| | [JOC]De la ce vine nikname-ul vostru ? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Kaori`:x Membru

Data de inscriere: 04/11/2011 Varsta: 17 Localizare: My WorlD ;x
 | Subiect: [JOC]De la ce vine nikname-ul vostru ? Sam Noi 05, 2011 9:27 pm | |
| Deci este simplu, in acest topic veti spune fiecare in parte de la ce vine nickname-ul vostru.
Incep eu : MaDDa --> de la numele meu`;;] ! |
|
 | |
7Pacate Membru Elite

Data de inscriere: 29/06/2011 Varsta: 19 Localizare: Satu-Mare
 | Subiect: Re: [JOC]De la ce vine nikname-ul vostru ? Sam Noi 05, 2011 9:33 pm | |
| 7Pacate-vinul meu preferat;) |
|
 | |
♫JυѕтOνєя™♫ Super V.I.P.

Data de inscriere: 04/09/2010 Varsta: 18 Localizare: OνєяGяανє
 | Subiect: Re: [JOC]De la ce vine nikname-ul vostru ? Sam Noi 05, 2011 10:15 pm | |
| | 7Pacate a scris: | | 7Pacate-vinul meu preferat;) |
JustOver -> doar dupa ) |
|
 | |
.:SkilltesterStabbone:. Membru Elite

Data de inscriere: 23/08/2011 Varsta: 15 Localizare: Constangeles b-)
 | Subiect: Re: [JOC]De la ce vine nikname-ul vostru ? Dum Noi 06, 2011 10:22 am | |
| NightAnGeL - Noaptea Ingerului... Pai... La inceput cand jucam si eu metin eram pe un srv unde toti aveau nume deastea complicate... Si am zis sa imi bag si eu unu... Ascultam 3 Sud Est alaturi de ingeri si era seara si de aici mi-a venit ideea  )) Si mi-a placut cum suna... |
|
 | |
.ÐaякDєѕιgη Helper

Data de inscriere: 05/02/2011 Varsta: 19 Localizare: My World ;x
 | Subiect: Re: [JOC]De la ce vine nikname-ul vostru ? Dum Noi 06, 2011 10:26 am | |
| pai Ovy de la numele meu Energylife : energy este al unui pprieten care sa lasat si am decis sai oort numele si life = viata _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
ReMyX13 Helper

Data de inscriere: 29/05/2011 Varsta: 14 Localizare: Constanta/Poarta6
 | Subiect: Re: [JOC]De la ce vine nikname-ul vostru ? Dum Noi 06, 2011 11:19 am | |
| CyPaKeR = de pe un sv care toti aveai nume de pe ro  ) si mam decis sa imi pun eR la final la numele CyPaK care imi ie un prieten  _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
LukeSkywalke Membru

Data de inscriere: 25/10/2011 Varsta: 18 Localizare: Moldova,Chisinau
 | Subiect: Re: [JOC]De la ce vine nikname-ul vostru ? Dum Noi 06, 2011 11:41 am | |
| aaah :p voiam eu sa pun un asa fel de topic dar mi-ai luat-o pe dinainte Folosesc pe uele forumuri numele: DanPartizan -----> Dan Numele.. Partizan-imi place arma Partizan de pe metin2 si la fel imi plac partizanii aici folosesc: LukeSkywalke ------> de ce fara r? 1.mai intii am creat caracterul pe metin2 si nu a incaput r 2. mi se pare banal cu r 3.E original
Ultima editare efectuata de catre LukeSkywalke in Dum Noi 06, 2011 4:08 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
ReMyX13 Helper

Data de inscriere: 29/05/2011 Varsta: 14 Localizare: Constanta/Poarta6
 | Subiect: Re: [JOC]De la ce vine nikname-ul vostru ? Dum Noi 06, 2011 11:58 am | |
| Dar numele tau e LukeSkywalke  _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
.:SkilltesterStabbone:. Membru Elite

Data de inscriere: 23/08/2011 Varsta: 15 Localizare: Constangeles b-)
 | Subiect: Re: [JOC]De la ce vine nikname-ul vostru ? Dum Noi 06, 2011 12:57 pm | |
| | CyPaKeR a scris: | Dar numele tau e LukeSkywalke 
|
Cred ca zicea de numele dp srv... |
|
 | |
*AnduStar* Membru

Data de inscriere: 10/09/2011 Varsta: 17 Localizare: Jud. Cta
 | Subiect: Re: [JOC]De la ce vine nikname-ul vostru ? Dum Noi 06, 2011 1:13 pm | |
| *AnduStar* - Andu de la numele meu Andrey si Star, am fost odata vreo 10 baietii care neam pus numele nostru si Star dupa, numele breslei fiind *SuperStars* :>
Era ceva de genu"
*TinoStar* *AnduStar* *RobyStar* *MadaStar* *CristyStar* *TonyStar*
si mai erau cam vreo 2 dar nui mai tin minte:) |
|
 | |
¡Gøđ Moderator

Data de inscriere: 08/05/2010 Varsta: 18 Localizare: Bucuresti Comentarii: Ma descurc!
 | Subiect: Re: [JOC]De la ce vine nikname-ul vostru ? Dum Noi 06, 2011 2:57 pm | |
| Vechiu(GodFather):Nasu zeilor[legenda:))] psGod:God of Photoshop _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Daca aveti probleme lasati pm ,va ajut cu placere! |
|
 | |
Shiori:X Membru Elite

Data de inscriere: 30/08/2010 Varsta: 18 Localizare: din pacate in Romania...
 | Subiect: Re: [JOC]De la ce vine nikname-ul vostru ? Dum Noi 06, 2011 9:07 pm | |
| Sagome-e nume inventat de mn shi l-am ales pt k imi place:) Shiori-e un nume de origine japoneza shi imi place mult:) |
|
 | |
Dorin694 Membru

Data de inscriere: 10/04/2011 Varsta: 24 Localizare: Bucuresti
 | Subiect: NewSuperWar Lun Noi 07, 2011 12:59 pm | |
| NewSuperWar -----> eram pe un server privat , eram nou si nu stiam ce nume , asa ca am zis sa fie NewSuperWar --- Noul Super Razboinic |
|
 | |
,,;;[TheBoy];;,, Membru Elite

Data de inscriere: 04/09/2011 Varsta: 16 Localizare: In IAD, printre ingeri
 | Subiect: Re: [JOC]De la ce vine nikname-ul vostru ? Lun Noi 07, 2011 3:23 pm | |
| Droghy --> proful de istorie zice ca sunt drogat, ca consum droguri si striga la mn Droghy =)) |
|
 | |
Lika . Membru Elite

Data de inscriere: 28/03/2011 Varsta: 15 Localizare: Bacău .
 | Subiect: Re: [JOC]De la ce vine nikname-ul vostru ? Lun Noi 07, 2011 3:59 pm | |
| | Droghy` a scris: | Droghy --> proful de istorie zice ca sunt drogat, ca consum droguri si striga la mn Droghy =)) | Ce dreptate are profu` ala :>
Pai ... Lika vine de la numele meu chiar daca nuprea`mi place x_X |
|
 | |
| | [JOC]De la ce vine nikname-ul vostru ? | |
|