Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaCalendarFAQMembriGrupuriInregistrareConectare
Cititi Regulamentul..Forum, Joc, Chat !!!

Impartiti | 

Buna Dimineatza Tuturor :) as vrea sa ajut si eu cu cv nush daca o sa va fie cu folos . As vrea sa va spun ce bonusuri trb ptr.Sura BM :Armura:8k , Aparare Cu sabia 15% si int. arma semi om +15 int 20 critic si sansa 15% La lovituri patrunzatoare eventu

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
JustMe
Membru
Membru

Data de inscriere: 09/07/2011
Varsta: 15
Localizare: Undeva departe

MesajSubiect: Buna Dimineatza Tuturor :) as vrea sa ajut si eu cu cv nush daca o sa va fie cu folos . As vrea sa va spun ce bonusuri trb ptr.Sura BM :Armura:8k , Aparare Cu sabia 15% si int. arma semi om +15 int 20 critic si sansa 15% La lovituri patrunzatoare eventu   Sam Iul 16, 2011 11:25 am

Buna Dimineatza Tuturor Smile as vrea sa ajut si eu cu cv nush daca o sa va fie cu folos . As vrea sa va spun ce bonusuri trb ptr.Sura BM :Armura:6k , Aparare Cu sabia 15% si int. arma semi om +15 int 20 critic si sansa 15% La lovituri patrunzatoare eventual jos si int.. coif:Semi om +15 ,rez magie si otrava . si jos int,scut Imun la necunostinta si int..,Cercei aparare sabia 15% semi om+15 si int, Colier 6k pvp si sabie si int Smile, papuci 6K aparare cu sabia 15% int .Va multumesc Daca am gresit cu cv sa spuneti.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
^_^ZCF^_^
Super V.I.P.
Super V.I.P.

Data de inscriere: 22/04/2010
Varsta: 18
Localizare: undeva'n romania

MesajSubiect: .   Sam Iul 16, 2011 11:34 am

max pv e 6k acum Razz
Sus In jos
JustMe
Membru
Membru

MesajSubiect: Re: Buna Dimineatza Tuturor :) as vrea sa ajut si eu cu cv nush daca o sa va fie cu folos . As vrea sa va spun ce bonusuri trb ptr.Sura BM :Armura:8k , Aparare Cu sabia 15% si int. arma semi om +15 int 20 critic si sansa 15% La lovituri patrunzatoare eventu   Sam Iul 16, 2011 11:50 am

da scuzati 6 k.. pv max
Sus In jos
Andra. ♥
Moderator
Moderator

Data de inscriere: 06/03/2011
Localizare: Bucuresti

MesajSubiect: Re: Buna Dimineatza Tuturor :) as vrea sa ajut si eu cu cv nush daca o sa va fie cu folos . As vrea sa va spun ce bonusuri trb ptr.Sura BM :Armura:8k , Aparare Cu sabia 15% si int. arma semi om +15 int 20 critic si sansa 15% La lovituri patrunzatoare eventu   Sam Iul 16, 2011 11:57 am

Mda , e bun Smile . ]

Am corpul plin de răni...Unele mai adânci altele mai superficiale,unele uşor de observat altele foarte puţin vizbile...Viaţa m.a doborât la pământ de prea multe ori şi cu lovituri mult prea dureroase...însă după fiecare căzătură am reuşit cumva să mă ridic stergând sângele şi să pot sta din nou în picioare asteptând următorul pumn care mă va trimite inevitabil înapoi la podea.. Dar iubirea ta , vindecă totul !
Sus In jos
Pain
Membru
Membru

Data de inscriere: 30/09/2010
Varsta: 14
Localizare: Constanta

MesajSubiect: Re: Buna Dimineatza Tuturor :) as vrea sa ajut si eu cu cv nush daca o sa va fie cu folos . As vrea sa va spun ce bonusuri trb ptr.Sura BM :Armura:8k , Aparare Cu sabia 15% si int. arma semi om +15 int 20 critic si sansa 15% La lovituri patrunzatoare eventu   Sam Iul 16, 2011 12:06 pm

da dar stii ca trebuie sa stai cu saptamanile sa pice asa dak nu ai bulan nu? Shocked
Sus In jos
JustMe
Membru
Membru

