| | Niste imagini in photoshop facute la plictiseala:)) | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
❼Days Super V.I.P.

Data de inscriere: 04/08/2011
 | Subiect: Niste imagini in photoshop facute la plictiseala:)) Dum Sept 04, 2011 12:55 pm | |
| Aceastea e ceva pentru cei de pe metin2rospeed : ( LA ASTA A FOST MULT DE LUCRAT CU LUMINA PE BACKGROUND SI PE RENDER , SI CU EFECTUL DP SABIE:) ) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Acesta este al2lea meu Logo :Asta este foarte reusit zic eu:X:X:Xador si font-urile !!! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Acesta este un mini baner nu prea reusit (ceva facut la plictiseala) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine](Si pt membri dp ro-sotw) Eu sunt Epic Colors de acol:) |
|
 | |
..::[TheBoy]::.. Membru Elite

Data de inscriere: 26/02/2011 Varsta: 16 Localizare: Acolo unde tu nu ai sta nici macar o zii din viata ta
 | Subiect: Re: Niste imagini in photoshop facute la plictiseala:)) Dum Sept 04, 2011 1:02 pm | |
| _|_ |
|
 | |
❼Days Super V.I.P.

| |
 | |
TheLoL Membru

Data de inscriere: 03/09/2011
 | |
 | |
❼Days Super V.I.P.

| Subiect: Re: Niste imagini in photoshop facute la plictiseala:)) Dum Sept 04, 2011 1:28 pm | |
|  )Tu spui de mine dar ia uitate la tne | TheLoL:)) a scris: | | Pisiq. a scris: | | Aici la fazele cu injuraturile dati dovada ca nu aveti ce-i 7 ani de acasa si nici 13ani macar:| SHUT UP!!SI ALA CU 10 PE LINIE=))))))))))))BA MAI DUTE TU DRACU CU 10-LE MA-TI CU TOT! |
Dute draq de ...... ca tu ai inceput ca ***** de mata aia proaste |
|
|
 | |
..::[TheBoy]::.. Membru Elite

Data de inscriere: 26/02/2011 Varsta: 16 Localizare: Acolo unde tu nu ai sta nici macar o zii din viata ta
 | |
 | |
SpeeDutzu Membru Elite

Data de inscriere: 02/08/2010 Varsta: 12 Localizare: Constanta
 | |
 | |
❼Days Super V.I.P.

| Subiect: Re: Niste imagini in photoshop facute la plictiseala:)) Dum Sept 04, 2011 2:37 pm | |
| PAI 1 LA MANA NU E FACUTA IN PAINT:))CUM TEA FACUT MATA PE TINE , 2 LA MANA RENDERUL A FOST FOARTE UNTINECAT SI BACKROUNDUL A FOST FOARTE LUMNIOS SI AM AVUT MULT DE LUCRU CU DODGE , SI 3 LA MANA TEXTUL DACA TE UITI PARCA SE EVAPORA UITATE SI TU MAI BINE |
|
 | |
CumparContMt2Ro Membru

Data de inscriere: 12/05/2011
 | Subiect: Re: Niste imagini in photoshop facute la plictiseala:)) Dum Sept 04, 2011 8:06 pm | |
| Frumoase  Imi poti face si mie o imagine cu xOana cu o fata Ninja(arc cer dak se poate :d)?TeRogFrumos |
|
 | |
❼Days Super V.I.P.

| Subiect: Re: Niste imagini in photoshop facute la plictiseala:)) Dum Sept 04, 2011 9:08 pm | |
| Imi pare rau , alte cerinte , cu metin nu fac , o sa incerc sa iti fac cu altceva dar cu metin nu fac , imi pare rau:* |
|
 | |
.:SkilltesterStabbone:. Membru Elite

Data de inscriere: 23/08/2011 Varsta: 15 Localizare: Constangeles b-)
 | Subiect: Re: Niste imagini in photoshop facute la plictiseala:)) Dum Sept 04, 2011 9:13 pm | |
| hmm... hai sa te iau direct. Imi place doar logo-ul... ai avut comentarii bune si pe ro-sot*  La prima nu imi place culoarea renderului, e prea stearsa... si textul cam slab... |
|
 | |
BlackArrow Membru Elite

Data de inscriere: 12/07/2011 Varsta: 13 Localizare: Sub Bradu de Craciun :P
 | Subiect: Re: Niste imagini in photoshop facute la plictiseala:)) Dum Sept 04, 2011 9:39 pm | |
| | Pisiq. a scris: | | Imi pare rau , alte cerinte , cu metin nu fac , o sa incerc sa iti fac cu altceva dar cu metin nu fac , imi pare rau:* |
ok ok nu faci cu metin da cu 4story faci? :O .... atunci fami si mie o imagine cu un arcas care e de lev 90 si face o magie cu un arc +.... 24 daca gasesti =)) oricum sa aiba o culoare dintre : apa /lava/poison/electric /.... cred ca atat este in fine gaseste o imaagine cu un arcas care face o magie |
|
 | |
❼Days Super V.I.P.

| Subiect: Re: Niste imagini in photoshop facute la plictiseala:)) Dum Sept 04, 2011 10:45 pm | |
| Pai in 4story exista lv 90 ? sau maxim e 80? in 4story exista magnetica:| am spus frumos ca nu fac cu METIN2 PENTRUC A RENDERELE SI BG-URILE SUNT DEFORMATE RAU!! |
|
 | |
BlackArrow Membru Elite

Data de inscriere: 12/07/2011 Varsta: 13 Localizare: Sub Bradu de Craciun :P
 | Subiect: Re: Niste imagini in photoshop facute la plictiseala:)) Dum Sept 04, 2011 10:59 pm | |
| of mx level este 90 si nu e magnetica |
|
 | |
❼Days Super V.I.P.

| Subiect: Re: Niste imagini in photoshop facute la plictiseala:)) Dum Sept 04, 2011 11:02 pm | |
| O sati fac una dar nu din jocuri una smeechera orkums si dimineata tio postez |
|
 | |
| | Niste imagini in photoshop facute la plictiseala:)) | |
|