| | La multi ani celor care poarta numele Mihail sau Gavril . | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Andra. ♥ Moderator

Data de inscriere: 06/03/2011 Varsta: 15 Localizare: Bucuresti
 | Subiect: La multi ani celor care poarta numele Mihail sau Gavril . Mar Noi 08, 2011 12:31 am | |
| Cum spune si in titlu , la multi ani celor cu numele gabi , mihai , mihaela , gabriela etc . Sa avetii parte numai de bucurii si o viata cat mai fericita .Si la multi ani lui Gabb si lui Necros . _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Am corpul plin de răni...Unele mai adânci altele mai superficiale,unele uşor de observat altele foarte puţin vizbile...Viaţa m.a doborât la pământ de prea multe ori şi cu lovituri mult prea dureroase...însă după fiecare căzătură am reuşit cumva să mă ridic stergând sângele şi să pot sta din nou în picioare asteptând următorul pumn care mă va trimite inevitabil înapoi la podea.. Dar iubirea ta , vindecă totul ! |
|
 | |
Ðяuiđ. Helper

Data de inscriere: 24/08/2010 Varsta: 15 Localizare: Bucuresti[•]
 | Subiect: Re: La multi ani celor care poarta numele Mihail sau Gavril . Mar Noi 08, 2011 9:07 am | |
| Ms.... mlt de tot _________________ Pm pentru orice fel de probleme. Oricand•!• ╔═.♥.══════╗ ••••Ðяuiđ.•••• ╚══════.♥.═╝ ℒℴνℯ Metin2RoSpeed |
|
 | |
ReMyX13 Helper

Data de inscriere: 29/05/2011 Varsta: 14 Localizare: Constanta/Poarta6
 | Subiect: Re: La multi ani celor care poarta numele Mihail sau Gavril . Mar Noi 08, 2011 9:17 am | |
| Ms  La multi ani ! _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
mafia203 Membru

Data de inscriere: 06/11/2011 Varsta: 22 Localizare: Targoviste
 | Subiect: la multi ani!!!!!!!!!!!!!!! Mar Noi 08, 2011 9:38 am | |
| Sa fiti sanatosi si la punga grosi!!!!!!!!!!!!!!!! Hai cu beutura!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ) |
|
 | |
Lika . Membru Elite

Data de inscriere: 28/03/2011 Varsta: 15 Localizare: Bacău .
 | Subiect: Re: La multi ani celor care poarta numele Mihail sau Gavril . Mar Noi 08, 2011 2:30 pm | |
| |
|
 | |
.:SkilltesterStabbone:. Membru Elite

Data de inscriere: 23/08/2011 Varsta: 15 Localizare: Constangeles b-)
 | Subiect: Re: La multi ani celor care poarta numele Mihail sau Gavril . Mar Noi 08, 2011 2:31 pm | |
| Ms, Ms XP La multi ani tuturor. Sa aveti o zi superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr >;d< |
|
 | |
,,;;[TheBoy];;,, Membru Elite

Data de inscriere: 04/09/2011 Varsta: 16 Localizare: In IAD, printre ingeri
 | |
 | |
¡Gøđ Moderator

Data de inscriere: 08/05/2010 Varsta: 18 Localizare: Bucuresti Comentarii: Ma descurc!
 | Subiect: Re: La multi ani celor care poarta numele Mihail sau Gavril . Mar Noi 08, 2011 2:48 pm | |
| La multi ani tuturor  |
|
 | |
.ÐaякDєѕιgη Helper

Data de inscriere: 05/02/2011 Varsta: 19 Localizare: My World ;x
 | Subiect: Re: La multi ani celor care poarta numele Mihail sau Gavril . Mar Noi 08, 2011 3:51 pm | |
| L.M.A la toti _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
.Úniqúe Moderator

Data de inscriere: 26/07/2010 Localizare: RAMNICU VALCEA
 | Subiect: Re: La multi ani celor care poarta numele Mihail sau Gavril . Mar Noi 08, 2011 5:50 pm | |
| Ms:) _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
| | La multi ani celor care poarta numele Mihail sau Gavril . | |
|