Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaCalendarFAQMembriGrupuriInregistrareConectare
Cititi Regulamentul..Forum, Joc, Chat !!!

Impartiti | 

Niste imagini in photoshop facute la plictiseala:))

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
❼Days
Super V.I.P.
Super V.I.P.

Data de inscriere: 04/08/2011

MesajSubiect: Niste imagini in photoshop facute la plictiseala:))   Dum Sept 04, 2011 12:55 pm

Aceastea e ceva pentru cei de pe metin2rospeed : ( LA ASTA A FOST MULT DE LUCRAT CU LUMINA PE BACKGROUND SI PE RENDER , SI CU EFECTUL DP SABIE:) )
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Acesta este al2lea meu Logo :Asta este foarte reusit zic eu:X:X:Xador si font-urile !!!

Acesta este un mini baner nu prea reusit (ceva facut la plictiseala)

(Si pt membri dp ro-sotw) Eu sunt Epic Colors de acol:)
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
..::[TheBoy]::..
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere: 26/02/2011
Varsta: 16
Localizare: Acolo unde tu nu ai sta nici macar o zii din viata ta

MesajSubiect: Re: Niste imagini in photoshop facute la plictiseala:))   Dum Sept 04, 2011 1:02 pm

_|_ respect:
Sus In jos
❼Days
Super V.I.P.
Super V.I.P.

MesajSubiect: Re: Niste imagini in photoshop facute la plictiseala:))   Dum Sept 04, 2011 1:04 pm

..::[TheBoy]::.. a scris:
_|_ respect:

Fututi gatu mati de retardat analfabet sa ma fut cu ma-ta aia curva si bestie care a facut un cocalar sa ma pis pe familia ta de saraci fututi gatu mati sati iau bierica in pu la si so fut pe mata pana moara si taicaato sa moara inecat cu pl mea , fututigatu mati tu mereu ma injuri!!!!!la toate topicurile!!!!

DEJA NU MAI REZIST FMM DE AUROLAC FUTUT IN CUR DE O ECHIPA DE FOTBAL!

Cine-i urmatoru? afro
Sus In jos
TheLoL
Membru
Membru

Data de inscriere: 03/09/2011

MesajSubiect: Re: Niste imagini in photoshop facute la plictiseala:))   Dum Sept 04, 2011 1:06 pm

Pisiq. a scris:
_|_ respect:

Fututi gatu mati de retardat analfabet sa ma fut cu ma-ta aia curva si bestie care a facut un cocalar sa ma pis pe familia ta de saraci fututi gatu mati sati iau bierica in pu la si so fut pe mata pana moara si taicaato sa moara inecat cu pl mea , fututigatu mati tu mereu ma injuri!!!!!la toate topicurile!!!!

Cine-i urmatoru? afro

Wow ce vocabular colorat:D
Sus In jos
❼Days
Super V.I.P.
Super V.I.P.

MesajSubiect: Re: Niste imagini in photoshop facute la plictiseala:))   Dum Sept 04, 2011 1:28 pm

Smile)Tu spui de mine dar ia uitate la tne
TheLoL:)) a scris:
Pisiq. a scris:
Aici la fazele cu injuraturile dati dovada ca nu aveti ce-i 7 ani de acasa si nici 13ani macar:| SHUT UP!!SI ALA CU 10 PE LINIE=))))))))))))BA MAI DUTE TU DRACU CU 10-LE MA-TI CU TOT!

Dute draq de ...... ca tu ai inceput ca ***** de mata aia proaste
Sus In jos
..::[TheBoy]::..
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere: 26/02/2011
Varsta: 16
Localizare: Acolo unde tu nu ai sta nici macar o zii din viata ta

MesajSubiect: Re: Niste imagini in photoshop facute la plictiseala:))   Dum Sept 04, 2011 1:35 pm

Pisiq. a scris:
_|_ respect:

Cine-i urmatoru? afro

lolc e se oftica asta =))))))))))) pe mn ma doare fix in pwla =)) tu esi cel care se oftica continua sa injuri ma doare`n pwla =))))))))))))))))))
Sus In jos
SpeeDutzu
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere: 02/08/2010
Varsta: 12
Localizare: Constanta

MesajSubiect: Re: Niste imagini in photoshop facute la plictiseala:))   Dum Sept 04, 2011 2:25 pm

Pisiq. a scris:
Smile)Tu spui de mine dar ia uitate la tne
TheLoL:)) a scris:
Pisiq. a scris:
Aici la fazele cu injuraturile dati dovada ca nu aveti ce-i 7 ani de acasa si nici 13ani macar:| SHUT UP!!SI ALA CU 10 PE LINIE=))))))))))))BA MAI DUTE TU DRACU CU 10-LE MA-TI CU TOT!
Dute draq de ...... ca tu ai inceput ca ***** de mata aia proaste

Ba prostule crescut in fraierime iar incepi ?

