| | New signature : Mortal Kombat&Naruto Uzumaki | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
.ÐaякDєѕιgη Helper

Data de inscriere: 05/02/2011 Varsta: 19 Localizare: My World ;x
 | Subiect: New signature : Mortal Kombat&Naruto Uzumaki Mier Noi 23, 2011 3:31 pm | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine].1-Naruto Uzumaki [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine].2-Mortal Kombat _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Mr.Crazy Helper

Data de inscriere: 29/11/2010 Varsta: 15 Localizare: Lè Lupeni
 | Subiect: Re: New signature : Mortal Kombat&Naruto Uzumaki Mier Noi 23, 2011 3:32 pm | |
| Sunt super bravo;) _________________
>_> Click Aici <_<
Invata sa conduci chiar daca esti lider.
|
|
 | |
7Pacate Membru Elite

Data de inscriere: 29/06/2011 Varsta: 19 Localizare: Satu-Mare
 | Subiect: Re: New signature : Mortal Kombat&Naruto Uzumaki Mier Noi 23, 2011 4:22 pm | |
| |
|
 | |
.ÐaякDєѕιgη Helper

| Subiect: Re: New signature : Mortal Kombat&Naruto Uzumaki Mier Noi 23, 2011 4:29 pm | |
| Multumesc ! :> Sunt facute de mine de la 0 si`mi cer drepturile de autor ! :>| _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
¡Gøđ Moderator

Data de inscriere: 08/05/2010 Varsta: 18 Localizare: Bucuresti Comentarii: Ma descurc!
 | Subiect: Re: New signature : Mortal Kombat&Naruto Uzumaki Mier Noi 23, 2011 5:11 pm | |
| Foarte tari mai ales aia cu Naruto! |
|
 | |
.Úniqúe Moderator

Data de inscriere: 26/07/2010 Localizare: RAMNICU VALCEA
 | Subiect: Re: New signature : Mortal Kombat&Naruto Uzumaki Mier Noi 23, 2011 8:17 pm | |
| | Ovy a scris: | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine].1-Naruto Uzumaki [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine].2-Mortal Kombat |
naruto hmmmm )))))) Super misto ;x _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
ReMyX13 Helper

Data de inscriere: 29/05/2011 Varsta: 14 Localizare: Constanta/Poarta6
 | Subiect: Re: New signature : Mortal Kombat&Naruto Uzumaki Mier Noi 23, 2011 9:01 pm | |
| Frumoase  _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
♫JυѕтOνєя™♫ Super V.I.P.

Data de inscriere: 04/09/2010 Varsta: 18 Localizare: OνєяGяανє
 | Subiect: Re: New signature : Mortal Kombat&Naruto Uzumaki Mier Noi 23, 2011 9:29 pm | |
| Bv , renunta la luminile alea  |
|
 | |
OV1D1UU(pintball) Super V.I.P.

Data de inscriere: 15/12/2010 Varsta: 17
 | Subiect: Re: New signature : Mortal Kombat&Naruto Uzumaki Mier Noi 23, 2011 11:38 pm | |
| |
|
 | |
Mr.Crazy Helper

Data de inscriere: 29/11/2010 Varsta: 15 Localizare: Lè Lupeni
 | Subiect: Re: New signature : Mortal Kombat&Naruto Uzumaki Vin Noi 25, 2011 11:27 pm | |
| am facut si eu prima mea lucrere in [ahoto shop...e cam naspa dar am incercat [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_________________
>_> Click Aici <_<
Invata sa conduci chiar daca esti lider.
|
|
 | |
.ÐaякDєѕιgη Helper

| Subiect: Re: New signature : Mortal Kombat&Naruto Uzumaki Sam Noi 26, 2011 10:35 am | |
| | Hєℓρ4Yőย a scris: | | am facut si eu prima mea lucrere in [ahoto shop...e cam naspa dar am incercat [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
e frumoasa dar curcubeul acela strica toata imaginea ! mai ai de invatat_________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
¡Gøđ Moderator

Data de inscriere: 08/05/2010 Varsta: 18 Localizare: Bucuresti Comentarii: Ma descurc!
 | Subiect: Re: New signature : Mortal Kombat&Naruto Uzumaki Sam Noi 26, 2011 11:52 am | |
| | Hєℓρ4Yőย a scris: | | am facut si eu prima mea lucrere in [ahoto shop...e cam naspa dar am incercat [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
Cand faci o poza nu arunci lucruri care nu au legatura cu poza unde iti vine!Trebuie sa arate bine,incearca tutoriale,si nu mai face imagini asa mari incearca signatures |
|
 | |
♫JυѕтOνєя™♫ Super V.I.P.

Data de inscriere: 04/09/2010 Varsta: 18 Localizare: OνєяGяανє
 | Subiect: Re: New signature : Mortal Kombat&Naruto Uzumaki Sam Noi 26, 2011 12:27 pm | |
| god aia la tine = imagine mare ? e doar lunga  , si ovy , si tu mai ai de invatat crede`ma..aia de pe ro-sotw ma critica in ultimu hal , chiar dak pt voi imaginile sunt frumoase  ) |
|
 | |
❼Days Super V.I.P.

Data de inscriere: 04/08/2011
 | |
 | |
¡Gøđ Moderator

| |
 | |
| | New signature : Mortal Kombat&Naruto Uzumaki | |
|