MesajSubiect: Re: Buna Dimineatza Tuturor :) as vrea sa ajut si eu cu cv nush daca o sa va fie cu folos . As vrea sa va spun ce bonusuri trb ptr.Sura BM :Armura:8k , Aparare Cu sabia 15% si int. arma semi om +15 int 20 critic si sansa 15% La lovituri patrunzatoare eventu   Sam Iul 16, 2011 12:09 pm

man, sa stii ca ptr. mine e usor mi`e mi`a picat.. Neutral . In fine eo vr sa dau o mana de ajutor ` Laughing

Ultima editare efectuata de catre DreamCriminal in Dum Iul 17, 2011 9:40 am, editata de 2 ori
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator

Data de inscriere: 26/07/2010
Localizare: RAMNICU VALCEA

MesajSubiect: Re: Buna Dimineatza Tuturor :) as vrea sa ajut si eu cu cv nush daca o sa va fie cu folos . As vrea sa va spun ce bonusuri trb ptr.Sura BM :Armura:8k , Aparare Cu sabia 15% si int. arma semi om +15 int 20 critic si sansa 15% La lovituri patrunzatoare eventu   Sam Iul 16, 2011 12:17 pm

:bravo:

Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere: 02/08/2010
Varsta: 12

MesajSubiect: Re: Buna Dimineatza Tuturor :) as vrea sa ajut si eu cu cv nush daca o sa va fie cu folos . As vrea sa va spun ce bonusuri trb ptr.Sura BM :Armura:8k , Aparare Cu sabia 15% si int. arma semi om +15 int 20 critic si sansa 15% La lovituri patrunzatoare eventu   Lun Iul 18, 2011 10:28 pm

20 int pe sabie Neutral Sad Surprised Shocked

poate te referi la aia modata Wink
Sus In jos
^_^ZCF^_^
Super V.I.P.
Super V.I.P.

Data de inscriere: 22/04/2010
Varsta: 18
Localizare: undeva'n romania

MesajSubiect: .   Mar Iul 19, 2011 7:46 am

max int intra 17 pe sabie si scut Razz
iar ca bonus jos intra 15 Wink
Sus In jos
JustMe
Membru
Membru

MesajSubiect: Re: Buna Dimineatza Tuturor :) as vrea sa ajut si eu cu cv nush daca o sa va fie cu folos . As vrea sa va spun ce bonusuri trb ptr.Sura BM :Armura:8k , Aparare Cu sabia 15% si int. arma semi om +15 int 20 critic si sansa 15% La lovituri patrunzatoare eventu   Mier Iul 20, 2011 7:27 pm

Da ... imi cer scuze Razz
Sus In jos
Pain
Membru
Membru

Data de inscriere: 30/09/2010
Varsta: 14

MesajSubiect: Re: Buna Dimineatza Tuturor :) as vrea sa ajut si eu cu cv nush daca o sa va fie cu folos . As vrea sa va spun ce bonusuri trb ptr.Sura BM :Armura:8k , Aparare Cu sabia 15% si int. arma semi om +15 int 20 critic si sansa 15% La lovituri patrunzatoare eventu   Mier Aug 17, 2011 4:34 pm

Si in total camd cata int trebe sa ai adik pertotal al ce ai spus tu ,de ex mie la protectie cu ce ai spus tu akma imi da 161% aparare cam cat trebuie sa iti dea?
Sus In jos
.ÐaякDєѕιgη
Helper
Helper

Data de inscriere: 05/02/2011
Varsta: 19
Localizare: My World ;x

MesajSubiect: Re: Buna Dimineatza Tuturor :) as vrea sa ajut si eu cu cv nush daca o sa va fie cu folos . As vrea sa va spun ce bonusuri trb ptr.Sura BM :Armura:8k , Aparare Cu sabia 15% si int. arma semi om +15 int 20 critic si sansa 15% La lovituri patrunzatoare eventu   Mier Aug 17, 2011 9:42 pm

:bravo:

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://metin2rospeed.ro

Buna Dimineatza Tuturor :) as vrea sa ajut si eu cu cv nush daca o sa va fie cu folos . As vrea sa va spun ce bonusuri trb ptr.Sura BM :Armura:8k , Aparare Cu sabia 15% si int. arma semi om +15 int 20 critic si sansa 15% La lovituri patrunzatoare eventu

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» Salutare Tuturor
» Ghid Sura Arme Magice)
» Buna ^^
» SALUTURI :buna ! pa ! 2
» Ce Ai Face Daca (CAFD)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Tutoriale-