Prima imagine nu are nimik special a 2 nu pot so vad si a 3 nush ce sa zic tias da un 5 in general.

Lasa-l in pace pe TheBoy.Esti un huligan de la orfelinat Wink
Sus In jos
❼Days
Super V.I.P.
Super V.I.P.

MesajSubiect: Re: Niste imagini in photoshop facute la plictiseala:))   Dum Sept 04, 2011 2:37 pm

PAI 1 LA MANA NU E FACUTA IN PAINT:))CUM TEA FACUT MATA PE TINE , 2 LA MANA RENDERUL A FOST FOARTE UNTINECAT SI BACKROUNDUL A FOST FOARTE LUMNIOS SI AM AVUT MULT DE LUCRU CU DODGE , SI 3 LA MANA TEXTUL DACA TE UITI PARCA SE EVAPORA UITATE SI TU MAI BINE
Sus In jos
CumparContMt2Ro
Membru
Membru

Data de inscriere: 12/05/2011

MesajSubiect: Re: Niste imagini in photoshop facute la plictiseala:))   Dum Sept 04, 2011 8:06 pm

Frumoase Wink Imi poti face si mie o imagine cu xOana cu o fata Ninja(arc cer dak se poate :d)?TeRogFrumos
Sus In jos
❼Days
Super V.I.P.
Super V.I.P.

MesajSubiect: Re: Niste imagini in photoshop facute la plictiseala:))   Dum Sept 04, 2011 9:08 pm

Imi pare rau , alte cerinte , cu metin nu fac , o sa incerc sa iti fac cu altceva dar cu metin nu fac , imi pare rau:*
Sus In jos
.:SkilltesterStabbone:.
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere: 23/08/2011
Varsta: 15
Localizare: Constangeles b-)

MesajSubiect: Re: Niste imagini in photoshop facute la plictiseala:))   Dum Sept 04, 2011 9:13 pm

hmm... hai sa te iau direct.
Imi place doar logo-ul... ai avut comentarii bune si pe ro-sot* Wink
La prima nu imi place culoarea renderului, e prea stearsa... si textul cam slab...
Sus In jos
BlackArrow
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere: 12/07/2011
Varsta: 13
Localizare: Sub Bradu de Craciun :P

MesajSubiect: Re: Niste imagini in photoshop facute la plictiseala:))   Dum Sept 04, 2011 9:39 pm

Pisiq. a scris:
Imi pare rau , alte cerinte , cu metin nu fac , o sa incerc sa iti fac cu altceva dar cu metin nu fac , imi pare rau:*

ok ok nu faci cu metin da cu 4story faci? :O .... atunci fami si mie o imagine cu un arcas care e de lev 90 si face o magie cu un arc +.... 24 daca gasesti =)) oricum sa aiba o culoare dintre : apa /lava/poison/electric /.... cred ca atat este in fine gaseste o imaagine cu un arcas care face o magie Neutral
Sus In jos
❼Days
Super V.I.P.
Super V.I.P.

MesajSubiect: Re: Niste imagini in photoshop facute la plictiseala:))   Dum Sept 04, 2011 10:45 pm

Pai in 4story exista lv 90 ? sau maxim e 80? in 4story exista magnetica:| am spus frumos ca nu fac cu METIN2 PENTRUC A RENDERELE SI BG-URILE SUNT DEFORMATE RAU!!
Sus In jos
BlackArrow
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere: 12/07/2011
Varsta: 13
Localizare: Sub Bradu de Craciun :P

MesajSubiect: Re: Niste imagini in photoshop facute la plictiseala:))   Dum Sept 04, 2011 10:59 pm

of mx level este 90 si nu e magnetica
Sus In jos
❼Days
Super V.I.P.
Super V.I.P.

MesajSubiect: Re: Niste imagini in photoshop facute la plictiseala:))   Dum Sept 04, 2011 11:02 pm

O sati fac una dar nu din jocuri una smeechera orkums si dimineata tio postez
Sus In jos

Niste imagini in photoshop facute la plictiseala:))

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Subiecte similare

-
» ImgBurn v2.5.0.0 – Creeaza imagini, pe care le poti scrie pe CD/DVD
» Site-uri cu jocuri,imagini,aplicatii pentru telefoane
» PhotoShop creations
» Niste imagini in photoshop facute la plictiseala:))
» Imagini Photoshop...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-