PE METINUL CEL VECI CAND ERA [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] EL MI-A DAT ACEST BAN PT K AVEA CIUDA PE MN..EU ERAM SURA SI NU PUTEA SA MA BATA DELOC PE SV ASA K M-A ASTEPTAT SA INTRU PE CHAT SI ATUNCI EL MI-A DAT BAN 4 EVER DIN CAUZA GELOZIEI:((( Va Implor unban pe chat:| Va roooog
Data de inscriere: 11/07/2010 Varsta: 21 Localizare: Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii: Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
Subiect: Re: Va rog din suflet:| Sam Iul 09, 2011 1:07 am
GoodWather a scris:
Pfff:| Va rog din suflet sa imi scoatei banu de pe chat:( De 1 ani si cv am banul acest:| NU ESTE DIN VINA MEA K AM PRIMIT ACEST BAN 4EVER ESTE DIN CAUZA LU AHYLE CEL ARE A JUCATE PE METINUL CEL VECI CAND ERA [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] EL MI-A DAT ACEST BAN PT K AVEA CIUDA PE MN..EU ERAM SURA SI NU PUTEA SA MA BATA DELOC PE SV ASA K M-A ASTEPTAT SA INTRU PE CHAT SI ATUNCI EL MI-A DAT BAN 4 EVER DIN CAUZA GELOZIEI:((( Va Implor unban pe chat:| Va roooog
Sunt owner pe chat de 1 an si cv poate 2 si noi nu am avut mod AHYLE niciodata
Data de inscriere: 26/07/2010 Localizare: RAMNICU VALCEA
Subiect: Re: Va rog din suflet:| Sam Iul 09, 2011 1:12 am
GoodWather a scris:
ahyle ) nici un Owner nu a fost cu Numele Ahyle
_________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]